Kedves kérdező! Neked van saját ingatlanod? Ha igen, akkor hogy jutottál hozzá?
Kíváncsiak vagyunk mi is a te sikertörténetedre!
2021. júl. 25. 13:50
12/113 anonim válasza:
Én nagyszüleimmel élek, ők neveltek fel. a ház már kb 5 éve az én nevemen van.
Idős korukra én gondozom őket.
2021. júl. 25. 13:50
13/113 anonim válasza:
A mai világban sokan azért alapítanak családot, hogy legyen saját életük! Egyedül szinte lehetetlen, hogy saját ingatlanod legyen! Hitel nélkül lehetetlen!
Maximum akkor tudsz egyedül házat felépíteni, ha havonta 300 ezer felett van a jövedelmed! Ez még sajnos, elég kevés embernek adatik meg kicsi országunkban...
2021. júl. 25. 13:53
14/113 Moohikan válasza:
Örömmel látom, hogy az emberek jó része még nyitott gondolkodású. Örülök, hogy nem veszett el minden! :) Egyébként jómagam (29 évesen) is édesanyámmal élek,(szüleim elváltak 99ben) 300 körül keresek havonta plusz minusz, édesanyám nem túl egészséges, mind testileg mind mentálisan nagyon meggyötörték az évek, próbálok segíteni neki ott ahol tudok, hiszen neki köszönhetem, hogy idáig eljutottam! Az ő keresete 100ft havonta, így pénzügyileg is próbálom támogatni havonta 60-70ezerrel. 6 évig éltem egyedül, de mikor megtudtam, hogy problémái vannak, azonnal haza költöztem. Ennyi jár neki! Mert szeretem. :)
2021. júl. 25. 13:55
15/113 A kérdező kommentje:
Anyu, apu meghalt. A pénzt ami a házból lett, el lett herdálva, szóval pont alám nem tesznek semmi ilyent. Előítéletes sem vagyok... De azért vannak kivételek, ahol igenis gáz. (Írtam is, hogy nem mindenhol ez a helyzet, csak ugye elkéne olvasni:))
Amit látok, az produkálta a kérdést. Kíváncsi vagyok másoknál hogy van ez a dolog.
2021. júl. 25. 13:59
16/113 anonim válasza:
Esetek 90%-ban gáz. Ha férfi vagy, ezzel el is lehetetlenítesz magadnak bármilyen komoly kapcsolatot. Lehet otthonmaradni, spórolni lakásra stb, de a legtöbb ilyen amit látok arról szól hogy megy a herevere otthon, karrierbe nem halad sehova, magánélete 0 és szülei nyakán élősködik. Éljen így ha akar valaki, én már felkötöttem volna magam.
2021. júl. 25. 14:02
17/113 A kérdező kommentje:
Nagymamámmal élek + cs.tagok. Tehát nekem sincs még saját lakás. Viszont minél hamarabb el akarok innen menni vagy így, vagy úgy.
Mint írtam, nem minden szülővel élőt ítélek el, viszont nem minden fekete fehér. Különböző élethelyzetek vannak.
2021. júl. 25. 14:04
18/113 anonim válasza:
Az önállóság nem azon múlik, hogy valaki együtt él-e a szüleivel,vagy sem.Sokan vannak,akik nem tudnak elköltözni anyagi helyzetük miatt, és sajnos van olyan is,hogy a szülők egészségi állapota miatt kell otthon lakniuk.De van aki csak úgy gondolja, hogy ha megtalálja a megfelelő társat, akkor szeretne elköltözni.Szerintem nem ciki a szülőknél lakni.
2021. júl. 25. 14:12
19/113 anonim válasza:
Mi a fenéből vegyek lakást/ házat 30 évesen egy átlagos munkahelyen? Ha nem örökölsz vagy vesznek a szüleid, elég nehéz.
2021. júl. 25. 14:13
20/113 A kérdező kommentje:
Értem, amit sokan írnak. Amit most a 18as írt rendben is van, de valljuk be, nem csak ezek az esetek vannak sajnos.:/ És ti nem éreznétek jobban magatokat külön? Eltekintve az anyagi helyzettől?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!