Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik 30-40 vagy akár több...

Akik 30-40 vagy akár több éves létükre otthon laknak szülőkkel nem szégyellik? Nem érzitek gáznak?

Figyelt kérdés

Főleg, aki még életképtelen is, és csak veszekedni tud.

(Nyilván nem minden szülőnél élő ilyen).

Egyébként a kérdés adott.

2021. júl. 25. 13:06
 81/113 anonim ***** válasza:
100%

A magyar helyesírás szabályai mellett állnál ki inkább ilyen bőszen!

Kiállok

megjátsszam

őszinte után vessző.

Én meg előbb nézem le azt, aki az anyanyelvén nem tud két mondatot helyesen leírni.

2021. júl. 25. 22:11
 82/113 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodjatok meg, és igyatok egy sört :)
2021. júl. 25. 22:13
 83/113 A kérdező kommentje:

Tudok helyesen írni. Jé volt mibe belekötni.. Azta... Komolyan mondom ez meglepő.

Tehát, ha ismerek egy helyzetet, akkor miért ne lehetne róla véleményem? Nyilván egy embert nem az alapján fogok megítélni, hogy hol lakik, hanem a jelleme/személyisége alapján. Ééés ha ismerek egy életképet vele kapcsolatban, (teljeset, nyilván) akkor arról alkothatok véleményt ugye? Egyébként ti sokkal előítéletesebbek vagytok, hiszen írtam, hogy vannak helyzetek ezen belül is, amiről azt gondolom gáz, viszont nem írtam, hogy mi számít annak a szememben szóval mégcsak ezt sem tudjátok. Azt is írtam, hogy vannak tök normális helyzetek, amik még jók is. Mindezek után, csak a rosszat tudtátok kivenni ebből.

Akkor ki az előítéletes? A helyesírásba kötöttél bele, amikor a szövegértés is lényeges:))

2021. júl. 25. 22:28
 84/113 A kérdező kommentje:
Ide már pálesz kéne:')
2021. júl. 25. 22:29
 85/113 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi az írásodba nem én kötöttem bele, de igaza van neki ettől független, hogy mi a bánatnak foglalkozni a más dolgával. árt neked vele valamit? Ha nem, akkor onnantól kezdve nincs miért vele foglalkozni.
2021. júl. 25. 22:30
 86/113 A kérdező kommentje:

Nyugodt vagyok:)

Vicces, mert ami kiváltotta a kérdést igenis hatással van rám. És biztos, hogy nem csak egy ilyen helyzet van. De eleve rosszul tettem fel a kérdést is, szóval bocsi.

Olyan rossz emberek vannak a világon és rossz nézni, ahogy tönkre megy az egész világ, az emberiség egyre mélyebbre süllyed. Remélem azért javulni fog ez a téma is. Igaz, ez nem a témához kapcsolódik.

2021. júl. 25. 22:37
 87/113 anonim ***** válasza:
100%
Na és milyen hatással, milyen hátrány ért téged személyesen, csak mert Kiss Béla a szüleivel él 35 évesen?
2021. júl. 25. 22:40
 88/113 anonim ***** válasza:
100%

"Vicces, mert ami kiváltotta a kérdést igenis hatással van rám"

Fejtsd már ki, hogy az, hogy valaki a szülői házban lakik, és nem albérletben, az a te életed miben befolyásolja! :D

2021. júl. 25. 22:40
 89/113 A kérdező kommentje:

Légyszíves az egész szöveget olvassátok el.

Azt is írtam, hogy igaz rosszul tettem fel a kérdést...

2 felnőtt nő itthon lakik, úgy hogy semmi felelősséget nem vállalnak, legalábbis itthon, ha tönkre megy valami és ő tette tönkre. Az anyjuk takarít utánuk. Konkrétan hajlamosak akkora koszt csinálni, amihez tehetség kell, ami nem is lenne baj, ha azt utána szépen el is takarítanák.

Ja és még az anyjukat le is húzzák lelki értelemben.

Az ilyen fajta otthon élés szerintem igenis gáz. Feltételezem nem egy ilyen van.

2021. júl. 25. 22:48
 90/113 anonim ***** válasza:
100%

" Itthon ", ott ahol Te laksz egy háztartásban veled, vagy egy teljesen másik házban?

Mert ha ez utóbbi, és számodra mindez semmi hátrányt nem jelent akkor még mindig ott tartunk, hogy igazából arra a 3 emberre tartozik, ha nekik jó akkor jó, ha szülő megunja akkor tesz ellene, ennyi.

2021. júl. 25. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!