Igen egy háztartásban. De ha külön is lenne, és ismerném a teljes sztorit, lehetne róla véleményem. Vagy nem?
2021. júl. 25. 22:53
92/113 anonim válasza:
Nos ha otthon akkor már elnézést, de pontosan ki vagy a történetben? Szülő, vagy szintén szülőnél élő gyerek?
2021. júl. 25. 22:55
93/113 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy anyuék meghaltak. Drága apukám anyukájáról van szó.
Ő nevelt. Bár a pénzt is ő költötte el, de sokat köszönhetek neki ez nem is kérdéses. Egyébként, ha másra nem is voltak jók arra igen, hogy az idegeimet megedzették, illetve láttam egy rossz példát.
2021. júl. 25. 23:03
94/113 anonim válasza:
Magyarul mamádnál élsz, és a két nő két nagynéni.
MOndjuk attól független akkor hogy papíron beleszólhatsz, de te is ugyanugy " mamahoteles " vagy...
2021. júl. 25. 23:20
95/113 A kérdező kommentje:
Igen. Csak annyi különbséggel, hogy én még egyáltalán nem vagyok olyan idős.:') és még sok más is. Pl, hogy magamra és a környezetemre igényes vagyok. Így azért nem gáz. Plusz jó viszonyom van a mamámmal. A két eset fényévekre van egymástól.
2021. júl. 25. 23:26
96/113 anonim válasza:
Szerintem az a gáz hogy 100-200 ezer forintot keresnek az emberek (többen írták itt) ebből hogy a fenébe rakjon el az ember amikor élni is kevés.Szerencses vagyok anyosék jó anyagi helyzetben vannak ők adtak pénzt a házunkra..amugy még mi is albérletben lennénk.
2021. júl. 26. 06:45
97/113 anonim válasza:
Mi 7 éve költöztünk be a hitelre vett lakásunkba a férjemmel, mert már akkor úgy el voltak szállva az albérlet árak, hogy több lett volna egy havi bér, mint egy havi törlesztő. Most majdnem a duplájáért mennek el a környékünkön hasonló lakások. Ha hét évig otthon élünk és spórolunk, akkor sem lennénk előbbre, mert a dupla árat akkor sem tudtuk volna összespórolni, ha nem eszünk és nem adunk a rezsibe.
2021. júl. 26. 08:01
98/113 anonim válasza:
97 Sok ember nem hitelképes, mert trükkösen jelentik be, vagy pár havonta hosszzabítják a szerződését...ezért ez sokaknál nem járható út.
2021. júl. 26. 09:08
99/113 anonim válasza:
Netto 200 alatt meg nem is adnak hitelt. Egyedül semmire nem mész.
2021. júl. 26. 09:53
100/113 anonim válasza:
Nem olvastam el minden kommentet, de kiderült, hogy hol kerül 50 ezerbe az albérlet? Érdekelne, komolyan, ha valami élhető város, munkalehetőséggel vagy könnyű bejarással Budapestre.
Mert nagymamám Ózdon lakik, mellettük Farkaslyukban 40 ezer Ft az albérlet. Tele kisebbségivel, nem feltétlenül azokkal, akik jó szomszédok lennének. Munka most már tényleg szinte semmi. Közlekedés is épp hogy van. Szóval nem tudom melyik lehet az a mesébe illő város, ahol 50 ezerért lehet kapni lakhatást.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!