Akik 30-40 vagy akár több éves létükre otthon laknak szülőkkel nem szégyellik? Nem érzitek gáznak?
Főleg, aki még életképtelen is, és csak veszekedni tud.
(Nyilván nem minden szülőnél élő ilyen).
Egyébként a kérdés adott.
Nah Ja 50 ezerért lakás, max olyan helyen mint Salgótarján vagy Ózd....
ahol se munka, se semmi.... érdekelne konkrétan hol ennyi. Jah és nem gettóban 😀
Pont ma néztem, hogy van ennyiért nem gettóban van. Illetve mint már írtam városban helyezkedik el.
Nem tudom miből következtettek, hogy én ilyen olyan szar ember vagyok, vagy hogy éppenséggel milyen helyen élek amikor nem is ismertek:')
Na mindegy. Lényeg, hogy van ilyen. Másrészt ha olvasnátok is, akkor tudnátok, hogy nem mind ítélem el.
Viszont van olyan amit teljesen.
Ha már itt tartunk, hogy ezért meg azért nem mentek el. Milyen a családi viszony? Azért nem mindegy, hogy kígyót békát hánytok egymásra szüleitekkel, vagy békésen eléltek egymás mellett.
Igaz? Vagy hogy kényszerből laktok otthon? Vagy csak ellaposodtatok? Vagy ennyire telik? Biztos ez az ok, a spórolás? Megéri a bizonytalanra várni? Nyilván minden bizonytalan. Szóval igen...Ezek nyilván a rosszabbik oldalról vannak, viszont az írásos hangsúly, amit 1-2 emberke írt erre telik.
A többieknek szimplán respect.
"Nem tudom miből következtettek, hogy én ilyen olyan szar ember vagyok, vagy hogy éppenséggel milyen helyen élek amikor nem is ismertek:')"
Most közölted, hogy gáznak kéne éreznünk magunkat, ja meg szégyellni magunkat, azért mert nem megyünk albérletbe, úgy hogy fingod nincs rólunk.
Randisztori:
elsőn randin már feldobta a csaj, hogy saját lakásom van vagy albérletben élek.
Mondtam, hogy anyuval élek még de szeretnék 1-2 éven belül külön költözni.
Azt mondja az jó gáz, mert neki már 22 évesen saját lakása volt és ki van adva albérletbe.
-Gondolom magad érted a saját lakást nem?
-Szülői segítséggel.
-Na akkor szerintem meg az a gáz, hogy szüleid vették és engem szólsz le.
Na itt el is köszöntem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!