Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik 30-40 vagy akár több...

Akik 30-40 vagy akár több éves létükre otthon laknak szülőkkel nem szégyellik? Nem érzitek gáznak?

Figyelt kérdés

Főleg, aki még életképtelen is, és csak veszekedni tud.

(Nyilván nem minden szülőnél élő ilyen).

Egyébként a kérdés adott.

2021. júl. 25. 13:06
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/113 anonim ***** válasza:
100%
Pont ma osztott meg az egyik ismerősöm Újpesten (tehát nem is a belváros közelében) egy tök átlag szoba-konyha-nappali lakást (nekem a berendezése sem tetszett pl) 150 ezer forint.
2021. júl. 26. 13:31
 102/113 Kései Sirató ***** válasza:
100%

Kérdező, remélem, nem a fogyatékkal élő hátrányos helyzetűek ellen irányult a kérdésed!

HA TE LENNÉL MAGATEHETETLEN BETEG, AZ GÁZ LENNE?

2021. júl. 26. 14:00
 103/113 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó!

Igen,sajnos vannak ilyen emberek is.

És nem csak fogyatékkal élők,hanem olyan emberek is,akikkel látszólag nincs semmi probléma,valamilyen mentális betegséggel élnek,ami miatt képtelenek önállóan élni.

Na,sokan az ilyen embereket is támadják kívülről,hogy hát miért nem költöznek el,hiszen full egészségesnek tűnnek.

2021. júl. 26. 14:11
 104/113 anonim ***** válasza:
100%
Nekem például a sógorom élt a szüleivel 31 évesen. Pedig volt lakásuk nem is egy. Ő egyszerűen jóban volt velük és nem szeretett az üres lakásba hazamenni. Szerette, hogy van családja, társasága. Például a nővéremnek el sem mondta, hogy amúgy több lakás is van. Nővéremet nem zavarta, h a szüleivel lakik, mert nem anyagias, illetve ő is otthon lakott. Azóta házasok és már ketten laknak. Szóval ezzel csak azt akarom mondani, hogy sosem lehet tudni, hogy mi áll a háttérben. Nem egy naplopó életképtelen fogyatékos az egyből, aki otthon él. Férfiak, ti meg ha valóban nem a pénzéhes aranyásókra hajtotok, mert pl. azt hiszitek, hogy csak akkor lehet nőtök ha eltartjátok, szóval ha az ilyeneket tényleg elakarjátok kerülni, akkor ne azzal kezdjétek mitek van. Normális nő, aki szeret nem fogja érdekelni, hogy otthon éltek, mert felfogják, h ma nagyon nehéz egyedül. Nyílván x idő elteltével, ha már megtehetnétek, hogy vele összeköltözzetek, de nem teszitek, mert kényelmesebb otthon, vagy nem a csaj miss. tökéletes és erre nyílván rájön, akkor meg persze, hogy lepni fog.
2021. júl. 26. 14:27
 105/113 anonim ***** válasza:
100%
100 Nem derült ki, pedig én is kíváncsi vagyok rá.
2021. júl. 26. 14:29
 106/113 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, lehet gáz is meg nem is, ha olyan idősen a szüleinél él valaki.
2021. júl. 27. 15:55
 107/113 anonim ***** válasza:
72%
Amikor megvan valakinek a lehetősége a jobb élethez, de annyira alább adja, hogy ilyen sokáig a szüleinél él, az gáz, legalábbis a hozzáállása biztosan.
2021. júl. 27. 15:55
 108/113 anonim ***** válasza:
100%

Én azt sem ítélem el,aki azért nem költözik el,mert a pénzét beszeretné fektetni valamibe,nem hitelt,vagy albérletet fizetni.

Ennek is meg van az ára,elmegy a fiatalság,viszont fiatalság után is van élet.

És amíg valaki megélte a fiatalságot,nekik lehet majd a középkorú életük lesz rossz.

Dolgozhatnak majd 70 éves korukig kényszerből,még van,aki 40 évesen annyi pénzt összespórol,hogy lesz pénze,amit be tud fektetni valamibe,ne adj ég,ha idősebb lesz,akkor fog jutni neki magánegészségügyre is.

Én nem ítélek el senkit,mindenki olyan életfelfogás szerint él,amit jónak lát.

Mindennek megvan az ára.

2021. júl. 27. 16:13
 109/113 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk azért, mert valaki egyedülállóként otthon él, még nem fog a fiatalsága elmenni. Akinek rossz otthon meg inkább lelép még ha nyomorognia kell is. Mondjuk az én anyám olyan egy mérgező kompromisszumra képtelen nő, hogy mihelyt lesz munkám, de legkésőbb abban a pillanatban, hogy egy normális férfival elkezdek randizni, függetlenül attól, hogy kapcsolat lesz-e belőle vagy sem, keresek egy albit. Bár sajnos lakótársakkal sem jobb. Jelenleg ez tart vissza a párkereséstől, hogy ide kellene hoznom. Igaz bennem van az, h két szintes ház, albi helyett inkább törlesztőre kellene azt a 100 ezreket költeni, legyen valamennyi beugróm stb, de sajnos idegileg engem kikészít az anyám. Szóval Ausztria lesz ebből, mert Mo-n nem jók a kilátásaim.
2021. júl. 27. 17:20
 110/113 anonim ***** válasza:
11%

Még az első oldalakon válaszoltam, aztán visszajöttem olvasgatni mert a Gyakorihoz képest relatíve színvonalas beszélgetés zajlik itt.

Nem vagyok se tehetős, különösebben jól fizető melóm sincs, de azt viszont nevetségesnek tartom amikor egyesek a rendszert, vagy egyenesen a kormányt okolják azért, hogy nem tudnak elköltözni otthonról mert nem elég a fizu. Ezeknek üzenem, hogy ez nem magyar sajátosság, aki Londonban dolgozik mosogatóként az sem a Cityben fog bérelni egy studiólakást, és aki Manhattanben pincér, az is Queensből fog átingázni. Ugyanígy a Körúton belüli havi 130-150-160 körül elérhető lakások is éppen azért kerülnek annyiba, mert egy bizonyos keresetű közeget céloznak meg vele. Értem hogy felháborító meg szar, csak ismételném: ez nem magyar sajátosság.

2021. júl. 28. 20:26
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!