Akik 30-40 vagy akár több éves létükre otthon laknak szülőkkel nem szégyellik? Nem érzitek gáznak?
Főleg, aki még életképtelen is, és csak veszekedni tud.
(Nyilván nem minden szülőnél élő ilyen).
Egyébként a kérdés adott.
40 Mert biztosan jobb idegenekkel együtt lakni szobát bérelni vagy rosszabb esetben ágyat! Mert a pénz arra elég...
Akkor már inkább a saját családja az embernek.
Albinál az a baj, hogy sokan szerződést se íratnak meg semmit aztán mikor benyögi az albi tulaja, hogy van két heted,hogy elköltözz, mert kell a lakás akkor meg nézünk nagyokat.
Szerintem is jobb inkább szülővel lakni, mint random idegen emberrel, emberekkel. Mikor saját szobád sincs hanem egy szobában laktok ketten az is cink nagyon. Esetleg eltűnik valami, kajád megeszik stb.
43-as: hát sajnos egyetértek. Ha neten közlöm a csajjal hogy anyámmal élek akkor rögtön leoffol.
Ha nem mondom meg csak a 2. randin akkor meg az van, hogy miért nem mondtam hamarabb.
Azt gondolják, hogy anyáddal élsz akkor semmirekellő vagy. Nem erről van szó. Nagyon szívesen külön költöznék de egymagamra semmi értelme.
Ketten már szépen lehet fizetni akár egy albit is.
Én sem értem mivel jobb, van iylen barátnőm aki papiron független és önálló, de bizony a drága albérlet úgy lenullázza, hogy télen fűtés időben volt amikor annyira nem volt pénze a kenyérről levágta a penészes részt, a többit megette....
De biztosan ő erős és független....
Ennnek semmi értelme amit művel.
Pedig dolgozik, nem lusta de ennyit keres.
47-es:
nekem óvónő ismerősöm volt. Ha jól rémlik 140 körül keresett.
Albérlet meg rezsi 100 ezer Ft volt.
Télen fűtésre már nem is volt pénze inkább felvett két pulóvert.
Marad kb 40 ezer neki amiből enni is kell, ruházkodni is, tisztálkodni is. Arról nem is beszélve, hogy hűtő/mosógép bármikor elromolhat. Botrány az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!