Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik 30-40 vagy akár több...

Akik 30-40 vagy akár több éves létükre otthon laknak szülőkkel nem szégyellik? Nem érzitek gáznak?

Figyelt kérdés

Főleg, aki még életképtelen is, és csak veszekedni tud.

(Nyilván nem minden szülőnél élő ilyen).

Egyébként a kérdés adott.

2021. júl. 25. 13:06
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/113 anonim ***** válasza:
97%

40 Mert biztosan jobb idegenekkel együtt lakni szobát bérelni vagy rosszabb esetben ágyat! Mert a pénz arra elég...

Akkor már inkább a saját családja az embernek.

2021. júl. 25. 15:47
 42/113 anonim ***** válasza:
97%
Kérlek mesélj 40-es, hogy hogyan? Poloskás nővérszálló vagy random ismeretlen emberek? Nem attól lesz valaki független és önálló, hogy nyomorog, főleg többed magával, de legalább elmondhatja, hogy nem a szüleimmel lakom. Én meg majd jót nevetek, ha 35 évesen már sajátom lesz, még ha hitelre is, de nem 100 évre eladósítva magam. Az albira alapozni itt MO-n nem valami biztonságos jövőkép.
2021. júl. 25. 15:48
 43/113 anonim ***** válasza:
18%
Én sajnálom az ilyen embereket, sosem lesz normális párkapcsolatuk.
2021. júl. 25. 15:50
 44/113 anonim ***** válasza:
96%

Albinál az a baj, hogy sokan szerződést se íratnak meg semmit aztán mikor benyögi az albi tulaja, hogy van két heted,hogy elköltözz, mert kell a lakás akkor meg nézünk nagyokat.

Szerintem is jobb inkább szülővel lakni, mint random idegen emberrel, emberekkel. Mikor saját szobád sincs hanem egy szobában laktok ketten az is cink nagyon. Esetleg eltűnik valami, kajád megeszik stb.

2021. júl. 25. 15:51
 45/113 anonim ***** válasza:
83%

43-as: hát sajnos egyetértek. Ha neten közlöm a csajjal hogy anyámmal élek akkor rögtön leoffol.

Ha nem mondom meg csak a 2. randin akkor meg az van, hogy miért nem mondtam hamarabb.

Azt gondolják, hogy anyáddal élsz akkor semmirekellő vagy. Nem erről van szó. Nagyon szívesen külön költöznék de egymagamra semmi értelme.

Ketten már szépen lehet fizetni akár egy albit is.

2021. júl. 25. 15:52
 46/113 Lazy Lover ***** válasza:
91%
ez a kbott kormány szégyene ..... én lennék a legboldogabb ha el tudnék otthonról költözni de nincs 50 millióm házra se havi 150 ezer albérletre ...
2021. júl. 25. 15:53
 47/113 anonim ***** válasza:
100%

Én sem értem mivel jobb, van iylen barátnőm aki papiron független és önálló, de bizony a drága albérlet úgy lenullázza, hogy télen fűtés időben volt amikor annyira nem volt pénze a kenyérről levágta a penészes részt, a többit megette....

De biztosan ő erős és független....

Ennnek semmi értelme amit művel.

Pedig dolgozik, nem lusta de ennyit keres.

2021. júl. 25. 15:54
 48/113 anonim ***** válasza:
100%

47-es:

nekem óvónő ismerősöm volt. Ha jól rémlik 140 körül keresett.

Albérlet meg rezsi 100 ezer Ft volt.

Télen fűtésre már nem is volt pénze inkább felvett két pulóvert.

Marad kb 40 ezer neki amiből enni is kell, ruházkodni is, tisztálkodni is. Arról nem is beszélve, hogy hűtő/mosógép bármikor elromolhat. Botrány az egész.

2021. júl. 25. 16:00
 49/113 anonim ***** válasza:
95%
43. Bocsi de aki ezt nem érti meg, az mehet is a levesbe. 38-as válaszolóként írom, hogy engem pont nem zavar, ha most az anyjával él, vagy random idegenekkel. Az exemmel is az volt a baj, hogy úgy ugatott nekem, miközben úgy élt ahogyan. Szóval normális emberek akik hasonló helyzetben vannak ezt megértik. Nyílván az megint más mikor már megtehetnék, hogy összeköltözzenek, de az illető nem akarna az mert jobb anyuval. Az olyan esetben valóban szevasz van.
2021. júl. 25. 16:01
 50/113 Lazy Lover ***** válasza:
100%
van egy haverom 200 ezret keres abból 110 ezer az albérlet így marad 90 ezre az életre.... de elmondhatja hogy nem lakik anyucival...
2021. júl. 25. 16:02
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!