Mi lehet a megoldás?Velem van a baj?El kell fogadnom ezt? Férjem sokat dolgozik,keveset van velünk,hétvégén is csak egy napot Van itthon. 1,5éves fiu van.Rossz nekem nagyon,hogy 3an nem megyünk sehova.Hiába próbálok beszélni róla vele,nem ért meg.
Mi eljárunk nagyszülőkhőz a fiammal.Ide-oda kirándulni néha,mert nem bírok mindig itthon lenni,háztartás mindig stb.
Rosszul esik,hogy sehova nem megyünk 3an.Ő fáradt amikor lenne rá esetleg idő elmenni vagy nincs kedve amit meg is értek,de rossz is ez.Én meg mennék,nem jó itthon lenni mindig.Nem nagy dolgokra gondolok pl.:elmenni fagyizni vagy sétálni valahova,állatkert ilyesmi.Hétköznap is este esik haza.
A keresetét nem osztja meg veletek, a szabadidejére is vállal munkát és többet beszél a munkatársaival,mint a feleségével. Az esti játék a gyerekkel meg semmi, annyi időt az utcai macska simogatására is szán az ember hazafelé menet.
Ez az ember nem értetek él, bár lehet, hogy ő sem ismeri fel a rendszerben a hibát. A babás lét sokkal bonyolultabb és megterhelőbb, mint azt sok férfi előtte hiszi és ha azzal akar kompenzálni, hogy inkább dolgozik (amiből pénzt te nem látsz, így értelme sincs az érvelésének), akkor nem akar szembesülni a problémával. Beszéljetek, nyersen, nyíltan és aztán kezdjetek valamit egymással, de így csak a feszültség nő mindenkiben.
"Azt érzem,hogy szeret."
Nekem volt három hosszú kapcsolatom, hát máshogy fejeztem ki a szeretetemet.
Ne ámítsd magad!
Szexre vagy és zokni mosásra.
Ilyet láttunk már.
De, hogy apaként is semmi,az már nagyon gáz.
Eleg hasonlo hazassagban vagyok.
En azt tapasztalom sok ferfi a kicsi gyerekkel (kb 3eves korig, de van aki iskolas korig) egyszeruen nem tud mit kezdeni. Ez kulonosen igaz azokra, akikneknem.volt tesojuk, u okatesojuk, korban magukhoz kozel allo rokonuk vagy aki felnottkent kvazi megelozte a haverjait a gyerekvallalasban.
Nem.tudnak mihez kezdeni egy nem vagy alig beszelo, akaratos kicsivel. A jatek...hat a legkevesebb, de toktene vele egy hetet, latna el teljesen. Vagy epp el tudja kepzelni es menekul. Menekul barhova a gyereke elol.
Van akinel ez par ev uta elmulik van akinel nem.
Masik lehetoseg,hogy valoban van valakije. Ebben az esetben a hosszu tulorak.valojaban hosszubeszekgetesek telefonon egy masiknovel vagy lopott.szerelmi orak. A hetvehen te menjel de o pihenne ujra caak lehetoseg hogy amig te a gyerekkelodavagy o a masiknovel beszelhessen kicsit.
Nincs veled baj.
Azt kiprobalhatod, hogy olyan nyrlast vetsz fol, ahol foglaltok ket szobat vagy egy nagyobb apartmant es viszed az egyik nagyszulot bebeiszitternek. Igy nem.mondhatja dolgozik a nyaralason, mehettek kettesben estenkent (gyerekre fwlugyel a nagymama) napkozben meg cska belefer neki legalabb egy kozos progtm 3-asban, amikor meg nagymama pihe kezhet vagy setalhat egyedul. Ezt felvetheted neki vagy megkerded nyiltan o nem erzi e ugy hogy egy ekkora koru gyerekkel nem.tud mit kezdeni...
Lehet azt kellene megkérdezned tőle, nyugodt hangvételben, miért nem szeretne veletek menni vásárolni/programra, és megertően megkérdezni, tudsz-e segíteni neki valahogy. Esetleg ha előre beterveztek egy vasárnapi programot, akkor ő is úgy készül. Azért este le lehet feküdni időben és nem muszáj hajnalban programra indulni.
Minden esetre ha valaki akar valamit, azt meg is teszi, fura, hogy ennyire sokat dolgozik egy kicsi gyerek mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!