Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lehet a megoldás?Velem van...

Mi lehet a megoldás?Velem van a baj?El kell fogadnom ezt? Férjem sokat dolgozik,keveset van velünk,hétvégén is csak egy napot Van itthon. 1,5éves fiu van.Rossz nekem nagyon,hogy 3an nem megyünk sehova.Hiába próbálok beszélni róla vele,nem ért meg.

Figyelt kérdés

Mi eljárunk nagyszülőkhőz a fiammal.Ide-oda kirándulni néha,mert nem bírok mindig itthon lenni,háztartás mindig stb.

Rosszul esik,hogy sehova nem megyünk 3an.Ő fáradt amikor lenne rá esetleg idő elmenni vagy nincs kedve amit meg is értek,de rossz is ez.Én meg mennék,nem jó itthon lenni mindig.Nem nagy dolgokra gondolok pl.:elmenni fagyizni vagy sétálni valahova,állatkert ilyesmi.Hétköznap is este esik haza.

2021. júl. 2. 12:43
 21/98 anonim ***** válasza:
98%

Ez egy lájtos módja a válásnak.

Sajnálom a gyereket, főleg.

2021. júl. 2. 14:34
 22/98 anonim ***** válasza:
77%

Nem szívesen mondom ezt, de valóban nem szeretne otthon lenni, vagy van valaki más is a dologban..

Nekem elég érdekes, hogy minden nap este jár haza.

Lehet azt mondja dolgozik, miközben egy másik nővel van..

2021. júl. 2. 14:42
 23/98 anonim ***** válasza:
3%

Amúgy az anyagiak hogy mennek nálatok? Közös számlátok van? Vagy fogalmad nincs, mennyi a jövedelme, és csak zsebpénzt csöpögtet neked?

Mért mentél hozzá? Akkor nem ilyen volt?

2021. júl. 2. 14:48
 24/98 anonim ***** válasza:
17%
Szereti a fiút? Estenként van vele valamit??
2021. júl. 2. 14:54
 25/98 A kérdező kommentje:

Nincs közös számlánk,nem ilyen volt.

Nem sokat van a gyerekkel mert keveset van itthon.

2021. júl. 2. 14:57
 26/98 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy mennyi a jövedelme...
2021. júl. 2. 15:08
 27/98 anonim ***** válasza:
85%
"Tipikus". túlvállalja magát, de a valódi ok nem a pénz, hanem hogy nem kíváncsi se rád, se a gyerekre. Piszok sok ilyen hapsi van.
2021. júl. 2. 15:12
 28/98 anonim ***** válasza:
88%

És közösen döntötök a pénzfelhasználásról?

Őszintén: Mi tart mellette? Kié a lakás? Van hova költöznöd a gyerekkel? Ez nem házasság.

2021. júl. 2. 15:12
 29/98 anonim ***** válasza:
87%

Apaként gyalázatos, az fix.

Férfiként még létezik, vagy úgy sem?

2021. júl. 2. 15:15
 30/98 A kérdező kommentje:

Nem döntünk közösen a pénzfelhasználásról.

Övé a lakás.

Persze,haza tudunk menni a szüleimhez.

2021. júl. 2. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!