Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lehet a megoldás?Velem van...

Mi lehet a megoldás?Velem van a baj?El kell fogadnom ezt? Férjem sokat dolgozik,keveset van velünk,hétvégén is csak egy napot Van itthon. 1,5éves fiu van.Rossz nekem nagyon,hogy 3an nem megyünk sehova.Hiába próbálok beszélni róla vele,nem ért meg.

Figyelt kérdés

Mi eljárunk nagyszülőkhőz a fiammal.Ide-oda kirándulni néha,mert nem bírok mindig itthon lenni,háztartás mindig stb.

Rosszul esik,hogy sehova nem megyünk 3an.Ő fáradt amikor lenne rá esetleg idő elmenni vagy nincs kedve amit meg is értek,de rossz is ez.Én meg mennék,nem jó itthon lenni mindig.Nem nagy dolgokra gondolok pl.:elmenni fagyizni vagy sétálni valahova,állatkert ilyesmi.Hétköznap is este esik haza.

2021. júl. 2. 12:43
 11/98 anonim ***** válasza:
84%
amúgy ez ilyen,olyan nincs hogy sok pénz meg sok szabadidő vagy egyik vagy másik
2021. júl. 2. 13:30
 12/98 anonim ***** válasza:
92%
Miért dolgozik a férjed ennyit? Vagy a pénzért, vagy hogy ne kelljen otthon lennie. Ezen gondolkozz el, illetve tedd fel a kérdést a férjednek.
2021. júl. 2. 13:42
 13/98 anonim ***** válasza:
97%
Egy fontos dologról nem esett szó: Miért csinálja ezt? Csak nagyon sokat akar, kényszeríti a munkáltató, vagy neked nincs munkád? Mert ha az első, akkor le kell ülni vele megbeszélni, hogy a kevesebb néha több, ha a második, akkor keresni kell egy másik munkahelyet, vagy a sarkára kell álljon, ha viszont a harmadik, akkor neked kell lépned, mivel ma már egy ember nem tud háromra keresni bárki számára elérhető munkakörökkel.
2021. júl. 2. 13:42
 14/98 anonim ***** válasza:
17%
Baratnoid nincsenek akik mennenek veletek?
2021. júl. 2. 13:49
 15/98 A kérdező kommentje:

sokat akar,külföldön dolgozott aztan terhes lettem hazajött és annyit akar keresni amennyit kint kapott.Így meg is van,de alig van itthon.Vállalkozó,nem kényszerítí a munkahelye.

Nekem van munkahelyem...

2021. júl. 2. 14:02
 16/98 anonim ***** válasza:
98%
Menjetek el valahová kettesben, és készítsd fel, hogy komoly dologról szeretnél beszélni vele. Próbáld meg megértetni vele, hogy ez neked mennyire fontos, és úgy érzed, hogy hosszútávon nem szeretnél és nem is tudsz így élni. Ha fontos a családja, keressetek olyan kompromisszumot, amely mindkettőtöknek megfelel. Pl. legyen legalább hetente egy nap, ami csak a tiétek és elmentek valahová, ahol mind3-an jól érzitek magatokat. Vagy akár kettesben is: sajnos a párkapcsolatok sem ápolják magukat, ha nem fiogyeltek rá, szétesik idővel minden...
2021. júl. 2. 14:08
 17/98 anonim ***** válasza:
33%
Ilyenkor amúgy nem tudom mit vársz,a párod egy karrierista férfi,a pénz és a munka nagyon fontos neki,egy vállalkozó igenis sokat dolgozik,ezt tudnod kellett volna,persze a pénz tetszett de a valóság hogy ilyen emberek nagyon megdolgoznak pénzért nem sok szabadidejük van a proli romantika elképzelés ellenére
2021. júl. 2. 14:09
 18/98 anonim ***** válasza:
100%
Meg lehet érteni őt is, téged is. Kompromisszum. Amikor lenne idő elmenni valahova hárman, akkor egyik alkalommal maradjon otthon pihenni ha fáradt, de másik alkalommal pedig menjetek el. Ezt próbáld meg megbeszélni vele, hogy legalább néha el tudjatok menni, ha van idő. Ne mindig otthon legyen.
2021. júl. 2. 14:15
 19/98 anonim ***** válasza:
93%

Akkor ne minden hétvégét vallaljon be. Pl 2 hetente maradjon, hatha lesz energiaja egy fagyira.

Amikor este hazaer, akkor sincs a gyerekkel?

Ez tenyleg nem jó így.

Valahogy fel kene adnia. Nem minden a pénz...

2021. júl. 2. 14:18
 20/98 anonim ***** válasza:
73%
Ez egy rossz házasság (ha az), vagy válás lesz a vége vagy szenvedsz. Az előbbit javaslom, mert így is egyedül vagy, akkor meg legalább tiszta lenne a helyzet. Szerintem ő nem is akart gyereket. Az is lehet, hogy van valakije. Nem biztos, hogy mindig dolgozik. Sem téged, sem a gyereket nem szereti.
2021. júl. 2. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!