Mi lehet a megoldás?Velem van a baj?El kell fogadnom ezt? Férjem sokat dolgozik,keveset van velünk,hétvégén is csak egy napot Van itthon. 1,5éves fiu van.Rossz nekem nagyon,hogy 3an nem megyünk sehova.Hiába próbálok beszélni róla vele,nem ért meg.
Mi eljárunk nagyszülőkhőz a fiammal.Ide-oda kirándulni néha,mert nem bírok mindig itthon lenni,háztartás mindig stb.
Rosszul esik,hogy sehova nem megyünk 3an.Ő fáradt amikor lenne rá esetleg idő elmenni vagy nincs kedve amit meg is értek,de rossz is ez.Én meg mennék,nem jó itthon lenni mindig.Nem nagy dolgokra gondolok pl.:elmenni fagyizni vagy sétálni valahova,állatkert ilyesmi.Hétköznap is este esik haza.
Van, aki menet közben jön rá, hogy mennyi felelősség, kötöttség, kényelmetlenség és plusz feladat jár egy kis gyerekkel. Ezek mind keresztül húzzák az addigi szórakozási szokásait, amiket nem akar feladni. Nőként inkább átáll az ember agya a gyerekes programokra, de a férfiak kevésbé érzékenyen reagálnak.
Valószínűleg a férjednek is nyűg a közös program. Neked értékes együtt töltött idő lenne, neki meg unalmas, elfecsérelt fél nap, amit a saját kedve szerint is tölthetett volna. Úgy tűnik, neki nincs kedve cukiskodni a kisfiával.
Ezt elfogadhatod és tervezhetsz kettesben családosdit a kisfiaddal vagy elválsz és akkor nem kell naponta mentegetned a férjed rideg viselkedését.
De mielőtt végleges döntést hozol, beszélj vele nyíltan.
39-es,nem tol sok pénzt alám.Magamnak veszek mindent amire szükségem van ruhák stb.
Gyereknek is én veszem a ruhákat.
Otthonra bevásárlás közös meg a számlák is...
Mi ha ketten elmegyünk strandra a fiammal vagy játszóházba stb...azt is én fizetem.Van keresetem.De nem is kell adnia,csak lenne velünk többet.
41-es.Amikor nem volt gyerek jobban elmászkáltunk.Kirándultunk,koncertekre,fesztiválokra rájtunk,étterembe is szoktunk.
Amióta gyerek van azóta nem.Még bevásárolni se akar menni ha 3an megyünk.Lehet igazad van.Nehezebb gyerekkel és nyűg csak neki,hogy gyerekkel kell menni.
Na jó.
Ez azért durva, hogy semmit se all a gyereknek, meg veled is felez mindent.
Ez annyit tesz, hogy nem akar csaladot, nyug neki
Ingyen cseléd vagy.
Le kene lepned most. Egyre nehezebb lesz, es egyre jobban leépít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!