Mi lehet a megoldás?Velem van a baj?El kell fogadnom ezt? Férjem sokat dolgozik,keveset van velünk,hétvégén is csak egy napot Van itthon. 1,5éves fiu van.Rossz nekem nagyon,hogy 3an nem megyünk sehova.Hiába próbálok beszélni róla vele,nem ért meg.
Mi eljárunk nagyszülőkhőz a fiammal.Ide-oda kirándulni néha,mert nem bírok mindig itthon lenni,háztartás mindig stb.
Rosszul esik,hogy sehova nem megyünk 3an.Ő fáradt amikor lenne rá esetleg idő elmenni vagy nincs kedve amit meg is értek,de rossz is ez.Én meg mennék,nem jó itthon lenni mindig.Nem nagy dolgokra gondolok pl.:elmenni fagyizni vagy sétálni valahova,állatkert ilyesmi.Hétköznap is este esik haza.
Nem azt kerdeztem, mennyit van vele, es mikor er haza. Ezt leirtad
Hanem hogy olyankor milyen vele
Mintha én írtam volna ki. Azt hittem ennyire fontos a pénz, végsőkig toleráns voltam.
Aztán megszűnt a munkahelye, volt 4 hónap üresjárat. Azt hittem legalább kicsit bepótoljuk ami kimaradt. Nos, abban a 4 hónapban egyetlenegy kirándulás vagy közös délután, semmi.
Épp fáradt volt, épp dolga volt, épp akkor hiretelen füvet kellett nyírni, átmenni segíteni a szomszédba, épp nagyon érdekes műsor volt a TV-ben, "menjetek csak nyugodtan", annyi pénzem lenne ahányszor ezt hallottam.
Rá kellett jönnöm, ez soha nem a munkáról, vagy pénzről szólt. Herótja van a családi programoktól.
Nem mondom, hogy nálatok is ez van, nem ismerlek, de nálunk így volt.
Mert a családot utálja: téged és a gyerekét. Nem akarta ezt a gyereket. Te tudod a történetet, de megoszthatod velünk, kíváncsiak vagyunk. Még a legenyhébb magyarázat, hogy a gyerek miatt haza kellett jönnie, otthagynia a jól fizető külföldi munkát, és amiatt haragszik rátok. De lehet még ott más is. Előbb jött a házasság vagy előbb a gyerek? Ebben a kapcsolatban te nem vagy senki.
Fogjál néhány bőröndöt és pakolj. Nem fog visszatartani. Örül, hogy megszabadul tőletek.
36-tal egyetertek.
Halljuk ezt tőled, hogy szenvedsz, stb.egy csaladot akaro, gyereket varo apa nem ilyen
Csak akinek kenyszer
Azért itt sok a megkeseredett ember,nem hallgatnék ilyen tanácsokra hogy kidobnám a legkisebb probléma miatt vagy elhúznék.
Női agy nem képes felfogni hogy pénzre van szükség ezért dolgozik.
Ha nem dolgozna eleget akkor az lenne a baj mert a picsa alá nem lenne annyi pénz tolva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!