Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lehet a megoldás?Velem van...

Mi lehet a megoldás?Velem van a baj?El kell fogadnom ezt? Férjem sokat dolgozik,keveset van velünk,hétvégén is csak egy napot Van itthon. 1,5éves fiu van.Rossz nekem nagyon,hogy 3an nem megyünk sehova.Hiába próbálok beszélni róla vele,nem ért meg.

Figyelt kérdés

Mi eljárunk nagyszülőkhőz a fiammal.Ide-oda kirándulni néha,mert nem bírok mindig itthon lenni,háztartás mindig stb.

Rosszul esik,hogy sehova nem megyünk 3an.Ő fáradt amikor lenne rá esetleg idő elmenni vagy nincs kedve amit meg is értek,de rossz is ez.Én meg mennék,nem jó itthon lenni mindig.Nem nagy dolgokra gondolok pl.:elmenni fagyizni vagy sétálni valahova,állatkert ilyesmi.Hétköznap is este esik haza.

2021. júl. 2. 12:43
 61/98 anonim ***** válasza:
84%

"Hiába próbálok beszélni róla vele,nem ért meg." Ezt maga nem fogja fel, moly? Teljesen mindegy, hogy mért nem funkcionál, funkcionálnia kell, de nem teszi. De sok variáció nincs is arra, hogy miért nem. Nincs esély a változásra, ne mondja, hogy a férj nem tudja, mit csinál. Ha elválnak, akkor a házasság nem fog működni, viszont a nő nem lesz megalázva, kiszolgáltatva, elbizonytalanítva, nem kell a férjét kiszolgálnia, pl mosni-vasalni rá, és van esély arra, hogy talál egy jobb partnert.

Kérdező: és a szex?

2021. júl. 2. 17:42
 62/98 A kérdező kommentje:

Mindíg többen mennek dolgozni,be is jönnek néha a munkatársai hazafele,beszélnek a munkáról,főnökökről stb.hétvégén is.

Nem nővel van.

Szex van.

2021. júl. 2. 17:50
 63/98 anonim ***** válasza:
86%
A lényegen nem változtat: nem akar veletek lenni. Ha akarna , megoldaná.
2021. júl. 2. 17:58
 64/98 anonim ***** válasza:
76%

És milyen a szex? Utal valami arra, hogy szeret?

Attól, hogy van munkája és munkatársai, lehet időnként nővel, a beugró munkatársak erre vonatkozóan semmilyen ellenérvet nem jelentenek.

2021. júl. 2. 18:14
 65/98 A kérdező kommentje:
Azt érzem,hogy szeret.Azt mondja mi értünk dolgozik.
2021. júl. 2. 18:34
 66/98 anonim ***** válasza:
91%
Miiiii????hogy dolgozik ertetek, ha semmit se ad a pénzből, azt irtad??
2021. júl. 2. 18:39
 67/98 anonim ***** válasza:
92%
Ahhoz képest nemigen osztja meg veletek a keresetét. Miből érzed, hogy szeret? Nem inkább te szereted őt? Akit az ember szeret, azzal szívesen tölti az idejét.
2021. júl. 2. 18:40
 68/98 A kérdező kommentje:
Hát én sem értem,nem sokmindent költ ránk...
2021. júl. 2. 19:00
 69/98 A kérdező kommentje:
Szépen hangzik azért mondta sztem...
2021. júl. 2. 19:12
 70/98 anonim ***** válasza:
77%
Hazudozó emberrel élsz, pocsék házasságban. Részvétem.
2021. júl. 2. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!