Mi lehet a megoldás?Velem van a baj?El kell fogadnom ezt? Férjem sokat dolgozik,keveset van velünk,hétvégén is csak egy napot Van itthon. 1,5éves fiu van.Rossz nekem nagyon,hogy 3an nem megyünk sehova.Hiába próbálok beszélni róla vele,nem ért meg.
Mi eljárunk nagyszülőkhőz a fiammal.Ide-oda kirándulni néha,mert nem bírok mindig itthon lenni,háztartás mindig stb.
Rosszul esik,hogy sehova nem megyünk 3an.Ő fáradt amikor lenne rá esetleg idő elmenni vagy nincs kedve amit meg is értek,de rossz is ez.Én meg mennék,nem jó itthon lenni mindig.Nem nagy dolgokra gondolok pl.:elmenni fagyizni vagy sétálni valahova,állatkert ilyesmi.Hétköznap is este esik haza.
És minél tovább vergődsz a nemlétező kapcsolatodban egy szr ember és szr apuka mellett, annél jobban fog sérülni a gyerek. Hiába szeretné, hogy az apja vele legyen, hogyha a pasas nagy ívben tojik rátok.
Esténként játszik vele negyed órát? Wow, én egy random, utcai hozzám dörgölőző macskával többet foglalkozok, mint ő a SAJÁT gyerekével.
Meg sem hallgat, minden marhaságra "gyűjti" a pénzt, amiből Ő jól jár de ti mit láttok belőle? Alap dolgokat megvesz, van kajátok, de ennyi, ráadásul fizikailag sincs sosem veletek.
MIT szeretsz ebben az emberben? Nekem - és sok normális nőnek/anyának - kevesebb is elég, hogy azt mondja, vége.
Mindig arra van időd, amire időt akarsz szakítani..🤷🏼♀️
Tehát, amit fontosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!