Fura, ha én egy hetet nyáron távol akarak tölteni a családomtól, és ezért egyedül foglaltam magamnak szállást?
44es egy ilyen anya nem hiszem hogy hogy nagyon prioritásának tartja milyen apát választott a gyerekeinek. Csak a bulika meg pihike meglegyen, a gyerek le van tojva.
Komolyan nem értem minek szülnek egyesek.
Egyáltalán nem fura.
Én is voltam már 3 napra tök egyedül. Bár mentem volna családdal is, de őket az a program abszolút nem érdekli.
De voltam már vízitúrán is, oda is jöhettek volna, de nem akartak.
Most csak ezért mondjak le a hobbikról? Egy évben egyszer?
Aki szerint fura, elárulom, semmire nem tartja magát. Csak a szolgasorsot érdemli, semmi egyebet. És azt hazudja, hogy a családi nyaralás csupa pihenés, móka és kacagás. Hát nem. Ott is topon kell lenni, egyáltalán nem pihenés.
Különben a férjem is eljár ottalvós osztálytalálkozóra (minden évben van), vagy a haverjaival kinti sütés-főzés.
Mi is együtt vagyunk már 20 éve, formálódott a természetünk, nem ugyanazok a hobbijaink, most kényszerítsem rá, hogy márpedig te jössz velem teljesítménytúrára? De ugyanez fordítva, én nem akarok iszogatni, meg kint sütni főzni, meg koncertekre járni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!