Fura, ha én egy hetet nyáron távol akarak tölteni a családomtól, és ezért egyedül foglaltam magamnak szállást?
Figyelt kérdés
A férjem és a gyerekeim nélkül megyek el egy hétre, már alig várom2021. jún. 15. 18:19
1/65 A kérdező kommentje:
*akarok
2021. jún. 15. 18:19
2/65 anonim válasza:
:) nem nem fura,de szólj nekik. Én csak évente egyszer megyek wellnes hétvégére. ,család nélkül.
3/65 anonim válasza:
Nem fura, néha kell az egyedüllét is. Sokan járnak hasonló cipőben, csak nem mernek elmenni egyedül.
4/65 anonim válasza:
Nem fura, ha ez a házasságodban nem okoz gondot.
Nekem is volt olyan időszakom amikor ezt akartam, mert baromi fáradt voltam, a férjem sem ellenezte, de aztán hagytam a fenébe.
5/65 anonim válasza:
Dehogy fura!Kívánom is hogy valaki cserkéssze be neked azalatt az 1 hét alatt😉
7/65 anonim válasza:
Ha azt mondod hogy ketten csak a gyerekek nélkül azt megértem de így fura, a hétköznapokban nem tudsz én időt csinálni? Elmenni egyedül edzeni, baratnozni, Kormos Fodrasz stb?
8/65 anonim válasza:
Nos, érdekes...A férj és a gyerek is megy egy-egy hétre egyedül?
9/65 anonim válasza:
Eléggé fura. Hacsak nem meghívott vagy, de a leírásból nem ez jön le.
10/65 anonim válasza:
Hát szép is a válás:-D Gondolom gyerek is apukánál lesz elhelyezve.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!