Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Meghalt a férjem. Közvetlen...

Meghalt a férjem. Közvetlen utána kiderült hogy szeretője volt már egy ideje. Hogy lehet ezt feldolgozni?

Figyelt kérdés

Voltak persze gondjaink, de én nem láttam hatalmasaknak. Összességében szépen éltünk, jó volt hozzám, én is hozzá.

Erre nem elég hogy elvesztettem, kiderült, hogy csalt egy ideje, és állítólag készült elhagyni. Nem tudom feldolgozni, az én elmémben a kedves, szerető férjem képe él, aki iszonyúan hiányzik, erre kiderült, hogy nem is olyan volt mint hittem...20 év után nem ismertem? Gondoljak arra hogy elárult, úgy könnyebb elengednem? Vagy mit tegyek? Nincs bennem igazi harag, csak a szomorúság...

2021. márc. 23. 15:02
 71/96 A kérdező kommentje:
Én is gondoltam rá, csak értelmét nem látom. Esetleg annyit hogy megismerném a férjem eddig ismeretlen oldalát.
2021. ápr. 5. 17:44
 72/96 Savlekotő ***** válasza:
23%
20 év házasság után?
2021. ápr. 5. 18:00
 73/96 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem ez a szerető-megcsalt feleség találkozik és áttárgyalja dolgot csak a filmekben működik jól. Azok meg kreált sztorik.

Valószínű nem lenne túl kedves az illető veled.

2021. ápr. 5. 22:55
 74/96 Savlekotő ***** válasza:
10%
Azért picit visszataszító h örülsz a halálának csak mert már nem akart veled lenni a színházban,az első szerelmek cukik de nem örökkön örökké tartanak,ezek elfáradnak főleg 20 év után. Pszichiátert keress fel.
2021. ápr. 6. 00:17
 75/96 anonim ***** válasza:
36%

Kezeld külön a 2 problémát.

Először gyászold a szerető férjedet, majd dolgozd fel a megcsalást. Vagy fordítva, ez tőled függ

2021. ápr. 6. 00:22
 76/96 anonim ***** válasza:
20%

Én beszélnék a szeretővel.

Egyébként durva, amit Savlekötő ír, de valahol igaza van. Még egyszer az életben szerelmes mert lenni. Meg akart kímélni ettől a tudattól. Emberként valószínűleg szeretett. Persze gusztustalan, ha azt írta a szeretőnek, hogy téged nem szeret, de érthette ezt úgyis, hogy szerelemmel nem, de emberként igen. A legtöbben így vannak ezzel.

Te se szerelemből voltál már vele, bármit is gondolsz ezzel kapcsolatban. Neki még adott az élet egy esélyt a boldogságra. Attól még nem érdemelt halált.

2021. ápr. 6. 02:30
 77/96 anonim ***** válasza:
91%
Honnan szedtetek, hogy örül a halálának? Nem olvastam sehol ilyet. Ellenben ezt igen: "Lehet hülye vagyok, de tiszta szívemből azt kívánom, bár élne, és mehetne a nőjéhez, én meg nem ekkora teherrel kellene hogy új életet kezdjek. Csak hát sajnos ez nem kívánságműsor..."
2021. ápr. 6. 06:27
 78/96 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy mondhattok ilyet hogy örülök! Tiszta szívemből mondom,sosem kívántam volna senkinek, nemhogy neki, akit szeretek ilyet! Aki így gondolkodik, nem normális!
2021. ápr. 6. 06:31
 79/96 anonim ***** válasza:
41%
Kérdező, jobban vagy már? Sikerült picit "helyre tenni" magadban a történteket?
2021. ápr. 6. 06:37
 80/96 A kérdező kommentje:
Utolsó: kicsit jobban. De rettenetesen hiányzik. Nem neheztelek rá egyáltalán. Mindegy mit csinált én nagyon szeretem és hiányzik.
2021. ápr. 6. 07:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!