Meghalt a férjem. Közvetlen utána kiderült hogy szeretője volt már egy ideje. Hogy lehet ezt feldolgozni?
Voltak persze gondjaink, de én nem láttam hatalmasaknak. Összességében szépen éltünk, jó volt hozzám, én is hozzá.
Erre nem elég hogy elvesztettem, kiderült, hogy csalt egy ideje, és állítólag készült elhagyni. Nem tudom feldolgozni, az én elmémben a kedves, szerető férjem képe él, aki iszonyúan hiányzik, erre kiderült, hogy nem is olyan volt mint hittem...20 év után nem ismertem? Gondoljak arra hogy elárult, úgy könnyebb elengednem? Vagy mit tegyek? Nincs bennem igazi harag, csak a szomorúság...
90es. Lehet igazad van. Erre még nem is gondoltam. Jelenleg elképzelni se tudom, hogy valaha történne velem ilyesmi, de sose tudni. Itt valóban csak az idő segíthet. Illetve szakember. Mindenképp fel fogunk keresni egyet. Feltéve hogy kilábalunk a pandémiából, és lehet. A fiamat is rettentően féltem, tinédzser, talán ez a lehető legérzékenyebb időpont, amikor a legsérülékenyebb a lelke. Ráadásul nem voltak túlságosan jóban, felszínes kapcsolatuk volt, sok veszekedéssel. Velem szoros a viszonya, közel állunk egymáshoz. Én voltam a villámhárító közöttük.
Bonyolult és nehéz az egész helyzet. Remélem egyszer megnyugvást találunk, és lesznek még szép éveink.
Jól le lettem pontozva, de attól még nekem lesz igazam. Egy ismerősöm is 4-5 év után lett hálás a férjének, amiért elhagyta, pedig nagyon mocskos módon hagyta cserben, nem csak érzelmileg, hanem anyagilag is tönkretéve őt. Aztán amikor szerelmes lett, akkor jött rá, hogy hálás a férjének, amiért ezt újra átélheti.
Amúgy én 40 voltam, amikor olyan szerelmes lettem, mint egy liba. Kezem-lábam remegett az illető közelében. Azt hittem, ebből 20 éve kinőttem, aztán kiderült, hogy dehogy, csak akit közben szerelemnek hittem, az nem tudott rám ilyen hatással lenni.
Szóval érhetnek még meglepetések. Ráadásul én tényleg akkor lettem szerelmes, amikor végképp nem számítottam ilyesmire. Azt nem mondom, hogy beteljesedett, házas volt és végül inkább kihátrált és az én lendületem is elfogyott, de olyan szerelmes voltam évekig, hogy azt hittem, végem. Mondjuk ez se sokkal jobb.:D
94: Miután meghalt, hamar fény derült a történtekre. Kb. fél év után jutottam oda, hogy hanyagolnom kéne a múltat, és élnem kellene. Ebben a félévben pszichológushoz jártam, kiírtam magamból a dolgokat, ez sokat segített.
Sok mindent megértettem a kapcsolatunkról, magamról. Bár nagy fejlődésen mentem át, azért még sokszor fáj. Őt elgyászoltam, a többi veszteséget még gyászolom.
Olykor már haragszom rá... (ezen túl kell esni az elengedéshez)
Bár már van kapcsolatom jó ideje, munkába merülök, de ha eszembe jut, felkavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!