Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogy lehet az ilyet feldolgozn...

Hogy lehet az ilyet feldolgozni, egyik nap még a legjobb dolgozó, utána egy senki vagy?

Figyelt kérdés

A régi főnökömnek én voltam a "kedvence", velem beszélt meg mindent, előbb tudtam mindenről mint a többiek, a legjobb munkát nekem adta, és többet is kerestem mint a többiek. Persze ezért mindenki utált (nő volt). Most ez a főnök elment nyugdíjba, és aki jött helyette az teljesen máshogy csinál mindent, felborultak az eddigi szokások. Mindenkinek igazságosan osztja szét a munkát, így amit én kaptam eddig, azt most más csinálja, ami bosszantó. Most mindent akkor tudok meg mint a többiek, így nincs semmi előnyöm velük szemben. Mintha egy senki lennék, ahhoz képest, amit letettem az asztalra. Mert nem hiába kedvelt a régi főnök, rengeteget dolgoztam, sokkal többet mint a többiek, és mindig maradtam túlórára ha kellett, mások meg szinte soha. Nagyon megalázó, hogy ugyanúgy kezelnek, mint a többieket. Sőt... még hátrányosabban is, érzem, hogy a főnök nem kedvel. Mit tehetnék? Hogy lehet az ilyet elfogadni, beletörődni? Nektek hogy esne?

L/24

2020. máj. 6. 17:44
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
86%

Ez az élet rendje, egyszer fent, egyszer lent.

Biztos pocsék, de hát nem lehet mindenkinek tövig nyalni, most bizony dolgozni kell és bizonyítani.

2020. máj. 6. 17:56
 2/12 A kérdező kommentje:
Mondtam, hogy eddig is kemenyen dolgoztam, azèrt kerültem oda ahol voltam, nem seggnyalás miatt.
2020. máj. 6. 18:02
 3/12 anonim ***** válasza:
28%
Muhaha, ilyen az élet
2020. máj. 6. 18:14
 4/12 anonim ***** válasza:
88%
Tehát nem kivételeznek veled és ez bánt? Csak szólok, hogy ilyen egy felelős vezető...
2020. máj. 6. 18:23
 5/12 anonim ***** válasza:
70%
Keményen, mi? Nehéz dolog a főnök s.ggében lenni, valóban. "legjobb munkát nekem adta, és többet is kerestem mint a többiek."
2020. máj. 6. 18:44
 6/12 A kérdező kommentje:
De ez k_rva sz_ar érzés, és ti ebbe így bele tudtok törődni?? Hogy nem ti vagytok a legjobbak?
2020. máj. 6. 18:47
 7/12 anonim ***** válasza:
83%
Bele kell törődnöd. Vagy mznkahelyet váltani, de ott se lesz jobb semmi sem.
2020. máj. 6. 18:58
 8/12 anonim ***** válasza:
83%

Nem voltál te eddig sem a legjobb, hiszen kivételeztek veled. Egyenlő esélyekkel indulva most meg kiderült, hogy mégsem vagy nagy szám. Most miért vagy ennyire nyomorultul értetlen???

Dolgozz keményen, életedben először.

2020. máj. 6. 19:00
 9/12 anonim válasza:
86%

Attól, hogy az előző főnök kivételezett veled, nem törvényszerű, hogy az új főnöknek is a tenyerén kell téged hordani. Először bizonyítsd be neki is, hogy jó munkaerő vagy. Anélkül mégis mire fel várod el tőle, hogy kedveljen, pláne azt, hogy kiváltságokban részesítsen?

Azt írod, korábban is azért lettél kedvenc, mert sokat letettél az asztalra, bent maradtál túlórázni, mikor a többiek nem, és a régi főnököd értékelte az igyekvésedet.

Akkor most tegyél le az asztalra az új főnök előtt is valamit, hadd lássa, hogy talpraesett és szorgalmas vagy. Amíg neki nem mutatod meg, mire volnál képes, nem is várhatod el tőle, hogy csak úgy kivételezzen veled.

U.I.: A személyes véleményem amúgy az, hogy nem tesz jót egyetlen munkahelyi közösségnek sem, ha valakivel kivételeznek. Nagyon demoralizáló tud lenni a többi dolgozó számára, ha a főnöknek van egy kedvence, és hosszú távon az ilyesmi csak belső feszültségekhez vezet.

2020. máj. 6. 19:44
 10/12 anonim ***** válasza:
81%
Tedd szét a lábad, ahogy eddig.
2020. máj. 7. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!