Meghalt a férjem. Közvetlen utána kiderült hogy szeretője volt már egy ideje. Hogy lehet ezt feldolgozni?
Voltak persze gondjaink, de én nem láttam hatalmasaknak. Összességében szépen éltünk, jó volt hozzám, én is hozzá.
Erre nem elég hogy elvesztettem, kiderült, hogy csalt egy ideje, és állítólag készült elhagyni. Nem tudom feldolgozni, az én elmémben a kedves, szerető férjem képe él, aki iszonyúan hiányzik, erre kiderült, hogy nem is olyan volt mint hittem...20 év után nem ismertem? Gondoljak arra hogy elárult, úgy könnyebb elengednem? Vagy mit tegyek? Nincs bennem igazi harag, csak a szomorúság...
41!
Az adósság még mindig csak az örökség erejéig örökölhető. Ha van egy 50 millás hitel meg egy 10 millás ingatlan, 10 milla hitelt örököl a házzal.
A kérdezö nem vagyoni tanácsadást kért!
Másrészt a kérdezö nem szó szerint örökölte a tartozásokat, hanem mivel azok eleve közösek voltak, most ö maradt az egyetlen adós.
Ilyen esetben nem öröklésröl van szó, a banki tartozásokról meg nem mondhat le, mert ö is adós!
Köszönöm az utolsó hozzászólóknak, nem érdekel a pénz, akár hiszitek akár nem. Becsülettel kifizetek majd minden közös terhet ami van. Nem ez érdekelt.
Igazából jól esett valamilyen szinten kiírni a bánatom magamból, annyira nyomorultul érzem magam. Aki ezt nem érti meg, nem lehetett hasonló helyzetben. Az empatikus embereknek köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!