Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Meghalt a férjem. Közvetlen...

Meghalt a férjem. Közvetlen utána kiderült hogy szeretője volt már egy ideje. Hogy lehet ezt feldolgozni?

Figyelt kérdés

Voltak persze gondjaink, de én nem láttam hatalmasaknak. Összességében szépen éltünk, jó volt hozzám, én is hozzá.

Erre nem elég hogy elvesztettem, kiderült, hogy csalt egy ideje, és állítólag készült elhagyni. Nem tudom feldolgozni, az én elmémben a kedves, szerető férjem képe él, aki iszonyúan hiányzik, erre kiderült, hogy nem is olyan volt mint hittem...20 év után nem ismertem? Gondoljak arra hogy elárult, úgy könnyebb elengednem? Vagy mit tegyek? Nincs bennem igazi harag, csak a szomorúság...

2021. márc. 23. 15:02
 11/96 anonim ***** válasza:
88%
9-es: milyen érdekes, ugyanerre gondoltam én is.
2021. márc. 23. 15:30
 12/96 anonim ***** válasza:
91%
Egyértelmüen a halott telefonjából - említette a telefont! -, gondolom, a kérdezö ott kereste a férj baraátainak a számát, hogy értesíteni tudja öket
2021. márc. 23. 15:31
 13/96 anonim ***** válasza:
81%

Nekem van egy olyan ismerősöm,aki elmondta többször is,hogy a halála után összeomlik a család a csalódásban.

30 évesen elvette egy 15 éves lány szüzességét és évekig így voltak több éves kapcsolat lett belőle,a lány persze szerette volna,ha elhagyja a feleségét,de nem tette,mert azt mondta szereti,a lány utána megházasodott és szült két gyereket egy léhűtő,semmirekellőnek.

Utána visszajött ehhez a férfihoz és neki is szült egy 3.gyereket,ő meg lakást vett ezek után ennek a nőnek,illetve inkább a gyereküknek.

Na és hallgattam,ha a halála után kiderül mindez szerinted mi lesz.

Sokan kettős életet élnek.

2021. márc. 23. 15:32
 14/96 A kérdező kommentje:
Igen ki. A telefonján megtaláltam pár órával korábbi üzenetváltásukat...hosszú beszélgetés volt, ami alapján kiderült a nő kiléte is.
2021. márc. 23. 15:33
 15/96 A kérdező kommentje:
Illetve hogy engem nem szeret és el fog hagyni...persze lehet hogy nem komolyan gondolta, csak így kaphatta meg amit akart. De olyan megalázó, ocsmány az egész..
2021. márc. 23. 15:34
 16/96 A kérdező kommentje:
15:33-es ez is szörnyű...miért nem lehet tisztán élni, tisztességesen...
2021. márc. 23. 15:39
 17/96 anonim ***** válasza:
83%

Hja ezt én is megéltem,engem nem szeret csak kihasznál stb ilyen smsek,de ő nem távozott el,hanem most mint pincsi kutya liheg miután látta mennyire benne vagyok a szakításban.

Ocsmány szerintem is,próbálj a nyomorán túllépni.

A férfiak pedig nem erősek nagyonis gyengék.

2021. márc. 23. 15:40
 18/96 anonim ***** válasza:
81%
sajnálom kérdező. ha úgy érzed, egyedül túl sok, fordulj pszichológushoz! ő ért hozzá, tudja hogy kell szakszerűen segíteni feldolgozni ezt a szörnyű helyzetet.
2021. márc. 23. 15:41
 19/96 anonim ***** válasza:
73%

"most mint pincsi kutya liheg miután látta mennyire benne vagyok a szakításban"

apám ugyanezt csinálta

2021. márc. 23. 15:41
 20/96 anonim ***** válasza:
82%
Mintha anyósomat olvasnám....Igaz, ők majdnem 50 éves házasok voltak. Após már 15 éve halott, anyós sosem ment ki a temetőbe és a sírt is kiüríttette 5 év után. Hangulatától függően vagy szidja, vagy épp siratja saját magát.
2021. márc. 23. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!