Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Meghalt a férjem. Közvetlen...

Meghalt a férjem. Közvetlen utána kiderült hogy szeretője volt már egy ideje. Hogy lehet ezt feldolgozni?

Figyelt kérdés

Voltak persze gondjaink, de én nem láttam hatalmasaknak. Összességében szépen éltünk, jó volt hozzám, én is hozzá.

Erre nem elég hogy elvesztettem, kiderült, hogy csalt egy ideje, és állítólag készült elhagyni. Nem tudom feldolgozni, az én elmémben a kedves, szerető férjem képe él, aki iszonyúan hiányzik, erre kiderült, hogy nem is olyan volt mint hittem...20 év után nem ismertem? Gondoljak arra hogy elárult, úgy könnyebb elengednem? Vagy mit tegyek? Nincs bennem igazi harag, csak a szomorúság...

2021. márc. 23. 15:02
 61/96 Laylah ***** válasza:
36%

Ha nem érzed készen rá magad, vagy egyáltalán szükségét annak, hogy beszélj vele, akkor ne tedd. De akkor a találgatásokat is el kell felejtened, ne próbáld meg összerakni a fejedben, hogy mi történhetett, csak engedd el.

Csak azt nézd, hogy veled milyen volt, és azt a férfit gyászold meg, akármennyire is nehéz most.

2021. márc. 25. 17:03
 62/96 anonim ***** válasza:
25%
Házastárs és gyermek egyformán örököl 2013 óta.
2021. márc. 26. 08:33
 63/96 Kései Sirató ***** válasza:
24%

Igen, így van, 62-es, szakmabeli vagyok.

A lepontozók nem ismerik a hatályos jogszabályt.

2021. márc. 26. 09:05
 64/96 Kései Sirató ***** válasza:
79%

Lehet, hogy pszichológus kell neked, kérdező, mert ez neked elég nagy csalódás most.

Hány éves vagy amúgy? Hány évig éltetek együtt?

2021. márc. 26. 09:07
 65/96 anonim ***** válasza:
29%

Lehet, hogy konnyebb lesz kicsit feldolgozni, hogy elárult..lehet ,ha nem hal meg,akkor elhagy.

Ajánlom figyelmedbe az Inkább lennék ozvegy cimu filmet.Sok mindent megértesz, és lehet hogy megkonnyiti a gyászt is.

2021. márc. 26. 09:21
 66/96 Laylah ***** válasza:
12%
62.: ezt nem tudtam, 2012-ben halt meg anyám, akkor még így volt, elnézést.
2021. márc. 26. 09:50
 67/96 A kérdező kommentje:
Kései sirató: 30as éveim végén járok, 20 évet voltunk együtt, ő nekem az első/egyetlen kapcsolatom...lehet sosem leszek túl ezen az egészen...
2021. ápr. 5. 13:58
 68/96 anonim ***** válasza:
13%
Én lehet meghallgatnam idővel a szeretőt. Talán.
2021. ápr. 5. 14:31
 69/96 anonim ***** válasza:
81%
MINEK????
2021. ápr. 5. 15:02
 70/96 anonim ***** válasza:
68%

68!

Aztán minek? Mert értelme az nincs.

2021. ápr. 5. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!