Meghalt a férjem. Közvetlen utána kiderült hogy szeretője volt már egy ideje. Hogy lehet ezt feldolgozni?
Voltak persze gondjaink, de én nem láttam hatalmasaknak. Összességében szépen éltünk, jó volt hozzám, én is hozzá.
Erre nem elég hogy elvesztettem, kiderült, hogy csalt egy ideje, és állítólag készült elhagyni. Nem tudom feldolgozni, az én elmémben a kedves, szerető férjem képe él, aki iszonyúan hiányzik, erre kiderült, hogy nem is olyan volt mint hittem...20 év után nem ismertem? Gondoljak arra hogy elárult, úgy könnyebb elengednem? Vagy mit tegyek? Nincs bennem igazi harag, csak a szomorúság...
Burokban éltél,ez elég gyakori.
Az idő segít,valamit adott,amit te nem,de nem akart megbántani téged,mert te voltál az első.
Biztosra tudom. A telefonjában maradt. Tehát nem pletyka hanem valós. Utólag már látom, hogy voltak jelek, de talán nem is akartam észrevenni.
Így most nem is tudom, könnyebb, vagy nehezebb. Óriásit csalódtam, hogy a kis boldog életem (amit annak hittem) csak az én számomra létezett. Köszi a válaszokat.
Csúnyán fog hangzani de tényleg sok problémát megoldott az eltávozása. Nem vagy köteles magyarázkodni, végigmenni egy csúnya váláson stb.
Próbáld azt nézni, hogy a férjed mit tett érted, a 20 éves házasság szép oldalait.
Nem tudni mit tett volna, lehet belátta hogy hibázott, és veled maradt volna.
Gyászold meg, és engedd el.
Részvétem.
Szívem szerint azt kérdezném ilyenkor, hogy mit jelent az, hogy "kiderült".
Mindenesetre, ha így történt, akkor is ami leginkább gyógyító talán rá nézve is - ha lehet így mondani - de rád nézve mindenképp, ha megbocsátasz neki tudatosan is. Így valószínűleg ez segítség a feldolgozásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!