Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Meghalt a férjem. Közvetlen...

Meghalt a férjem. Közvetlen utána kiderült hogy szeretője volt már egy ideje. Hogy lehet ezt feldolgozni?

Figyelt kérdés

Voltak persze gondjaink, de én nem láttam hatalmasaknak. Összességében szépen éltünk, jó volt hozzám, én is hozzá.

Erre nem elég hogy elvesztettem, kiderült, hogy csalt egy ideje, és állítólag készült elhagyni. Nem tudom feldolgozni, az én elmémben a kedves, szerető férjem képe él, aki iszonyúan hiányzik, erre kiderült, hogy nem is olyan volt mint hittem...20 év után nem ismertem? Gondoljak arra hogy elárult, úgy könnyebb elengednem? Vagy mit tegyek? Nincs bennem igazi harag, csak a szomorúság...

2021. márc. 23. 15:02
 21/96 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Igyekszem feldolgozni, ha nem megy majd, segítséget is igénybe fogok venni. Van gyerekünk is, miatta is erősnek kell lennem.
2021. márc. 23. 15:43
 22/96 anonim ***** válasza:
23%
Én azt mondanám tojd le, és ha van pénzed, pláne ha sokat örököltél (semmi közünk hozzá, egyikünknek sem),akkor mielőbb, ha kell pénzért, lefizetve a dolgokat(van magánút!), oltasd be magad a COVID-19 ellen, és akkor a legelső alkalommal, hogy kicsit is oldódik a COVID-19 feszkó, ülj fel egy repülőgépre, és - ha le tudsz szállni (ez nem rajtad múlik, nyilván), akkor verd el azt a pénzt, amit hátrahagyott... a csajra is hagyott valamit?
2021. márc. 23. 15:48
 23/96 A kérdező kommentje:
Csak adósságot hagyott rám, jó sokat...
2021. márc. 23. 15:49
 24/96 anonim ***** válasza:
13%
Adossagot nem lehet örökölni.
2021. márc. 23. 15:55
 25/96 anonim ***** válasza:
69%
#24 hogyne lehetne?
2021. márc. 23. 15:57
 26/96 anonim ***** válasza:
29%
24-es az agyhalál MINTA PÉLDÁNYA VAGY adósságot nagyon is örököljük id...ta.
2021. márc. 23. 15:58
 27/96 anonim ***** válasza:
81%

Adósságot csak az örökség keretéig lehet örökölni. De a kérdező le is mondhat az egészről.

Kérdező, az idő majd segít.

2021. márc. 23. 16:05
 28/96 anonim ***** válasza:
68%

26!

Üdvözölöm édesanyádat, büszke lehet rad.

Ahogy a 27. is írja, adósságot csak az örökség keretééig lehet örökölni,önmagában nem.

2021. márc. 23. 16:10
 29/96 anonim ***** válasza:
16%
és akkor az már nem adósság? ha az nem lenne, akkor nem esnél el semennyi örörkségtől!
2021. márc. 23. 16:14
 30/96 anonim ***** válasza:
17%

29-es ökörségről?

Ha vagyont örökölhettek birkák ugyanúgy adósságot is hiába szenvedtek,hogy nem!!

2021. márc. 23. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!