Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mindenki annyira jól él csak...

Mindenki annyira jól él csak nekem kell már a kaján is spórolni?

Figyelt kérdés

Félreértés ne essék nem sajnálom vagy irigylem csak olyan rossz érzés,hogy bárhova megyek ezt látom. Szeretnék mindent megadni a gyerekeknek de nem mindig jön össze amit szeretnének és az nagyon bánt.

A rezsin nem tudunk mit spórolni, fix díjasok így a kaján kell és már egyre nehezebb mert minden drágul.

Be kell adni iskolai dologra is 5000ret csak így beírják , nekem annak a pénznek jobb helye lenne a kaja pénzből adjam oda ?!! Nehéz mindenképpen bocsánat h panaszkodásnak tűnt aki szintén nincs Olyan jó anyagi helyzetbe írhatnánk egymásnak tippeket

2021. jan. 28. 09:34
 71/109 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként nézz fel pl a Jófogásra, kapásból az első oldalon 2 takarítói munka is van, keresgélj, hátha találsz valami jót!
2021. jan. 29. 10:08
 72/109 anonim ***** válasza:
83%
Párod menjen ki külföldre dolgozni, Ausztriába, Németországba, és majd onnan küldi nektek a "nagy pénzt". Nyilván nem lesz olyan sok, de attól mégiscsak több, mint amit otthon kerestek ti ketten.
2021. jan. 29. 10:20
 73/109 A kérdező kommentje:
Bocsánat ha nem írok, de most dolgozom és a gyerekekre is figyelnem kell, később válaszolok mindenkinek.
2021. jan. 29. 10:25
 74/109 anonim ***** válasza:
69%

De komolyan így mire fel kellett még a 2. gyerek is...? Értem én, hogy nem ez volt a helyzet évekkel ezelőtt, de számíthattatok volna rá, hogy bármikor előfordulhat, hogy a párod munkája megváltozik, rosszabb lesz, keveset fog keresni, és két kisgyerekkel, akiket különböző időpontban kell elhozni, plusz autó nélkül nem fogsz tudni 8 órában elhelyezkedni.

2 gyereke annak legyen, aki 3-at is vígan fel tudna nevelni, plusz még autó is van, és még nyaralni is tudnának menni. Úgy, hogy még félre is tesz nekik nagykorukra. Ha ez megvan, be lehet vállalni a 2.-at.

2021. jan. 29. 10:27
 75/109 anonim ***** válasza:
67%
A kérdező a 62%-os mindenkit aki neki nem tetsző választ adott leponozott. Szánalmas és a primitív,ennyi ésszel nem bírja felfogni, hogy rosszul gondolkodik ezért nem is tudja hasznossá tenni a tippeket. Kár rá pocsékolni az időt az ilyen nem tud es nem is akar változtatni.
2021. jan. 29. 10:32
 76/109 anonim ***** válasza:
100%

Mennyi a bevétel ha szabad érdeklődöm?

Kevesebb jövedelem esetén, reális úgy lenne, hogy egy harmad része kaja, második harmad rezsi,maradék ruházkodás, gyógyszer,suli.

Én is műszakba megyek vissza dolgozni majd, ezért a férjemnek kell valószínűleg változatnia valami 8-16-ig állást keresnie,hogy legyen ki elvigye a bölcsibe a picit ha én délelőttös leszek.

2021. jan. 29. 12:42
 77/109 A kérdező kommentje:

Van idom kicsit válaszolni.

70 Be van adva az önéletrajzom több helyre is. Pl csak a Tescoba 3 szor vittem be , megköszönik elteszik aztán nem történik semmi.

71 Nagyszülők messze vannak, vagy még aktív dolgozók.

Igen éppen ilyen jellegű munkám van most időseknél de ez ugye alkalmi munka, nem hivatalos és nem is ez a szakmám.

Tesco, Penny stb már beadtam a jelentkezést de semmi reakció, nincs kereskedelmi végzettségem.

73 Párom a fő kereső, nem mondhat fel bizonytalanra mert súlyos következményei lehetnének. Meg őszinte leszek, ha 5000Ft beadását az iskolába meg kell gondolni, akkor miből menne külföldre ? Itthon ugyanúgy fizetni mindent plusz az ottani költségek kiutazás szállás étkezés....nem fér bele, ha fejre állunk sem.

2021. jan. 29. 13:37
 78/109 A kérdező kommentje:

75 Ha a te nézőpontod lenne az általános igen sok volna a gyermektelen család. Én sosem voltam gazdag, már a 3 evvel ezelőtti állapottal is megelégednék.

Meg az ilyen rosszindulatú hozzászólásnak nem értem a célját sem, legyél időutazó menjek vissza több mint 3 évet és ne essék teherbe ?

A jelenlegi helyzetet kell nézni, mi lett volna ha...? ezzel nem lehet mit kezdeni.

2021. jan. 29. 13:40
 79/109 A kérdező kommentje:

76 Azt pontoztam le ami vagy nem

Megoldható vagy rosszindulatúság.

77 Sokan belém kötöttek így összeget nem írnék ki, párom keres én csak alkalmi munkával de van jövedelmem,plusz a családi pótlékok. Legnagyobb kiadás a lakás , aztán a rezsi és más kötelező kiadások.

2021. jan. 29. 13:42
 80/109 anonim ***** válasza:
48%

Pedig ha falura költöznétek messze olcsóbban ki tudnátok jönni. Bár hogy őszinte legyek a helyetekben inkább tanyát vennék és egy autót.

Egy konyhakert, üvegház, saját állatok nagyon sokat tudnak segíteni. Egyrészt jóval kevesebb kiadásotok lenne, másrészt egészségesebben élnétek ami a gyerekek számára sokkal fontosabb, mint hogy most milyen üdítőt kapnak. Ha meg van pár gyümölcsfa is, akkor az sok formában képes ellátni őket édeséggel is. ;)

2021. jan. 29. 13:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!