Mindenki annyira jól él csak nekem kell már a kaján is spórolni?
Félreértés ne essék nem sajnálom vagy irigylem csak olyan rossz érzés,hogy bárhova megyek ezt látom. Szeretnék mindent megadni a gyerekeknek de nem mindig jön össze amit szeretnének és az nagyon bánt.
A rezsin nem tudunk mit spórolni, fix díjasok így a kaján kell és már egyre nehezebb mert minden drágul.
Be kell adni iskolai dologra is 5000ret csak így beírják , nekem annak a pénznek jobb helye lenne a kaja pénzből adjam oda ?!! Nehéz mindenképpen bocsánat h panaszkodásnak tűnt aki szintén nincs Olyan jó anyagi helyzetbe írhatnánk egymásnak tippeket
Ezt tényleg már nagyon rossz olvasni....
Apuka mettől meddig dolgozik hogy annyira sok ideig kell bebiszitter? Muszakban ha delelott dolgozol eltudsz menni a gyerekekért, az apja meg majd beviszi őket, delutanba te betudod venni utána kell csak valaki aki érte megy ha apuka tényleg nem tud, éjszaka elviszed és ha feltudsz ébredni értük mehetsz majd visszaalszol
63 Ha rossz olvasni ha nem, ez az igazság. A körülmények pontos ismerete nélkül nem lehet ítélkezni.
Nos, elég kaotikus a párom munkaideje mert nem csak helyben dolgoznak hanem messzebb is, de minden este hazajárnak. Indulás fél 7-7, érkezés pedig lehet akár 5től 9 óra is, ahogy a munkát éppen befejezik az adott melótól függ.
Sokszor ezt nap közben tudja meg ő is, tehát tervezni nem igazán lehet napokkal előre.
Nem jól gondolkodsz, délelőttösben nem tudja bevinni őket hiszen már 6ra el kellene vinnie őket ami lehetetlen ,hiszen az iskolát alapból 7:30 kor nyitják ki akkor mehetnek be a gyerekek.
Délutánosban elvinni elviszem az oké, de hazahozni ( a kettőt különböző időpontban kell) és ilyenkor velük kellene maradni amíg párom haza nem ér. Amit előre nem mindig tudni...Szval.
Éjszakásban pedig az elvitel a gond, hiszen nem érnék haza addigra mikor páromnak már indulnia kell. És maguk nem maradhatnak. Tehát arra az időpontra is kellene valaki.
64 Nem ismerek olyan sok embert aki ilyesmit vállal, teljesen idegent pedig nem engedünk be a lakásba, az előbb írtam mi miatt.
Nem olvastam el a hozzászólásokat, szóval lehet már kérdezték: nagyszülők nincsenek, akik tudnak segíteni a gyerekfelügyeletben?
Egyébként szerintem a covid is eléggé betett, lassan fél éve itt akarom hagyni az állásomat és Budapesten nem találok normális munkát, normális fizetéssel. Baromi sok álláskereső van, ezt az interjúkon is elmondják, hogy többszáz jelentkező van.
Én most a meglévő állásom mellé keresek délutánra valami takarítást pluszba ideiglenesen, de onnan sem hívtak vissza eddig. Ha van aki vigyáz a gyerekekre, akkor szerintem te is nézhetnél délutánonként egy 4 órás takarítói munkát ha van.
Meg gyűjteni kell az ismerősöket, mi elég sok fát kivágtunk a kertben, amit ingyen felajánlottunk rászorulóknak télire tüzelőnek, biztos a ti környéketeken is van ilyen.
Nézz szét alaposan, mert sokszor keresnek idős embereknek is segítséget takarításra, bevásárlásra vagy ház körüli munkákra!
De Miskolcon is biztos van Tesco, Aldi stb, ott nem fizetnek rosszul, este nem kell dolgozni és mindig keresnek árufeltöltőt is.
Vagy menj be az önkormányzatba segélyért, egy próbát megér. Nem sok, de mégis valami.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!