Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mindenki annyira jól él csak...

Mindenki annyira jól él csak nekem kell már a kaján is spórolni?

Figyelt kérdés

Félreértés ne essék nem sajnálom vagy irigylem csak olyan rossz érzés,hogy bárhova megyek ezt látom. Szeretnék mindent megadni a gyerekeknek de nem mindig jön össze amit szeretnének és az nagyon bánt.

A rezsin nem tudunk mit spórolni, fix díjasok így a kaján kell és már egyre nehezebb mert minden drágul.

Be kell adni iskolai dologra is 5000ret csak így beírják , nekem annak a pénznek jobb helye lenne a kaja pénzből adjam oda ?!! Nehéz mindenképpen bocsánat h panaszkodásnak tűnt aki szintén nincs Olyan jó anyagi helyzetbe írhatnánk egymásnak tippeket

2021. jan. 28. 09:34
 51/109 A kérdező kommentje:
Ha te is Miskolcon élsz őszintén nemtudom hol lehet ennyire kevés a rezsi mondjuk igaz nem irtam egy plusz két félszobás a lakás.
2021. jan. 28. 18:16
 52/109 Miss Endzsi ***** válasza:
89%
Mi ketten lakunk házban, az egész évet nézve havi szinten 28-32 ezer Ft a víz-gáz-fűtés, az étel alapanyagokat megtermeljük( répa, borsó, zöldbab, cukkini, eper, málna stb.) Így tudunk úgy megélni, hogy jusson pénz szórakozásra, ruhákra nekem, felújításra. Város mellett lakunk 12 km-re, városban már meghaltunk volna.
2021. jan. 29. 00:25
 53/109 anonim ***** válasza:
80%
Miert nem mesz el egy gyarba vagy kozmunkara?
2021. jan. 29. 02:02
 54/109 A kérdező kommentje:

52 Ilyenre nem is reagálnék, nem lenne szalonképes.

53 Miskolctól ami 10-12 km re vannak települések ugyanolyan árban van ott egy hàz mint itt egy panel, amik messzebb vannak települések és olcsóbb ott meg semmi sincs , meg a bérlet mindenkinek drágább lenne mint amit ezzel megspórolunk. Egy jo barátnőm 30 km-re lakik , szép házuk van szépen élnek de szinte bármit intézni kell vagy venni Miskolcra kell bejönni, rengeteg pénz elmegy erre nekik.

2021. jan. 29. 07:12
 55/109 A kérdező kommentje:

54 Gyári munka a gyerekek mellett nem megoldható. Dolgozom most is csak ez alkalmi jellegű és nem is a szakmám szerinti, de a közmunkától mondjuk ígyis jobb.

Közmunkára ki sem közvetítettek egyébként, hónapok alatt sem, aztán meg találtam a mostani lehetőséget.

2021. jan. 29. 07:16
 56/109 anonim ***** válasza:
57%
Kifogások....
2021. jan. 29. 07:16
 57/109 A kérdező kommentje:
53 Nem kötekedni akarok tényleg, csak érdekel, mivel fűtöttök? Mert kb a fűtés több ,mint 30 ezer, a gázfűtés is drága , ha meg valaki fàt vesz 30 ezer Ft ba kerül 10 mázsa fa és az nem is nagy mennyiség.
2021. jan. 29. 07:20
 58/109 A kérdező kommentje:

57 Ebből melyik a kifogás neked ?

Majd nem megyek a gyerekért amikor kell és otthagyom az óvodába? Vagy micsoda ? Vagy az iskolába ? Ilyet sosem tennék.

Ha valahová meg nem vettek fel verhetem az asztalt max kinevetnek , de jobb nem lesz tőle a helyzet.

2021. jan. 29. 07:22
 59/109 anonim ***** válasza:
97%
Keress egy bébiszittert, aki elhozza az oviból, suliból a gyerekeket. Gyesen lévő anyuka, kisnyugdijas szomszéd asszony igen olcsón megteszi, és máris mehetsz rendes munkahelyre dolgozni.
2021. jan. 29. 07:23
 60/109 A kérdező kommentje:

60 Csak műszakos munka lenne, és akkor nagyon sokszor kellene babyszitter és nem egy félórákra.

Rengetegbe kerülne.

Gyesen lévő anyuka ismerősöm van de a sajátjai is épp elég neki, nincs az a pénz ,hogy még kettőt bevállaljon. Idegent pedig nem engedünk be a lakásba ennek megvan az elég ronda előzménye sajnos.

2021. jan. 29. 07:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!