Mindenki annyira jól él csak nekem kell már a kaján is spórolni?
Félreértés ne essék nem sajnálom vagy irigylem csak olyan rossz érzés,hogy bárhova megyek ezt látom. Szeretnék mindent megadni a gyerekeknek de nem mindig jön össze amit szeretnének és az nagyon bánt.
A rezsin nem tudunk mit spórolni, fix díjasok így a kaján kell és már egyre nehezebb mert minden drágul.
Be kell adni iskolai dologra is 5000ret csak így beírják , nekem annak a pénznek jobb helye lenne a kaja pénzből adjam oda ?!! Nehéz mindenképpen bocsánat h panaszkodásnak tűnt aki szintén nincs Olyan jó anyagi helyzetbe írhatnánk egymásnak tippeket
52 Ilyenre nem is reagálnék, nem lenne szalonképes.
53 Miskolctól ami 10-12 km re vannak települések ugyanolyan árban van ott egy hàz mint itt egy panel, amik messzebb vannak települések és olcsóbb ott meg semmi sincs , meg a bérlet mindenkinek drágább lenne mint amit ezzel megspórolunk. Egy jo barátnőm 30 km-re lakik , szép házuk van szépen élnek de szinte bármit intézni kell vagy venni Miskolcra kell bejönni, rengeteg pénz elmegy erre nekik.
54 Gyári munka a gyerekek mellett nem megoldható. Dolgozom most is csak ez alkalmi jellegű és nem is a szakmám szerinti, de a közmunkától mondjuk ígyis jobb.
Közmunkára ki sem közvetítettek egyébként, hónapok alatt sem, aztán meg találtam a mostani lehetőséget.
57 Ebből melyik a kifogás neked ?
Majd nem megyek a gyerekért amikor kell és otthagyom az óvodába? Vagy micsoda ? Vagy az iskolába ? Ilyet sosem tennék.
Ha valahová meg nem vettek fel verhetem az asztalt max kinevetnek , de jobb nem lesz tőle a helyzet.
60 Csak műszakos munka lenne, és akkor nagyon sokszor kellene babyszitter és nem egy félórákra.
Rengetegbe kerülne.
Gyesen lévő anyuka ismerősöm van de a sajátjai is épp elég neki, nincs az a pénz ,hogy még kettőt bevállaljon. Idegent pedig nem engedünk be a lakásba ennek megvan az elég ronda előzménye sajnos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!