Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mindenki annyira jól él csak...

Mindenki annyira jól él csak nekem kell már a kaján is spórolni?

Figyelt kérdés

Félreértés ne essék nem sajnálom vagy irigylem csak olyan rossz érzés,hogy bárhova megyek ezt látom. Szeretnék mindent megadni a gyerekeknek de nem mindig jön össze amit szeretnének és az nagyon bánt.

A rezsin nem tudunk mit spórolni, fix díjasok így a kaján kell és már egyre nehezebb mert minden drágul.

Be kell adni iskolai dologra is 5000ret csak így beírják , nekem annak a pénznek jobb helye lenne a kaja pénzből adjam oda ?!! Nehéz mindenképpen bocsánat h panaszkodásnak tűnt aki szintén nincs Olyan jó anyagi helyzetbe írhatnánk egymásnak tippeket

2021. jan. 28. 09:34
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/109 anonim ***** válasza:
55%
Én a helyedben kiadnám a lakást, a pénzből meg kivennék egy garzont vagy egy egy másfél szobás lakást. Annyival is több a bevétel. Egy ideig még ellehetnének a gyerekek egy szobában, magad is írod.
2021. jan. 29. 18:11
 102/109 anonim ***** válasza:
45%
Úgy értem, hogy KIvennék egy garzont vagy másfél szobát.
2021. jan. 29. 18:11
 103/109 anonim ***** válasza:
27%
Bocs, kicsit fáradt vagyok, a saját válaszomat úgy olvastam, hogy vennék... :D Erre fel írtam, hogy nem vennék, hanem csak kivennék egy kisebb lakást.
2021. jan. 29. 18:12
 104/109 A kérdező kommentje:

104 Igen értettem ugyis , szükségmegoldásnak egy másfél szobás elmenne, de nemtudom mennyivel lenne olcsóbb. Garzonban nem tudnám elképzelni sem, csak az àgyainkkal tele lenne a szoba és akkor mindenünk hova tegyük játékok ruháink igaz nincs sok ruhánk.

De csak pár évre max, mert a kicsi igyis nem hagyja a nagyot tanulni folyton játszani akarna vele. Diszlexiásként nem könnyű neki így se.

2021. jan. 29. 18:34
 105/109 A kérdező kommentje:
Keresgéltem másfeles albérleteket jobbhijan de alig olcsóbbak mint az egy plusz két felesek, sajnos annyiért nem éri meg a vesződséget. Költözni ide oda , kiadni vagy sikerül vagy nem a miénket akkor meg az ottani számlákat is fizessük közös költség stb. Jó ötletnek tűnt de valóságban nem az.
2021. febr. 5. 10:51
 106/109 anonim ***** válasza:
57%
Nem akarásnak nyögés a vége
2021. febr. 5. 11:04
 107/109 A kérdező kommentje:

Ez nem akarás-nyögés kérdése, hanem elővettem papírt tollat kiszámoltam mennyibe lenne a költözés ide oda , plusz ha ahol most élünk nem tudjuk kiadni mennyi a költség ( elég sok lenne úgyis) így a számok alapján nem jó.

Albérleti díjban is a masfeles és az egy plusz két feles között 15 ezer a különbség. Azonos városrészben.

2021. febr. 5. 11:07
 108/109 anonim ***** válasza:
69%

Ha másfelesben lennétek, a kicsi lehetne veletek a nagyszobában, amíg a nagy tanul. Sőt, akár alhatna a ti szobátokban is.

Így a nagynak meglenne a saját külön szobája, nem zavarná senki a koncentrálásban.

2021. febr. 5. 12:56
 109/109 A kérdező kommentje:

108 Ezt irtam le az előbb , nagyon kevéssel lenne olcsóbb és ha esetleg a miénket nem tudjuk rögtön kiadni akkor máris minuszos. Ezt meg nem engedhetjük meg vagyis nem tudjuk megoldani.

Eladni meg nem szeretnénk, olcsóbb a törlesztése mint az albérletek és nem idegenét fizetjük.

Enis azt gondoltam a másfelesek albérletek olcsóbbak hát nem sokkal.

2021. febr. 5. 13:51
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!