Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mindenki annyira jól él csak...

Mindenki annyira jól él csak nekem kell már a kaján is spórolni?

Figyelt kérdés

Félreértés ne essék nem sajnálom vagy irigylem csak olyan rossz érzés,hogy bárhova megyek ezt látom. Szeretnék mindent megadni a gyerekeknek de nem mindig jön össze amit szeretnének és az nagyon bánt.

A rezsin nem tudunk mit spórolni, fix díjasok így a kaján kell és már egyre nehezebb mert minden drágul.

Be kell adni iskolai dologra is 5000ret csak így beírják , nekem annak a pénznek jobb helye lenne a kaja pénzből adjam oda ?!! Nehéz mindenképpen bocsánat h panaszkodásnak tűnt aki szintén nincs Olyan jó anyagi helyzetbe írhatnánk egymásnak tippeket

2021. jan. 28. 09:34
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/109 anonim ***** válasza:
100%
Miket szoktál főzni?
2021. jan. 28. 13:17
 32/109 A kérdező kommentje:

Tésztás ételeket minden mennyiségben krumplis mákos diós lekvaros pl , főzelékeket is szoktam babfőzelék zöldborsó pl, krumplit minden formában sülve ,főzve , krumpli levesnek is pl egy darabka kolbásszal.

Sokszor sütök otthon pizzát vagy kenyérlàngost, sima lángost.

Kakaós csigát és muffint is szoktam.

Húst főleg csirkecombot mert az olcsó és kiadós is, megsütve vagy megtöltve , néha pörköltösen,

darált húst ha akciós áron van fasirtnak sok kenyérrel pl, májat is szoktam venni megsutve hagymásan vagy pörköltösen.

Most így ennyi jutott eszembe.

2021. jan. 28. 13:24
 33/109 A kérdező kommentje:
Igyekszem mindig úgy főzni mennyiségben hogy csak annyit amennyi elfogy inkább ki számolom az adagokat kidobni nem engedhetjük meg.Vagy megmaradt sült máj és csináltam májkrémet belőle és másnap azt ettünk pirítóssal pl.
2021. jan. 28. 13:37
 34/109 anonim ***** válasza:
90%

Mivel mi már túl vagyunk ezen, ezért tudom írni neked, hogy kitartás, el fog múlni, ennél már csak jobb lesz. Nálunk is az oldotta meg, hogy végre el tudtam menni dolgozni.

Együttérzek veled, tudom milyen bitang nehéz.

2021. jan. 28. 13:40
 35/109 A kérdező kommentje:
Igen nagy könnyebbség lenne ha talàlnék állást a szakmámban, de vissza sem hívnak. Addig remélem kibírjuk.
2021. jan. 28. 13:42
 36/109 A kérdező kommentje:

Próbálok arra gondolni, másnak ettől is rosszabb helyzete van de a másik rész az nagyon meg kell gondolni mire mennyit és ez a beadandó pénz is az iskolába, szivem szerint odavágnám; nem adom be mert kell másra!!

De azt a gyerek szenvedné meg.

2021. jan. 28. 13:46
 37/109 anonim ***** válasza:
86%

Mennyi a havi bevételetek?

Mennyi a fix kiadás?

Különben érdemes írni, az ember sokszor rádöbben, hogy olyanra vagy annyit költ, amire nem biztos, hogy gondolt.

2021. jan. 28. 15:13
 38/109 A kérdező kommentje:
37 Ide nem szeretném kiírni de lista szerint vásárolok tehát nincs benne plusz már nagyon rég volt ilyen hogy pl. bedobok két csomag kekszet a kosárba pluszba
2021. jan. 28. 15:19
 39/109 anonim ***** válasza:
71%
Sajnálom, így nehéz lesz segíteni. :(
2021. jan. 28. 15:24
 40/109 A kérdező kommentje:

39. Nem egészen értem a konkret összeg mit segítene? Ha leirom a villanyszámla teszem azt 11ezer, akkor ha a fene fenét eszik is annyi.

Ha be kell fizetni a gyerek ebédjét hat be kell ( rendszeresen éhes utána semmit nem ér de kell) stb.

Inkább ötletek érdekelnek vagy más hogy csinálja.

2021. jan. 28. 15:28
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!