Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mindenki annyira jól él csak...

Mindenki annyira jól él csak nekem kell már a kaján is spórolni?

Figyelt kérdés

Félreértés ne essék nem sajnálom vagy irigylem csak olyan rossz érzés,hogy bárhova megyek ezt látom. Szeretnék mindent megadni a gyerekeknek de nem mindig jön össze amit szeretnének és az nagyon bánt.

A rezsin nem tudunk mit spórolni, fix díjasok így a kaján kell és már egyre nehezebb mert minden drágul.

Be kell adni iskolai dologra is 5000ret csak így beírják , nekem annak a pénznek jobb helye lenne a kaja pénzből adjam oda ?!! Nehéz mindenképpen bocsánat h panaszkodásnak tűnt aki szintén nincs Olyan jó anyagi helyzetbe írhatnánk egymásnak tippeket

2021. jan. 28. 09:34
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/109 anonim ***** válasza:
78%
Nálatok az ilyen beadok x összeget nem szavazással működik?
2021. jan. 28. 09:52
 12/109 A kérdező kommentje:

8 Nem dohányzunk kola is csakünnepekkor van,legutobb is szilveszterre volt. Csak hát más gyerek mindig issza és rossz nemet mondani.

9 Igen nyilván uralkodok magamon ha kivan számolva a pénz csak nehéz. Én már megszoktam de a gyerekeket sajnálom.

2021. jan. 28. 09:54
 13/109 A kérdező kommentje:
11 Meg lett szavazva, nem voltam jelen mert dolgoztam már a kész tény volt beírva az ellenőrzőbe, hogy bizonyára elfelejtettem...
2021. jan. 28. 09:55
 14/109 anonim ***** válasza:
88%
Sajnos átérzem a helyzeted mi ugyan ebbe vagyunk. 😞 Mi is úgy szoktuk h ha van akciósan pl hús akkor abból veszünk többet és lefagyasztjuk plusz több napra főzök.
2021. jan. 28. 09:58
 15/109 anonim ***** válasza:
65%
Amikor gyereket vállaltál akkor is ilyen helyzetben voltál? Nem kötekvésből csak érdekel
2021. jan. 28. 09:59
 16/109 anonim ***** válasza:
89%
Tudsz nagy tételben vásárolni ha a nagy áruházakból online rendeled az adott terméket, így egy minimális összeggel időt és cipekedést spórolsz, illetve azzal, hogy nagy tételben vásároltál is spórolsz (nem javaslom, hogy zöldséget, gyümölcsöt, vagy húsárut online rendeléssel vegyél. ezeket jobb mindig személyesen kiválasztani, de minden mást házhoz hozhatnak) Illetve az is jelenthet spórolást, hogy a boltban olyat is megvesz az ember, amit amúgy nem tervezett, online ez kevésbé jellemző (rám legalábbis)
2021. jan. 28. 10:04
 17/109 A kérdező kommentje:

14 Aterzem Enis remélem egyszer jobb lesz kicsit.

15 Igen, számottevően jobban. Gyerek előtt bármilyen munkát elvállalhattam, nem volt az,hogy érjek oda az oviba érte vagy kiteszik, vagy a napközi végén állhat az ajtóban. 8 éve minden olcsóbb volt, párom is jobban keresett meg én is. A kisebbik nem volt tervezett de ebből a szempontból már mindegy.

Bíztunk benne, hogy jobb lesz de egyre rosszabb, pedig tisztességesek vagyunk.

2021. jan. 28. 10:05
 18/109 A kérdező kommentje:
16 Lehet ez igaz, bár személyesen sem tudok olyat venni amit nem írtam fel nagyjából kiszámolt összeggel megyek a boltba.
2021. jan. 28. 10:06
 19/109 anonim ***** válasza:
100%
Merre éltek, hogy 2 keresetből, autó nélkül stb., ennyire nem tudtok kijönni a pénzből? A 2 gyerek után kapod a családit, az gondolom a férjed igénybe veszi az adókedvezményt utánuk és még 2 fizetés. Hiteletek magas?
2021. jan. 28. 10:13
 20/109 anonim ***** válasza:
43%
Egy fizetésből biztos nehéz eltartani 4 embert . Írtad apuka a fő pénzkereső szóval gondolom te nem dolgozol . Megoldás keresel munkát az legyen az első.
2021. jan. 28. 10:15
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!