Mindenki annyira jól él csak nekem kell már a kaján is spórolni?
Félreértés ne essék nem sajnálom vagy irigylem csak olyan rossz érzés,hogy bárhova megyek ezt látom. Szeretnék mindent megadni a gyerekeknek de nem mindig jön össze amit szeretnének és az nagyon bánt.
A rezsin nem tudunk mit spórolni, fix díjasok így a kaján kell és már egyre nehezebb mert minden drágul.
Be kell adni iskolai dologra is 5000ret csak így beírják , nekem annak a pénznek jobb helye lenne a kaja pénzből adjam oda ?!! Nehéz mindenképpen bocsánat h panaszkodásnak tűnt aki szintén nincs Olyan jó anyagi helyzetbe írhatnánk egymásnak tippeket
8 Nem dohányzunk kola is csakünnepekkor van,legutobb is szilveszterre volt. Csak hát más gyerek mindig issza és rossz nemet mondani.
9 Igen nyilván uralkodok magamon ha kivan számolva a pénz csak nehéz. Én már megszoktam de a gyerekeket sajnálom.
14 Aterzem Enis remélem egyszer jobb lesz kicsit.
15 Igen, számottevően jobban. Gyerek előtt bármilyen munkát elvállalhattam, nem volt az,hogy érjek oda az oviba érte vagy kiteszik, vagy a napközi végén állhat az ajtóban. 8 éve minden olcsóbb volt, párom is jobban keresett meg én is. A kisebbik nem volt tervezett de ebből a szempontból már mindegy.
Bíztunk benne, hogy jobb lesz de egyre rosszabb, pedig tisztességesek vagyunk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!