Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mindenki annyira jól él csak...

Mindenki annyira jól él csak nekem kell már a kaján is spórolni?

Figyelt kérdés

Félreértés ne essék nem sajnálom vagy irigylem csak olyan rossz érzés,hogy bárhova megyek ezt látom. Szeretnék mindent megadni a gyerekeknek de nem mindig jön össze amit szeretnének és az nagyon bánt.

A rezsin nem tudunk mit spórolni, fix díjasok így a kaján kell és már egyre nehezebb mert minden drágul.

Be kell adni iskolai dologra is 5000ret csak így beírják , nekem annak a pénznek jobb helye lenne a kaja pénzből adjam oda ?!! Nehéz mindenképpen bocsánat h panaszkodásnak tűnt aki szintén nincs Olyan jó anyagi helyzetbe írhatnánk egymásnak tippeket

2021. jan. 28. 09:34
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/109 anonim ***** válasza:
100%
Vagy azt a nagyszülőt, aki messze lakik, de már nem dolgozik, költöztesd oda magatokhoz. Ő elvan az egyik félszobában, a két gyerek meg ellehet együtt addig, amíg anyagilag talpra álltok. Addig ő tudná hozni-vinni a gyerekeket, te meg nem lennél időhöz kötve, elvállalhatnál másmilyen munkát is.
2021. jan. 29. 16:24
 92/109 A kérdező kommentje:

91 A nagynak már kell a külön hely ahol tanulni tud, nem zavarjuk közben. Ezt meghagyom vész megoldásnak ha már minden kötél szakadna.

92 Párom szülei már nyugdíjasok, de saját házuk van eszükbe nem lenne hozzánk a félszobába beköltözni. Szerintem ezt apósom meghallaná üvöltene.

2021. jan. 29. 16:32
 93/109 Miss Endzsi ***** válasza:
71%
Fával fűtünk 20 fok-ra melegítjük a házat, inkább veszek fel hosszúnadrágot-hosszúujjút, pulcsit, mint fűtsünk drágábban. A ház fél oldala le van szigetelve, a két szoba, ahol vagyunk az a ház régi alapterülete volt, így minden oldalról 50 centi kőfal vesz körül, plusz a felén még a szigetelés, így napi olyan 8-10 órát fűtünk, reggelre 18 fok körül van. Gázpalackunk van, kettő kell belőle egy évben, az 10 ezer Ft. Házivízművünk van, amit sajnos egy vízköves bojler fűt fel, így amiatt drágább a villany, plusz régi a hűtőnk, fagyasztónk. Itt falun mmindenki ismer mindenkit, van segítség. Elmegy az ember dolgozni fát pakolni, így a fa is jövőre olcsóbb lesz nekünk, mert attól fogjuk venni, ahol a párom dolgozott maszekban.
2021. jan. 29. 16:41
 94/109 Miss Endzsi ***** válasza:
71%
És mázsában nem veszünk fát.
2021. jan. 29. 16:42
 95/109 anonim ***** válasza:
91%
#95 szerintem a kérdező panelban lakik, így ezek a dolgok teljesen irrelevánsak, mert nem akarnak költözni se. :/
2021. jan. 29. 16:46
 96/109 A kérdező kommentje:

94 Családi házban másabb igen, akkor jól jártok ha tudtok olcsóbban venni fàt én ezt az árat láttam amit leírtam.

Mondjuk a 2 db gázpalack max akkor elég ha nem nagyon főzöl vagy sütsz. Anyósom is azt használ de szinte havonta cserélik, mondjuk mindennap főz.

2021. jan. 29. 16:48
 97/109 A kérdező kommentje:

96 Igen panelban,de azért jo tudni.

Leirtam a gyerekek intézménybe való eljuttatása miatt nem költözhetünk, meg akkor páromnak is a bejárás stb. Ki hordja el őket, mikor , mivel.... több nehézség mint amivel olcsóbb.

2021. jan. 29. 16:51
 98/109 Miss Endzsi ***** válasza:
71%
Pedig, Eger környékén élhetőek a falvak, van reggel busz az iskolásoknak, kettő is, 1200Ft a bérlet és akkor 20 perc alatt bent vagy Egerben. A tyúkjaim 15-20 Ft-okért tojik tojásonként, rengeteg paradicsom, paprika, még több hagyma, krumpli, egész évben nem kell ezekből venni. A gyümölcsökből lekvár lesz, vagy eltesszük az epret, barackot fagyasztóba, mindig van valakinek olcsón alma.
2021. jan. 29. 16:54
 99/109 Miss Endzsi ***** válasza:
71%
Sütni nem szoktam az tény, de ha szűkösen van az ember elhagyható, főzni majdnem minden nap szoktam.
2021. jan. 29. 16:55
 100/109 A kérdező kommentje:

99 Hat igen más élethelyzet eléggé, nekünk párom munkája Miskolchoz köt, a gyereknek az iskola szintén.

Én szinte többet sütök, mint főzök, szeretik is és olcsó, laktató. Most is kenyérlángos sül. Nem bacon van rajta hanem kenyérszalonna igaz de ez részletkérdés.

2021. jan. 29. 17:04
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!