Utálom a lányom barátját. Mit tegyek?
"Igazábol nincsenek fiú barátaim es nem beszéltem férfiakal 5 éve legalább"
NAHÁT VAJON MIÉRT
Muszály nekem beszologatnod.
Mi az hogy nahát miért,normálsi vagy egyáltalán tudod hogy miért nincsenek..
Mert éveken keresztül bántalmaztak fiúk azért kedves,tudod,nem azért mert velem lenne gond.
Ritka a kedves rendes férfi aki egy nőben nem csak puncit látt,és játszhatod az esed sajnoe ez minden másodiknál igaz,ha nem többnél.
Irigy vagyok azokra az emberekre akiknek sikerült átélni egy férfi öszinte igaz,és nem csak a bántásaikat.
Minden nő megérdemelne ezt legalább egyeszer az életben hogy valaki igazán szerese.
És nem velem van a gond mert szeretetre és szerelemre vágyok,hanem azokal akik nem ,nem is tudom milyen mentális problémáik lehetnek....
Vájuk itt gyalorin a 60 százalék azért van fent mert valami probléma van az életében ,stb,stb és ezért szapuljátok egymást.
Nem is tudom az itt lévő emberek nagy százalékával nem is találkoznak szívesen
"Mert éveken keresztül bántalmaztak fiúk azért kedves,tudod,nem azért mert velem lenne gond."
távol álljon tőlem az áldozathibáztatás, de ha ez többször megtörtént veled, akkor lehet nem mindenki mással, hanem veled van a baj, hogy engedted. a bántalmazók kiszagolják, ki az a ki bántalmazható. és emiatt leírni a lakosság felét elég buta dolog.
"mire megtalálja az igazit már megkefélte a fél város"
nem kéne sarkítani, de ha egy "fél város"-nyi emberen kell keresztülmennie valakinek, hogy eljusson valahova, akkor mi van?
Én azt nem értem, hogy egy szimpla kérdés miatt miért kell ezt csinálni... Kb az összes választ jelenteni lehete, mert a provokáció, a személyeskedés, az offolás, a felhasználónevek, illetve privát üzenetek akár kis részletének kitétele is szabálysértő...
Az, hogy valaki 27 évesen is szűz, az az ő dolga, nem kell kioktatni, felőlem 50 évesen is lehet szűz, szíve joga. Nem érdekel más hülyesége. Ezért felesleges vitázni, úgysem tudjátok meggyőzni.
Kérdező, a lányod 17 éves és 7 hónapos kapcsolatban él. Nem kislány és nem a kapcsolat elején van. Nem neked kell, hogy szimpatikus legyen, hanem a lányodnak. Azért utálod a srácot, mert jobbat akartál a lányod mellé, de hoppá, nem a te döntésed volt, hogy kivel jön össze. A sráccal meg még nem jössz ki, naná, hogy nem, mert bizalmatlan vagy vele szemben, amivel ő tisztában van. 7 hónap után még mindig azt gondolod, hogy csak lyukra játszik. Félted a lányodat, oké, de ez már túlzás. Nem a srácot kell elkergetni, hanem neked kell észrevenned, hogy hol hibázol. Először is, békülj meg a sráccal, mert a lányodnak fontos és szereti. Másodszor ne féltsd a lányodat ennyire, mert a saját boldogságát fogod ezzel tönkretenni. Harmadszor, kb minden lányos apánál van ilyen pillanat, de tudni kell helyén kezelni a dolgot és hagyni felnőni a lányodat. Az ő élete, az ő döntése. Ha hibázik, majd tanul belőle. Az élet lényege az, hogy bár sokszor pofára esünk, mindig fel kell kelni a földről. Namostezkicsitelvontlesz...A lányod jelenleg szépen sétál az élet útján, nem szorul segítségre, nem kell fogni a kezét. Akkor fogd majd a kezét, ha elesett és fel kell segíteni a földről. Tudod, mint mikor tanult járni babaként, most ugyanúgy legyél ott mellette, de hagyd, hogy a saját tempójában, a saját útját járja. Ne avatkozz bele.
"Az, hogy valaki 27 évesen is szűz, az az ő dolga, nem kell kioktatni, felőlem 50 évesen is lehet szűz, szíve joga."
Persze, de azért szóljál neki is, hogy ne próbáljon kioktatni olyanokat, akik már a 21. században élnek.
#90 Igen, egyetértek veled. Viszont te is látod, hogy értelme nincs a vitának. 0 tapasztalattal rendelkezik, nem is kapcsolódnak a válaszai a kérdéshez. Neki is meg kell hagyni azt, hogy saját maga tapasztalja meg az élet dolgait. Szerintem szomorú, hogy léteznek még ilyen felfogású emberkék, de ez van. Az ő dolguk, élje úgy az életét, ahogy akarja. Attól, hogy harcba szállsz vele, még nem fog változni a megszállottsága. Amit írsz, azt neki kell megtapasztalnia, mert addig úgysem érti, miért írod azt, amit. Hagyd rá, pontozd le, úgyse veszi komolyan senki (legalábbis én nem, ezért is szarom le, hogy mit ír).
"Ne menj bele felesleges vitákba! Ha valaki kötözködik, hagyd figyelmen kívül, illetve válaszd a Nem hasznosnak jelölést, illetve lehetőséged van jelenteni a moderátornak a válasz jobb sarkában található ikon segítségével vagy az info@gyakorikerdesek.hu címen!"
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!