Utálom a lányom barátját. Mit tegyek?
Nekem nagyon ugy jön le hogy ez a srác nem szereti a lányt.
Igazábol nincsenek fiú barátaim es nem beszéltem férfiakal 5 éve legalább ,csak apukámal,szoval így az en közvetlen környezetemben nincs férfi max a környéken ahol lakom,de ahogy mondtad ott sajnos ilyenek,így velük nem beszélek es nem ismerkedek.
Miért szerinted van olyan hely ahol mások?
Elmondod hol komolyan érdekelne ,elátogatnák ilyen helyre?
A tesomat is csak mindegyik kihasználta
Igen,de ha lesne neked ez a srác nem tervez hosszu távon,ezert nem is akar össze haverkodni az apjával.
Kizárz hogy eből legyen házaság vagy komoly párkapcsolat,akkár fogadni is merek rá.
Majd 5 év mulva tesék megírni mi lett eből szerintem ,akkora eből már nem lesz párkapcsolat
53 miből gondoljátok, hogy a srác nem szereti a csajt?
Eleve az apja így írja, hogy UTÁLJA a srácot. Innentől?
Miert lenne mar troll kerdes,mert egy apuka félti a lányát.
Kedves Kérdező!
Szász százalékosan meģertem az agodalmát.Sajnos tudom hogy mikre képesek ezek a fiúk jogos az agodalma.
Persze a srácrol nem sokat momdot el nekünk ,de eltudom képzelni.
Én nem akartam kamaszkent ilyen bandába keveredni es nem is keveredtem.Egy csendes viszahuzodo lány voltam ,es az egyik sracnak bejöttem,de nem akartam vele lenni,rám küldte a barátait ,én meg egyedül voltam,minden nap bántotak és idegileg kikédzitetek,es ehez hasolok,szoval megértem a fájdalmát.
Ha ő is ilyen akkor jobb ha felti tőle a lányat mert eleg ha csak a lany szakit vele aztán kitudja milyen ajaságokra képes
#51 "gy lánynak nem kellene lefeküdni fűvel fával csak egy emberel aki az igaz szerelme és varni vele házaságig mert ha tényleg szeretik egymást akkor miért legyenek másal." - mondjuk, hogy legyen összehasonlítási alapjuk? Egyébként gondolj bele, mi akkor 23 éve nem feküdhettünk volna le egymással, lévén egyikünket sem motivál a házasság, soha nem is terveztünk ilyesmit... de szerencsére a 2. randin megtörtént a dolog, így tudtuk, hogy a testi vonzalom is működik köztünk.
Az életben nem kezdenék ilyen "szűzen a házasságig" felfogású emberrel, mert nem látok benne értéket, csak mazochizmust. A szex arra való, hogy élvezzük. nem arra, hogy magyarázatokat találjunk ki önmagunk számára, hogy miért hagyjuk ki.
Egyértelmű hogy ön férfi mert a férfiak kérik ezt úgy ki maguknak.
Nem értem miért érti ezt a szex arra való hogy élvezük,akkor legyen végre így ,de akkor miért hallom azt az összea női társamtol hogy nem élvezik,nah erre tud valamit mondani?
Igen, így lenne a normális,hogy mind kétt ember élveze a dolgot a probléma épenségel csak anyi ,hogy eből nem történik semmi csak a férfiaknál,utána meg csodálkoznak hogy kevés szexet kapnak.
Én nem tartom magam egy buta lánynak,de sok buta női társam van akiket átudnak verni a hazugságaikal.
Ez a " nem jönnek össze egy olyan lányal aki vár a házaságig".
Erre csak anyit hogy te se voltál még szerelmes mert ha az lettél volna ,akkor szerintem igen is vársz addig ,sőt örülsz neki ha egyáltalán vele lehetsz.
Nekem tetszet már anyira fiú ,voltam már anyira szerelmes,hogy órákat vártam hogy látthasam,vagy ha nem is csak úgy találkoztunk ,hetekig boldog voltam csak mert egy másodpercre megláttam őt.És ha többet is kapok megölelhetem meg foghatom a kezét vagy csak érezhetem az illatát az meg olyan csodálatos dolog lett volna hogy semmi se fogható ehez ezen a földön.Hid el nem én vagyok a világon az egyetlen ember aki így érez más is élt át ilyet ,ha valaki enyire oda van valakiért ,és netalántám még kölcsönös is anál gyönyörübb dolog nincs a világon ,és akkor sokal csodálatosabb a sz.x is (szerintem legalább is ) mint amugy.
Te még nem éreztél így senki íránt hid el ha fogsz akkor ebbe ,te is bele egyezel.
Szoval léttezik olyan akinek nem csak a nő teste kell van olyan,de azt a férfit ki kell várni mert nagyon ritka,és az egyik legnemesebb kincs és ajándék az életben.
Kívánom minden nőnek ,hogy érezék át ezt milyen főleg ha még kölcsönös is ,akkor nincs még egy ilyen csodálatos dolog a világon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!