Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Utálom a lányom barátját. Mit...

Utálom a lányom barátját. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A lányom 17 éves együtt jár egy 23 éves fickóval. Alapvetően nem szimpatikus nekem a fiú, szerintem kihasználja a kislányomat. Előzőleg amikor itt aludt, hallottam, hogy lefeküdtek, nagyon felment bennem a pumpa. Hogy tudnám kezelni a haragomat? Tudom, hogy normális, hogy a lányomnak barátja van, de én egy sokkal jobb srácot képzeltem mellé. Megtiltani nem akarom, hogy pasizzon, csak ez a srác szerintem nem megfelelő hozzá!

2021. jan. 12. 19:37
 71/105 anonim ***** válasza:
92%
KD_35-től kaptam én is levelet
2021. jan. 13. 11:46
 72/105 anonim ***** válasza:
100%

KD_35-től ki nem kapott? :))) Én most válaszoltam meg neki egyet...:)

A kihal 01 meg csekélységem, és csak egy nekem feltett kérdést reagáltam le, amin már túlfutott addigra a beszélgetés

2021. jan. 13. 11:50
 73/105 anonim ***** válasza:
100%

De kiírhatom ide is: "A címzett kérdésre írt válasza: Utálom a lányom barátját. Mit tegyek?

"#24 most öszintén,nagyon durva hogy ekkora köztetek a korkulömbség,ez ugye valami vicc?😱"

Az üzenet szövege:

Semmi vicc nincs benne. ez a tény. 17L/33F-ként kezdtük, most vagyunk 40N/56F

Egyszerűen jól működik, és kész.

2021. jan. 13. 11:52
 74/105 anonim ***** válasza:
26%
69,70 azért mert vannak itt unatkozó hulyegyerekek akik időnként kitalalnak valami olyan kérdést ami megbotrankoztatja, szethuzza az embereket. Pár napja is volt itt egy ilyen kérdés, ott is ugyanúgy csinálta a kérdező mint itt, ritkán írt, olyankor pedig csepegtetett egy kis információt amiből még nagyobb vita lett. Aki egy kicsit is szokott itt olvasgatni a kategóriaban már felismeri.
2021. jan. 13. 11:59
 75/105 anonim ***** válasza:
100%
#75, és? Nem tök mindegy, hogy a sztori létező vagy fiktív? Lehet róla eszmét cserélni...
2021. jan. 13. 12:01
 76/105 anonim ***** válasza:
96%

A 17 éves lányod, már nem a "kislányod", ahogy te emlegeted, nemsokára 18 éves, felnőtt ember. Szerintem kicsit nézz magadba, vajon miért nem bízol a saját gyerekedben? Ha ő szereti ezt a fiút, boldog vele, együtt vannak már 7 hónapja, mellette jól teljesít az iskolában, akkor mégis mitől félted?

Igen, lehet, csalódni fog, meg rájön, nem ő az igazi, ennyi idősen ez nagyon is valószínű, de ez meg nem tartozik rád, mert ez az ő élete és igenis van, hogy csalódunk, ez az életben teljesen normális.

2021. jan. 13. 12:16
 77/105 anonim ***** válasza:
95%
25-ös, én fiús anyaként, ha ilyet mondanál a gyerekemnek, hogy "ha nem vigyáz rá, úgy mintha egy kincsesdoboz lenne, akkor az a legkevesebb hogy a zacskójánál kötöm fel az erdőben aztán ha elfáradt a zacsi majd lejön a fáról.", visszafenyegetnélek, hogy én meg rád gyújtom a házat. Csak, hogy te is érezd a törődést! ;)
2021. jan. 13. 12:21
 78/105 anonim ***** válasza:
79%
Nem tök mindegy mert vérre menő vitákat generál feleslegesen.
2021. jan. 13. 12:26
 79/105 anonim ***** válasza:
95%

78 igazad van :)

Ez az apuka is volt egyszer fiatal fiú. Nem tudom ilyenkor miért nem gondolnak bele.

2021. jan. 13. 12:26
 80/105 anonim ***** válasza:
100%

79 de ez nem az ő hibája, hanem a sok mentális problémákkal küzdő válaszolóé. Tök nyugisan is meglehetne beszélni adott kérdéseket, de a sok idióta válaszoló nem engedi, mert vakakinek 1+1 az akkor is 1 lesz ha fejre áll a másik akkor is. Valakinek 1+1 az 2 lesz, akkor is ha már a másik itt full caps lockal szidja az egész családját és mar rég nem is a kérdés a téma.

Érdekes módon, Facebookon is van eszmecsere csoport, mivel kint van a kép, meg a név, valahogy az ilyen balhék kimaradnak. Hát itt meg ugye bármit lehet.

2021. jan. 13. 12:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!