Utálom a lányom barátját. Mit tegyek?
Hogy mondhatsz ilyet az apjának?
"Legtöbb srác akit ismerek"
rossz körökben forogsz, ez a te hibád
"a férfiak ilyenek csak a farkuk érdekli semmi más"
akikkel te kerülsz kapcsolatba, igen, ők úgy tűnik ilíenek. ezért ez NEM reprezentatív
"szerencsétlent lebeszélik"
nem kell hülyékre hallgatni. a peer pressure akkor működik ha hagyod, ha gyenge vagy. általában tinédzserkor végére az ember túlnövi ezt a gyerkees dolgot. úgy tűnik te leragadtál ezen a szinten.
"Arol nem beszélve hogy lanyokbol is hany olyan van aki nem várja ki a szerelmet hanem össze jön az első srácal akit lát az utcan csak azért hogy ne legyen egyedül,szoval nem is szereti"
ezt kapcsolatfüggőségnek hívják, és nem egészséges
"Nagy valoszinuleg te is egy ilyen párkapcsolatban élhetsz"
int már mondtam, a TE személyes tapasztalatod NEM reprezentatív. fogalmad sincs ki vagyok, semmit se tudsz rólam, ne vonj le következtetéseket légyszi. csak mégbutábbnak tűnsz.
"Gondolom a kövi kérdésed ha srác vagy"
nem az vagyok
"AMUGY NEM VAGYOK VALLÁSOS!"
akkor miért beszélsz bűnről??? a törvény nem bünteti a házasság előtti szexet, tehát jogilag nem bűn. akkor miről beszélsz??
Igazad van,de ez azért van ,mert nem tervez hosszu távra,csak digi dugi kapcsolatot.
Nem csodálom hogy apukának nem tetszik,nekem se tetszene,én apuka helyében cselekednék valamit egyet értek vele.
Kedves kérdező ,ha leeset neked a kommentelből valami akkor rájöttel hogy tinik ìrtak,vagy olyan ferfiak akik a lányukal egy idős kislányal sze..lnek ezért nem támogatnak téged.
Én támogatlak téged ,tegyél rendet végre
Nem beszéltem a bűnről,csak azt írtam hogy egy lánynak nem kellene lefeküdni fűvel fával csak egy emberel aki az igaz szerelme és varni vele házaságig mert ha tényleg szeretik egymást akkor miért legyenek másal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!