Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Utálom a lányom barátját. Mit...

Utálom a lányom barátját. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A lányom 17 éves együtt jár egy 23 éves fickóval. Alapvetően nem szimpatikus nekem a fiú, szerintem kihasználja a kislányomat. Előzőleg amikor itt aludt, hallottam, hogy lefeküdtek, nagyon felment bennem a pumpa. Hogy tudnám kezelni a haragomat? Tudom, hogy normális, hogy a lányomnak barátja van, de én egy sokkal jobb srácot képzeltem mellé. Megtiltani nem akarom, hogy pasizzon, csak ez a srác szerintem nem megfelelő hozzá!

2021. jan. 12. 19:37
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/105 anonim ***** válasza:
92%
Egyetemre jár? Sportol? Az tök jó
2021. jan. 12. 21:37
 42/105 anonim ***** válasza:
95%
Amúgy sem veled kell puszi pajtásnak lennie. Az se lenne jobb ha tövig benyalna.
2021. jan. 12. 21:41
 43/105 anonim ***** válasza:
17%

Hogy mondhatsz ilyet az apjának?

2021. jan. 12. 21:50
 44/105 anonim ***** válasza:
98%

"Legtöbb srác akit ismerek"

rossz körökben forogsz, ez a te hibád

"a férfiak ilyenek csak a farkuk érdekli semmi más"

akikkel te kerülsz kapcsolatba, igen, ők úgy tűnik ilíenek. ezért ez NEM reprezentatív

"szerencsétlent lebeszélik"

nem kell hülyékre hallgatni. a peer pressure akkor működik ha hagyod, ha gyenge vagy. általában tinédzserkor végére az ember túlnövi ezt a gyerkees dolgot. úgy tűnik te leragadtál ezen a szinten.

"Arol nem beszélve hogy lanyokbol is hany olyan van aki nem várja ki a szerelmet hanem össze jön az első srácal akit lát az utcan csak azért hogy ne legyen egyedül,szoval nem is szereti"

ezt kapcsolatfüggőségnek hívják, és nem egészséges

"Nagy valoszinuleg te is egy ilyen párkapcsolatban élhetsz"

int már mondtam, a TE személyes tapasztalatod NEM reprezentatív. fogalmad sincs ki vagyok, semmit se tudsz rólam, ne vonj le következtetéseket légyszi. csak mégbutábbnak tűnsz.

"Gondolom a kövi kérdésed ha srác vagy"

nem az vagyok

"AMUGY NEM VAGYOK VALLÁSOS!"

akkor miért beszélsz bűnről??? a törvény nem bünteti a házasság előtti szexet, tehát jogilag nem bűn. akkor miről beszélsz??

2021. jan. 12. 21:54
 45/105 anonim ***** válasza:
13%
amúgy az nem jó jel ha a poteciális jövendőbeli nem érdeklődik a párja családja iránt és meg se próbál valamiféle kapcsolatot kialakítani
2021. jan. 12. 21:55
 46/105 anonim ***** válasza:
7%
#24 most öszintén,nagyon durva hogy ekkora köztetek a korkulömbség,ez ugye valami vicc?😱
2021. jan. 12. 21:56
 47/105 anonim ***** válasza:
5%

Igazad van,de ez azért van ,mert nem tervez hosszu távra,csak digi dugi kapcsolatot.

Nem csodálom hogy apukának nem tetszik,nekem se tetszene,én apuka helyében cselekednék valamit egyet értek vele.

Kedves kérdező ,ha leeset neked a kommentelből valami akkor rájöttel hogy tinik ìrtak,vagy olyan ferfiak akik a lányukal egy idős kislányal sze..lnek ezért nem támogatnak téged.

Én támogatlak téged ,tegyél rendet végre

2021. jan. 12. 21:59
 48/105 anonim ***** válasza:
0%
Kedves negyven hatos,végre valaki akinek jó meglátasai vannak ezzel a kapcsolatról,ment a zöld kéz.
2021. jan. 12. 22:01
 49/105 anonim ***** válasza:
91%
44es miért? Te szereted a műmájer helyezkedő embereket? Legalább nem játssza meg magát aztán morog a háta mögött. Nem az apját kell szeretnie, elég ha a lányát. Jóhogy nem az após anyós kedvében akar járni. Valakinél ez úgy is mindegy, lehetne akármilyen tip-top a csávó, apósék úgy is találnának rajta fogást, csak mert nem szimpi.
2021. jan. 12. 22:01
 50/105 anonim ***** válasza:
0%

Nem beszéltem a bűnről,csak azt írtam hogy egy lánynak nem kellene lefeküdni fűvel fával csak egy emberel aki az igaz szerelme és varni vele házaságig mert ha tényleg szeretik egymást akkor miért legyenek másal.

2021. jan. 12. 22:04
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!