Utálom a lányom barátját. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A lányom 17 éves együtt jár egy 23 éves fickóval. Alapvetően nem szimpatikus nekem a fiú, szerintem kihasználja a kislányomat. Előzőleg amikor itt aludt, hallottam, hogy lefeküdtek, nagyon felment bennem a pumpa. Hogy tudnám kezelni a haragomat? Tudom, hogy normális, hogy a lányomnak barátja van, de én egy sokkal jobb srácot képzeltem mellé. Megtiltani nem akarom, hogy pasizzon, csak ez a srác szerintem nem megfelelő hozzá!2021. jan. 12. 19:37
91/105 anonim válasza:
#91 Neked is azt tudom írni, amit a #90-esnek. Sajnos a saját elveit vallja, nem kell vele foglalkozni. Ez egy anomin oldal, nehogymár komolyan vedd, ha egy random ember nekiáll okoskodni itt, olyan témában, amiről fogalma sincs. 🙄😀
92/105 anonim válasza:
Láttod az én magán ügyem hogy szűz vagyok ahogy mondod.
93/105 anonim válasza:
Én a gyerek oldalárol tudok nyilatkozni. Én 17 vagyok a barátom pedig 22. A szüleim konkrétan eltiltottak tőle, de mi szeretnénk együtt maradni, szóval ezt nagyon nehéz megoldani és hát szégyen nem szégyen, de a szüleim háta mögött tudunk csak találkozni, akik persze mindig tudni szeretnék hogy hova megyek ezért gyakran kell nekik hazudnom, pedig én is jobban örülnék neki ha legalább anyukámmal meg tudnám osztani a dolgokat...
94/105 anonim válasza:
Látom. Hogy a te magánügyed.
Aztán te miért nem látod, hogy másnak meg az ő magánügye, hogy kivel szexel, és mikor.
95/105 anonim válasza:
#93 rendkívül sajnálom azokat a fiatalokat, akiknek ilyen korlátolt szülőket dobott a sors. Vigasztaljon, hogy max 1 évig kell őket az orruknál fogva vezetni, utána már szabad leszel.
96/105 anonim válasza:
Nyugodj meg. Várj, vágj jó képet, vagy legyél semleges. Jó eséllyel nem ehhez a csávóhoz fog hozzámenni.
Amúgy lehet, visszasírod majd még a fiút. :D
97/105 Savlekotő válasza:
szexelj akkor nem a lányod nemi élete fájna..
98/105 A kérdező kommentje:
#97 Nem kell aggódnod a nemi életem miatt, feleségemmel minden rendben közöttünk
2021. jan. 21. 09:08
99/105 anonim válasza:
Na még egy válasz, és eléri ez a posvány is a 100 hozzászólást.
100/105 anonim válasza:
Here we goooo 100 comments to this sh.t
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!