Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Utálom a lányom barátját. Mit...

Utálom a lányom barátját. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A lányom 17 éves együtt jár egy 23 éves fickóval. Alapvetően nem szimpatikus nekem a fiú, szerintem kihasználja a kislányomat. Előzőleg amikor itt aludt, hallottam, hogy lefeküdtek, nagyon felment bennem a pumpa. Hogy tudnám kezelni a haragomat? Tudom, hogy normális, hogy a lányomnak barátja van, de én egy sokkal jobb srácot képzeltem mellé. Megtiltani nem akarom, hogy pasizzon, csak ez a srác szerintem nem megfelelő hozzá!

2021. jan. 12. 19:37
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/105 anonim ***** válasza:
100%
Akkor azt már csak halkan írom le, hogy akkor a lány csak 15 éves volt, én meg 19. És én sem voltam az anyósom kedvence. Azóta is együtt vagyunk, immár 28 éve. #7-es voltam.
2021. jan. 12. 20:00
 12/105 anonim ***** válasza:
95%
10# 17 évesen már nem olyan nagy felhajtás a mai világban, hogy pasija van. Ma már sajnos vannak sokkal rosszabbak is(pl. Akik már 13 évesen fűvel fával...)
2021. jan. 12. 20:03
 13/105 anonim ***** válasza:
3%

Nem baj ha van barátod,de testi érintkezés csak házaság után ,ha nem.zavar téged hogy cemedének néznek az emberek.....

2021. jan. 12. 20:05
 14/105 anonim ***** válasza:
91%
#14 nem hiszem hogy túl sok ember él még a nagyvilágban, aki a házasságig vár a szexuális együttléttel.
2021. jan. 12. 20:06
 15/105 anonim ***** válasza:
6%

Tudom,sajnos igazad van,és ez borzasztoan szomorú.:(

Ez sajnos a szülöket,de főképp a diák társakat és azt a közeget minősiti akikel barátkozik ,borzasztó.

Tudom hogy sokan ilyenek ,nem is az a baj hogy sz.xel hanem hogy ezek a fiuk ki fogják használni,ki éli magát 2-3 honap alatt a srác után kidobja ,és jön a következő meg a következő srác mert az összes fiú lássa hogy úgy is lefekszik vele.Ezért kellene várnia házaságig mert aki hajlando őt elveni az tényleg szeretni vagy nagyon kedveli,és a férjével átélni a testiség szépségét,nem így fűvel fával.

Elgondolkozom hogy a mai fiatal lányol enyire buták hogy nem esik le nekik hogy minden masodik srác csak sz.xre megy és kihasználja vagy ez jó nekik?

Az helyet hogy okosan csinálná a dolgokat,érdekesek és furák is.

Amig sajnos a nők így gondolkodnak és egyre több dolgot engednek meg a férfiaknak addig ilyen világot fogunk élni....

Mindent megengednek nekik csak azért hogy meg kapjon egy férfit még akkor is ha a srác nem is szereti őt.

2021. jan. 12. 20:13
 16/105 anonim ***** válasza:
92%

14# az ilyen gondolkodás miatt gazdagodnak meg a válóperes ügyvédek...

A régi világban volt ez nagy hepp, hogy várni a házasságig, de ott már 20 éves korukra a lányok házasok voltak,jött a gyerek stb, es csak imátkozni lehetett, hogy ne törjön elő a férjből egy elviselhetetlen tulajdonság vagy valami mégrosszabb. Aztán meg ha mégse jön be az ima, akkor jön a fejtörő, hogy mégis hogy válljanak el, hisz már van 2 gyerek, az anya miből gondozná stb. Falun readásul szégyennek is minősült válni, és minősül néhol mai napig.

Te komolyan az áldásod adnád arra, hogy egy mai 18 éves, csak azért mert szexelni akar a barátjával, bekösse a fejét? Nagy valószínűséggel az életét tenné tönkre vele. Én azt vallom jobb megismerni a másikat(minden féle módon!) mielőtt összekötöm az életem vele.

2021. jan. 12. 20:14
 17/105 qkker1 ***** válasza:
94%
8-9-10 te hol élsz?
2021. jan. 12. 20:15
 18/105 qkker1 ***** válasza:
91%

"#14 nem hiszem hogy túl sok ember él még a nagyvilágban, aki a házasságig vár a szexuális együttléttel."

Hagyd, ez valami valláskárosult szentfazék!

2021. jan. 12. 20:18
 19/105 anonim ***** válasza:
7%

Láttam már sajnos ilyen videot is ,borzasztó hogy mi folyik ott ,nem is értem a nőket mi bajuk van,meddig akarnak még el menni.

Ameddig ilyen hiszékenyek vagytok és nem áltok ki magatokért adig ez lesz.

Utána sok nő társam panaszkodik hogy nem élvezi a sze.et ,és meg csodálkozik is rajta.

Fűvel fával lefekszik és kihasználják a férfiak öröm szerzésre ,de ugy hogy még viszonzast se adnak a hölgynek.

Borzasztó ,erre már vég kép nem tudok mit mondani ,sajnos tul engedékenyek vagytok.

16 vagyok

2021. jan. 12. 20:18
 20/105 A kérdező kommentje:
Én az apuka vagyok, a feleségem elfogadta a pasit.
2021. jan. 12. 20:20
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!