Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Utálom a lányom barátját. Mit...

Utálom a lányom barátját. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A lányom 17 éves együtt jár egy 23 éves fickóval. Alapvetően nem szimpatikus nekem a fiú, szerintem kihasználja a kislányomat. Előzőleg amikor itt aludt, hallottam, hogy lefeküdtek, nagyon felment bennem a pumpa. Hogy tudnám kezelni a haragomat? Tudom, hogy normális, hogy a lányomnak barátja van, de én egy sokkal jobb srácot képzeltem mellé. Megtiltani nem akarom, hogy pasizzon, csak ez a srác szerintem nem megfelelő hozzá!

2021. jan. 12. 19:37
 61/105 anonim ***** válasza:
97%
De figyelj már ide, kedves apuka! A lányod van már olyan nagy, hogy felmérje a tettei súlyát. Dönteni is tud. Nem tudod és nem is kell mindentől megvédeni. Ha majd megbántja a pasi, vagy ha csak a szex miatt van vele, a lányod meg fogja tudni és túl fogja élni. Ez most elég g*cin hangzik, de ez van, ez hozzátartozik a tinik életéhez: csalódnak, szerelmesek, ez alakítja a személyiségüket. Hagyjad békén. Még ha egy lecsúszott alkesz drogos lenne sem tehetnél semmit, azt is a saját kárán kellene megtanulnia-vagy nem. Nekem is volt olyan barátom, aki a szüleimnek nem volt szimpatikus, egy szót nem szóltak. Legfeljebb ha valami nagyon nagy baj lenne vele, akkor elmondhatnád a véleményed, de csak így, hogy nem szimpatikus... Nem is neked kell szeretni. :D Lazíts, inkább mondd meg a lányodnak, hogyha baj van, hozzád bármikor mehet.
2021. jan. 13. 06:34
 62/105 anonim ***** válasza:
93%

61-esnek!

Azért van ám olyan is, hogy bár nagy a szerelem, de szexuálisan nem passzol össze 2 ember és ha ez csak a házasság után derül ki, az elég ciki...Úgyhogy fontos a szex is házasság előtt és az is fontos lenne, hogy éljenek együtt valamennyit előtte egy háztartásban.

Nem véletlenül van az a mondás is, hogy lakva ismerszik meg az ember.

Így sem lehet mindent kivédeni, mert ugye azt, hogy hogyan fog működni a nő és a férfi a gyerek(ek) születése után, az csak később derül ki. Van is sajnos sok válás utána. De amit ki lehet védeni próbával, azt szerintem ki is kell a későbbi csalódások végett.

2021. jan. 13. 07:53
 63/105 qkker1 ***** válasza:
94%

"Nem vagyok vallásos ,csak reálisan láttom a dolgokat."

Ahhoz képest, hogy itt milyen erkölcsösnek állítod be magadat, privátban szépen anyázol!

2021. jan. 13. 07:53
 64/105 anonim ***** válasza:
97%

A kérdező 41-es hozzászólásához:

Ugyanez zajlott le nálunk is. Ha feljött hozzánk a lányom barátja, mindig megpróbált a férjem valami beszélgetés-félét kezdeményezni, egyrészt hátha lesz valami közös érdeklődési pont, másrészt, hogy úgy érezze a lányunk és ő is, hogy érdeklődést mutat felé, barátságos, stb.

Ehhez képest, mikor a lányommal beszéltem erről, akkor kiderült, a fiúnak ez nagyon kényelmetlen, "muszáj-beszélgetésnek" veszi és nem igazán igényli. A férjem megnyugodott, hogy nem kötelező és utána nem is erőltette.

Azóta a vejünk lett és gyerekük is van, nagyon jó embernek tartja a férjem, nagyon szépen gondoskodik a családjáról, de azóta sincs semmi közös kapocs az unokán kívül köztük. De hát van ilyen. Különböző emberek, különböző életkorok és érdeklődési körök.

2021. jan. 13. 08:01
 65/105 anonim ***** válasza:
100%

#61 "Nem értem miért érti ezt a szex arra való hogy élvezük,akkor legyen végre így ,de akkor miért hallom azt az összea női társamtol hogy nem élvezik,nah erre tud valamit mondani?" - persze, hogy tudok... a szexológia mai állása szerint ennek fő oka a kommunikáció hiánya, az, hogy a felek nem beszélnek a szexről, a vágyaikról... ennek fő oka meg a belénk nevelt átkozott prüdéria.

"Ez a " nem jönnek össze egy olyan lányal aki vár a házaságig".

Erre csak anyit hogy te se voltál még szerelmes mert ha az lettél volna ,akkor szerintem igen is vársz addig ,sőt örülsz neki ha egyáltalán vele lehetsz." - ezt a fejtegetést meg nem értem... ki a fene mondta, hogy nem élünk együtt 18 éves kora óta??? Mi köze ennek az esküvőhöz????

2021. jan. 13. 08:36
 66/105 anonim ***** válasza:
0%

Azt kéttlem ugyan is nem beszéltem senkivel se innen privátban.

Volt három darab felhasználo aki írt eről a kérdesről privátban,nem írtam egyiknek se visza fogalmam sincs hogy egyáltalán melyik lehetsz te

1.Life_is_stroge

KD_35

kihal 01

Csak ez a három írt rám más nem,de ezek közül se válaszoltam egyiknek sem.

Például amit Life_is_stroge írt ahoz nem is szeretnék hozzá szolni ,nem tudok rá mit írni ,nem is ìrtam neki,másik kétt felhasználó levelét még nem is olvastam.

De egy bisztos hogy eről a névről ami itt neked ki van írva semilyen levelet nem kaptam.

Nem is értem mi bajod van,és miért hazudsz ilyeneket.

Velem te bisztos nem beszéltél mièrt is írnák neked visza privátot.

Mindegy nem tudok mi bajod van nem foglalkozok veled.

És nem is veszelaszek,max értelmes dolgokra írok vissza privátot ,enyi

2021. jan. 13. 09:08
 67/105 anonim ***** válasza:
34%
Hiába torolteted a kommentem, akkor is nagyon átlátszó hogy kamu és valószínűleg ugyanaz a kérdező vagy mint a múltkori.
2021. jan. 13. 10:12
 68/105 anonim ***** válasza:
77%
#68, kötelező minden kérdést szétoffolni a retkes személyeskedésetekkel?
2021. jan. 13. 10:50
 69/105 anonim ***** válasza:
100%

Miért kamuzni ilyet a kedves apuka?

Kérj tőle bocsánatot ,és ha ugyan az a kérdező akkor is mi van.

Engem is többen célozgatnak rá ha felteszek egy kérdédt akkor kamu,miért lenne kamu

2021. jan. 13. 11:08
 70/105 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg zárkózottabb a srác.

Én is beszélgetésekkor inkább hallgatok, figyelek, de nem szívesen szólalok meg. Egyszerűen ilyen a természetem. A párommal órákig képes vagyok dumálni, bármiről is, de a családtagjaival már nem. Vagy 1-2 pohár bor után "felengedek", és akkor már velük is bármiről beszélgetek.

Sokmindenről van véleményem, de megtartom magamnak, csak akkor mondom, ha kérdeznek.

32N

Ez kívülállónak nagyon furcsa, mert akár mogorvának is tűnhetek. Nem vagyok mogorva, egyszerűen zárkózottabb. :) Vszeg a srác is ilyen, de ez nem baj. Amíg a lányod boldog vele, addig minden OK.

2021. jan. 13. 11:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!