A lányom 17 éves együtt jár egy 23 éves fickóval. Alapvetően nem szimpatikus nekem a fiú, szerintem kihasználja a kislányomat. Előzőleg amikor itt aludt, hallottam, hogy lefeküdtek, nagyon felment bennem a pumpa. Hogy tudnám kezelni a haragomat? Tudom, hogy normális, hogy a lányomnak barátja van, de én egy sokkal jobb srácot képzeltem mellé. Megtiltani nem akarom, hogy pasizzon, csak ez a srác szerintem nem megfelelő hozzá!
Van igaság abban sajnos amit mondasz ,elismerem,de sajnos ez se jó amit ma csinálnak a hölgyek.
Porig alázák magukat,nem szabad.
A szexualitás meg inkább egy horror filmre emlékeztet és nem a romantikára
2021. jan. 12. 20:22
22/105 anonim válasza:
Nem vagyok vallásos ,csak reálisan láttom a dolgokat.
Kicsit se vagyok vallásos,matek szakra járok az egyetemem.
Mai párkapcsolatok 80 százalékában nem is szeretik egymást az emberek és ez borzasztó.
Aról nem is beszélve hogy ezek a párkapcsolatok csak a férfiaknak kedveznek a nőknek nem.
Borzasztó
2021. jan. 12. 20:25
23/105 anonim válasza:
Kérdező, most őszintén, ki a fenét érdekel, hogy te mit képzeltél el? Ez a lányod életéről szól, nem a tiedről. Mi 17L/33F-ként kezdtük, és a mai napig együtt vagyunk - 23 éve. Szerencsére nem is akart senki se beleszólni... meg persze nincs a környezetemben ilyen #14-féle vallássérült... bár valszeg én már agyonütöttem volna, ha lenne...
2021. jan. 12. 20:26
24/105 anonim válasza:
Nálunk volt ilyen. A nagyobbik lányom hazahozta a lovagot. 22 volt a gyerek, 17 a lányom.
Nekem sem volt szimpatikus.
Aztán kettesben maradtunk és mondtam neki ha a lányom vele boldog, én is az vagyok. Viszont ha nem vigyáz rá, úgy mintha egy kincsesdoboz lenne, akkor az a legkevesebb hogy a zacskójánál kötöm fel az erdőben aztán ha elfáradt a zacsi majd lejön a fáról.
5 éve együtt vannak.
2021. jan. 12. 20:30
25/105 anonim válasza:
#25 lehet hogy már nem is meri elhagyni 🙃🙂
2021. jan. 12. 20:33
26/105 anonim válasza:
ha a lányod szereti és a fiú is őt akkor nyugi. Én is fiatal vagyok és átéltem. Ha lányodnak mondanád hogy szakítsanak akkor 2 lehetőség van felháborodik és nem foglalkozik azzal amit mondasz vagy belül összetörik és nagyon szomorú lesz. Az egész dolgot nézd az ő szemszögéből, te sem akarod hogy ez megtörténjen. Beszélj a lányoddal és ismerd meg jobban a fiút. Lehet változik a véleményed. Szurkolok:)
2021. jan. 12. 20:34
27/105 anonim válasza:
#26, miért akarná elhagyni? Vannak jól működő kapcsolatok is, bármilyen hihetetlen:)
2021. jan. 12. 20:34
28/105 anonim válasza:
24# "Mi 17L/33F-ként kezdtük, és a mai napig együtt vagyunk - 23 éve"
Mi nálunk is hasonló a felállás egyébként :D 19L-34F
Lassan egy éve együtt.
2021. jan. 12. 20:35
29/105 anonim válasza:
#28 tudom hogy vannak, csak a fenyegetésre gondoltam 🙃🙂
2021. jan. 12. 20:38
30/105 anonim válasza:
Kérdező. Az nem jutott eszedbe, hogy a pasija azért nem nyitott feléd, mert érzi hogy utálod?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!