Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Utálom a lányom barátját. Mit...

Utálom a lányom barátját. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
A lányom 17 éves együtt jár egy 23 éves fickóval. Alapvetően nem szimpatikus nekem a fiú, szerintem kihasználja a kislányomat. Előzőleg amikor itt aludt, hallottam, hogy lefeküdtek, nagyon felment bennem a pumpa. Hogy tudnám kezelni a haragomat? Tudom, hogy normális, hogy a lányomnak barátja van, de én egy sokkal jobb srácot képzeltem mellé. Megtiltani nem akarom, hogy pasizzon, csak ez a srác szerintem nem megfelelő hozzá!

2021. jan. 12. 19:37
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/105 anonim ***** válasza:
21%
a lányod még fiatal, én azt mondanám neki, hogy azzal a feltétellel jöhet a fiú, ha fogamzásgátlót szed. azzal nem tudja elcseszni az életét ha szexel, de egy tiniterheséggel igen. pár év múlva úgyis véget ér a románc, ha korábban, akkor is legalább tanul belőle. inkább most ismerje meg a fiúkat, minthogy rossz férjet válasszon magának később. csak ne legyen terhes, erre vigyázzon.
2021. jan. 12. 20:45
 32/105 anonim ***** válasza:
95%

"Nem vagyok vallásos ,csak reálisan láttom a dolgokat."

korábban még bűnként beszéltél a házasság előtti szexről. egy nem vallásos nem használná ezt a szót.

"Mai párkapcsolatok 80 százalékában nem is szeretik egymást az emberek és ez borzasztó."

képzelem mennyire reprezentatív ez az arány, mind a két embert megkérdezted aki még szóbaáll veled?

"Aról nem is beszélve hogy ezek a párkapcsolatok csak a férfiaknak kedveznek a nőknek nem."

ezt egy incel pont meg tudja állapítani

2021. jan. 12. 20:46
 33/105 anonim ***** válasza:
98%
"én egy sokkal jobb srácot képzeltem el mellé" szerintem ezért nem tudod elfogadni. De azt jól jegyezd meg, hogy ő egy különálló élet, ami neked jó, az nem biztos hogy neked is. Lehet amilyet te képzelsz mellé, őt az taszítja. Amíg boldog vele, nincs baj.
2021. jan. 12. 20:49
 34/105 anonim ***** válasza:
98%
*ami neked jó, az nem biztos hogy neki is
2021. jan. 12. 20:50
 35/105 anonim válasza:
1%
Oda sem kellett volna engedned, amíg nem haverkodik veled a kis phasz.
2021. jan. 12. 21:14
 36/105 anonim ***** válasza:
0%

Nem ,láttom,kimegyek az utcára emberek közé,anyira egyértelmű.

Legtöbb srác akit ismerek mindegyik egy másik lányra vágyik nem is arra akivel együt van,és lanyoknál ugyan ez van.

Tudod hány srác írt már rám is a tesvéremre is és a barátnőmre is ,különbözö ajalatokal a férfiak ilyenek csak a farkuk érdekli semmi más ,aztán ha van is olyan aki tényleg szerelmes szerencsétlent lebeszélik az igaz szerelméről mert nektek férfiaknak az nem elég menő ,csak az egészakás kalandok,és a haverok már is lebeszélik szerencsétlent,"haver ne legyél ostoba házas ,tiszeséges kapcsolat,nehogy már ,ott a rengetek nő aki meg nem volt meg neked".Ti férfiak egytől egyik ilyenek vagytok.

Nem is értem.

Arol nem beszélve hogy lanyokbol is hany olyan van aki nem várja ki a szerelmet hanem össze jön az első srácal akit lát az utcan csak azért hogy ne legyen egyedül,szoval nem is szereti.

Senki se elég kitartó ezért van enyi depreszios ember ,mert senki se küzd semiért se a szerelemért ,se egy jobb munkájárt ,stb,mindenki eldobja a jó dolgokat az életében.

Nagy valoszinuleg te is egy ilyen párkapcsolatban élhetsz ,mert keves az öszinte szerelem.

Gondolom a kövi kérdésed ha srác vagy honnan tudom hogy anyi nő nem szeret sze.elni,beszélgetek lányokal,és ők mondják.

Elmondják nekem hogy már megint kidobta a srác és 2 nap alatt talát ujat,csak kényszerből fekszik lr a pasijával mert utál vele sze.elni mert anyira rosz ,csak inkább lefekszik vele és beválalja az undoritó perverz dolgait csak azért hogy ne legyen egyedül.

Nem is tudom ez minden csak nem szerelem

2021. jan. 12. 21:19
 37/105 anonim ***** válasza:
13%
Ezek a lányok buták ,férfiaknál meg nem elég inteligensek ha ìgy gondolkodnak
2021. jan. 12. 21:22
 38/105 anonim ***** válasza:
100%
37-es mi bajod van? Először tanulj már meg írni legalább annyira, hogy legalább érteni lehessen amit írsz. Addig tedd magad félre.
2021. jan. 12. 21:22
 39/105 anonim ***** válasza:
1%

Bocs a 33 nak írtam,csak félre írtam

AMUGY NEM VAGYOK VALLÁSOS!

2021. jan. 12. 21:25
 40/105 A kérdező kommentje:
Próbáltam vele beszélgetni, akár a fociról,egyetemről, meg gépes játékokról de nem nagyon akart velem társalogni. A lányom azt mondta azért, mert nyaggatásnak érzi.
2021. jan. 12. 21:29
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!