Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megengednétek a fiatoknak,...

Megengednétek a fiatoknak, hogy a barátnőjével aludjon?

Figyelt kérdés
Van egy 18 éves fiam, aki meghívta a barátnőjét hozzánk, három napig aludna nálunk. Megengedjem neki vagy megtiltsam?
2010. aug. 11. 21:17
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/121 anonim ***** válasza:
82%
A szex azzal akit szeretsz nem bűn de szexelni érdekből féjrhez menni autóért anyagiaskért na az bűn.
2010. aug. 11. 21:59
 62/121 anonim ***** válasza:
27%

21:57: Mert ki vagy mi mondja?

21:51

2010. aug. 11. 22:00
 63/121 anonim ***** válasza:
72%
Pontosan!attól, hogy nem házasodtak össze! Én is hiszek Istenben, sőt hittanra is jártam a suliban, mégse tartom magam "bűnösnek, mert van egy 2 és fél éves kapcsom huszonévesen, és lefeküdtünk.
 64/121 anonim ***** válasza:
68%
Akkor érvelj te is mellette, kíváncsi vagyok mit tudtok felhozni. Gondolom nem vagytok kíváncsiak az anatómiai és élettani TÉNYEKRE, szóval azt nem keverem ide, pedig sok okosság van benne.
 65/121 anonim ***** válasza:
82%
Na, erről ennyit. Engedd meg nyugodtan a fiadnak.
2010. aug. 11. 22:03
 66/121 anonim ***** válasza:
81%

Megtiltani elég rossz döntés lenne szerintem. Igaz, hogy három napról vna szó, de nem hiszem, hogy a lány kellemetlenséget okozna.

A fiad 18 éves, ez már nem az a kor, hogy ne aludhassan csajokkal.

Ha a szex miatt hezitáltál, akkor nyugodj meg, azt bármikor máskor és bárhol is csinál(hat)ják, szóval ez ne befolyásolja a döntésedet. Amúgy meg ha ez lenne az első, akkor inkább otthon "engedéllyel", mint autóban titokban...

Igazából szerintem a lányos anyukának van átgondolnivalója, általában a lányokat féltik jobban, pláne hogy (gondolom) ő a fiatalabb... De ez nem a te dolgod:)

Ha szereted a kislányt, akkor semmi probléma, ha meg nem annyira ismered akkor itt az ideje.

Szóval, összefoglalva, sztem semmi gond nincs abban ha kicsit együtt "nyaralhatnak" :)

Majd írd meg amúgy, hogy mi lett.

2010. aug. 11. 22:05
 67/121 anonim ***** válasza:
61%
Jó ne szexelne házaság előtt senki,akkor milenne a nászéjszakán bénázás.Meg akkor kiderülne h nem jó a szex akkor válás ja ti nem válnátok nyüglödnétek.Bocs de hagyjátok a normális emberket ezzel a képmutato szarral a vallás nem erről a szól. A szeretet nem bűn két ember szexuális közösülése predig ebből fakad általában ha nem érdekből ez miért lenne bűn?Ti biztos orgazmus nélkül éltek ezért vagytok irigyek mások szexuális életére. Sajnálom az ilyen irigy embereket.
 68/121 anonim ***** válasza:
74%
szerintem megengedheted neki, de ha egy 17-16éves lány kérdezett volna egy ottalvóskérdést, akkor mindjárt le lett volna hurrogva, hogy inkább babázzon(mert valószínűleg-én úgy saccolom- a lány 17 lehet)
 69/121 anonim ***** válasza:
30%
21.57 Jézus úgy is megváltotta már az összes bűnt, de ha ez neked nem elég, azok meg akik dugnak majd a halálos ágyukon őszintén megbánják a papnak, és minden meg van oldva.
2010. aug. 11. 22:07
 70/121 anonim ***** válasza:
19%

Pontosan!attól, hogy nem házasodtak össze! Én is hiszek Istenben, sőt hittanra is jártam

Válasz: És szerinted az hogy hittanra jártál az fog üdvözíteni ??

2010. aug. 11. 22:08
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!