Megengednétek a fiatoknak, hogy a barátnőjével aludjon?
21:57: Mert ki vagy mi mondja?
21:51
Megtiltani elég rossz döntés lenne szerintem. Igaz, hogy három napról vna szó, de nem hiszem, hogy a lány kellemetlenséget okozna.
A fiad 18 éves, ez már nem az a kor, hogy ne aludhassan csajokkal.
Ha a szex miatt hezitáltál, akkor nyugodj meg, azt bármikor máskor és bárhol is csinál(hat)ják, szóval ez ne befolyásolja a döntésedet. Amúgy meg ha ez lenne az első, akkor inkább otthon "engedéllyel", mint autóban titokban...
Igazából szerintem a lányos anyukának van átgondolnivalója, általában a lányokat féltik jobban, pláne hogy (gondolom) ő a fiatalabb... De ez nem a te dolgod:)
Ha szereted a kislányt, akkor semmi probléma, ha meg nem annyira ismered akkor itt az ideje.
Szóval, összefoglalva, sztem semmi gond nincs abban ha kicsit együtt "nyaralhatnak" :)
Majd írd meg amúgy, hogy mi lett.
Pontosan!attól, hogy nem házasodtak össze! Én is hiszek Istenben, sőt hittanra is jártam
Válasz: És szerinted az hogy hittanra jártál az fog üdvözíteni ??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!