Megengednétek a fiatoknak, hogy a barátnőjével aludjon?
Figyelt kérdés
Van egy 18 éves fiam, aki meghívta a barátnőjét hozzánk, három napig aludna nálunk. Megengedjem neki vagy megtiltsam?2010. aug. 11. 21:17
51/121 anonim válasza:
De egyébként én sem értem miért merült ez fel, könyörgöm 18 éves srácról beszélünk, nem egy 14-15 éves gyerekről. Én gond nélkül megengedném neki.
52/121 anonim válasza:
A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:50
Én is ezt mondtam:)
Olyan aranyos, mikor alszik, és mikor a karjai közt alszom el, mindent elfelejtek.Nem feltétlen kell szeretkezni, ha együtt akarnak aludni. Ha a csaj szűz, és nem akarja, biztos tiszteletbe tartja..
53/121 anonim válasza:
21:50 nem ezen indokok miatt hiszek csak mert úgy gondolom hogy vannak felsőbb hatalmasságok amik tudják irányítani az életünk igenis jó irányba.
54/121 anonim válasza:
Mi az, hogy megtiltanád? Ne légy már nevetséges, kérlek. Nem 5 évesed van.
24 N
55/121 anonim válasza:
Tudod én nem vagyok vallásos, mégsem zárkózom el a felső hatalom elől, nem állítom, hogy nem létezik, de azért létezik józan ész és biológia is, amit megcáfolni nem lehet.
56/121 anonim válasza:
Nem 5 évese, hanem 220 hósa, mi? :D:D:D
57/121 anonim válasza:
21:51 a szeretkezés nem bűn de házasság előtt igenis az hatalmas bűn.
58/121 anonim válasza:
És akinek nincs pénze házasságra? Nem úgy gyűlik össze neki, hogy lakodalma legyen pedig úgy szeretne megházasodni? Annak tilos szexelni? Nem lehet jó szülő az, aki csak élettársa a párjának? Az emberi értékek nem attól függnek, hogy szexeltél-e házasság előtt vagy sem.
59/121 anonim válasza:
miért lenne bűn házasság előtt a szex? : DDDD
60/121 anonim válasza:
én is itt vagyok, és nagyon egyetértek azzal, aki nem tartja helyesnek a házasságon kívüli szexet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!