Fiús anyák, nektek mi a személyes problémátok a menyetekkel, v a fiatok barátnőjével?
Hogy mi a problémája velem? ... :))))
Most már csak volt problémája ... terhes lettem a kislányukkal (tervezett volt, teszem hozzá!!!) és ő ettől totál kiakadt. Teljesen magába volt zuhanva, hogy nagymama lesz és, hogy akkor ő most öreg és nagyizni fogják egészen addig amíg meg nem született a kislányunk.
Most már semmi problémája nincs, le se szakad rólunk ... vagyis szeretne éjjel - nappal körülötte sündörögni. Én meg közöltem vele nyíltan, hogy az elején is örülni kellett volna az unokának ... nem pedig elfordulni tőlünk.
Bocs, hogy tényleg úgy írtam, hogy nem vagyok anyós:P
Írok mást is, mert tudom, mire haragudnék anyós koromban.
Nem tetszene, ha a menyem inna, mint a gödény, vagy dohányozna, főleg nálunk, ahol mindenki köhögőgörcsöt kap a cigitől. Nem tetszene az sem, ha azt venném észre, hogy egy látogatás után hiányzik a kedvenc függőm, gyűrűm (megtörtént egy ismerősnél), aztán jött a tagadás, sértődés.
Nem szeretném, ha azt látnám, hogy kihasználja a fiam (ruha kell, cipő kell, minden kell, kutyulikám, ugye szeretsz?) -alapon.
Az, hogy milyen származású, milyen stílusú, nekem nem lenne gond, most úgy érzem, mert a baráti köröm is sokrétű, sokoldalú, nem általánosítok ebben.
Hát, remélem, nem anyósként is tudtam jó választ adni ;).
A második voltam.
köszi, hát remélem erre téved egy anyós is :D
mjuk az én anyósomnak sztem az a legnagyobb baja velem, h nem szeretem a gyerekeket nem is akarok, és meg van róla győződve h az ő fiacskája mekkora jó apa lenne, csak 3 dolgot nem tud: a fia nem akar gyereket, amúgyis majdnem 10%h lehet gyereke, az is max művi úton, és katasztrofálisan szar apa lenne :D Más gond nincs is!
Az én anyósom is gyűlöl engem, de mikor a férjem rákérdezett, h miért nem szeret, akkor Ő is csak annyit mondott, h : de szereteeem!
Látom, érzem, hogy utál. Régebben nagyon szerettem volna, h szeressen! Ha egyszer is kedvesen szólt hozzám, akkor totál ellágyult a szívem, és máris elfelejtettem neki az addigi gonoszkodásait.
De sajna rá kellett ébrednem, h soha nem fog szeretni... Vajon miért? Nem tudom.. A férjem azt mondja, h anyukája egyik régi bnőjét sem szerette.
Néha úgy érzem, hogy anyósom tehetetlennek gondol, vagy kétbalkezesnek (pl a konyhában) sokszor gúnyosan kinevetett, mikor egy időben náluk éltünk.
Sokszor úgy érzem, hogy féltékeny rám.. Próbál versenyezni velem, vagy nem is tudom..
Görcsösen ragaszkodik a fiához, és nem tudja elfogadni, hogy már nem Ő az első számú nő az életében. Nincs több gyereke, lehet ez is probléma.
Egyszer tett nekem egy olyan megjegyzést, hogy Ő nem ilyen feleséget gondolt a fiának, mint amilyen én vagyok... Hát ennyi, nem kommentelte, hogy milyen menyre vágyott.
Én is meny vagyok, nem anyós, pedig kiváncsi lennék egy anyós véleményére is.
Az én anyósom a férjem egyetlen volt barátnőjét sem szerette, így a férjem felkészített, hogy ez várható. Hát ez. 15 év alatt alig közeledtünk egymáshoz. A gyerekek miatt elviselem, mert őket szereti, de rám kígyót-békát hord. MI már ígx fogunk megöregedni :)
Ja, és nálunk is csak akkor unoka az unoka, ha már meszületett. Ameddig pocakban voltak egyetlen egyszer sem kérdezte meg, hogy mi van velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!