Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megengednétek a fiatoknak,...

Megengednétek a fiatoknak, hogy a barátnőjével aludjon?

Figyelt kérdés
Van egy 18 éves fiam, aki meghívta a barátnőjét hozzánk, három napig aludna nálunk. Megengedjem neki vagy megtiltsam?
2010. aug. 11. 21:17
 71/121 anonim ***** válasza:
16%
22:07 és szerinted ez tényleg így megy?? És ki üdvözít Jézus vagy a pap ???
2010. aug. 11. 22:10
 72/121 anonim ***** válasza:
70%

16éves voltam mikor első barátnőmet haza hoztam nálunk ez megszokott dolog ma már és ha tiltanák akkor is megoldanánk csak nem itt hanem mondjuk ott és azt mondanám h haveromnál alszok = "Hazudni tanít aki tiltással nevel"

ha nem hozhattam volna át akkor berágtam volna anyura h meg se akarja ismerni... ma sajnos a fiatalok korán kezdik 13-14évesen is ágyba bujkálnak amit én se tolerálok de 16+osan már ideje...

2010. aug. 11. 22:11
 73/121 anonim ***** válasza:
37%
eléggé eltértünk a tárgytól, Szép jó éjszakát mindenkinek.
2010. aug. 11. 22:12
 74/121 anonim válasza:
96%

Sok válassz egy óra alatt. :)

Engedd hát! Már nagy fiú, nem az anyja parancsol neki!

2010. aug. 11. 22:12
 75/121 anonim ***** válasza:
27%
Te aztán faja egy szülő vagy, jó hogy nem már ott állsz mellette mikor dugnak... Szánalmas!!! Chá!
2010. aug. 11. 22:13
 76/121 anonim ***** válasza:
83%
Nehogy azt hidd,hogy szánalmas vagy! Nagyon fontos,hogy nem bólintasz rá csak úgy!Beszéld meg velük, hogy ennek hátrányai is lehetnek,nem kell mindenben a többséget követni, sok itt az olyan ember, aki egyből beleugrik a testi kapcsolatba, de sosem ez fogja összetartani a párt! Nem a szex a kapcsolat alapja!
2010. aug. 11. 22:16
 77/121 anonim ***** válasza:
96%

Nem azért, de ha valaki soha nem házasodik meg, akkor az soha ne is legyen együtt azzal, akit szeret?:O Ez azért badarság lenne...

14-15 éves korban ellenzem a szexet, nagyon is, sőt azt mondom, ha lehet és ha tud az ember várjon addig, amíg legalább nagykorú nem lesz, viszont ezt a "házasságig nincs szex" dolgot nagyon ellenzem, pláne, hogy én személy szerint hülyeségnek tartom a házasságot (bocsánat attól, akinek ez esetleg rosszul esne, de ez a véleményem), szóval én biztos nem fogok férjhez menni soha, akkor most én ne is szeretkezzek soha sem a párommal? Már nem úgy mennek a dolgok, mint régen, nem házasodik meg mindenki és sztem ez így jó, mert gyakran a házasságban a felek évek után már csak azért maradnak együtt, mert ott az a papír, ott az esküjük, pedig közben már semmit sem éreznek egymás iránt. A másik meg, hogy ha valaki csak akkor szeretkezhet, ha már megházasodott és csak a férjével, feleségével, akkor valószínűleg elég korán elkötelezné magát (és az sincs kizárva, hogy csak a szex miatt) és aztán hamar megunja a férjét, feleségét, rájön, hogy már nem kell neki és ezért lép félre.

A házasság inkább csak egy papír, hiszen két ember anélkül is szeretheti egymást, és anélkül is lehet boldog családjuk.

Nah a lényeg a kérdezőnek pedig az, hogy nyugodtan engedd meg neki, hogy ott aludjon, bízz a fiadban, hogy jól nevelted fel és védekeznek, ha arra kerülne a sor. :)

2010. aug. 11. 22:17
 78/121 anonim ***** válasza:
96%

18 évesen ??:O:O

ENGEDD MEG NEKII, HAGY ALUDJON OTT AZ A LÁNY :)

Ha 15 éves lenne azt mondanám hogy nem.. dee 18 évesen...

2010. aug. 11. 22:19
 79/121 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem is engedd. Meg már úgy is meghívta. :)
2010. aug. 11. 22:23
 80/121 anonim ***** válasza:
97%
Már miért is ne?!Nem is értem.Az én fiam is 18 éves(a lány 1 évvel idősebb),1 éve járnak.Én már tavaly is megengedtem.Mennyivel lenne jobb,ha olyan helyen lennének,amiről nem is tudok?Ne legyünk már ilyen prűd,begyepesedett szülők!
2010. aug. 11. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!