Megengednétek a fiatoknak, hogy a barátnőjével aludjon?
16éves voltam mikor első barátnőmet haza hoztam nálunk ez megszokott dolog ma már és ha tiltanák akkor is megoldanánk csak nem itt hanem mondjuk ott és azt mondanám h haveromnál alszok = "Hazudni tanít aki tiltással nevel"
ha nem hozhattam volna át akkor berágtam volna anyura h meg se akarja ismerni... ma sajnos a fiatalok korán kezdik 13-14évesen is ágyba bujkálnak amit én se tolerálok de 16+osan már ideje...
Sok válassz egy óra alatt. :)
Engedd hát! Már nagy fiú, nem az anyja parancsol neki!
Nem azért, de ha valaki soha nem házasodik meg, akkor az soha ne is legyen együtt azzal, akit szeret?:O Ez azért badarság lenne...
14-15 éves korban ellenzem a szexet, nagyon is, sőt azt mondom, ha lehet és ha tud az ember várjon addig, amíg legalább nagykorú nem lesz, viszont ezt a "házasságig nincs szex" dolgot nagyon ellenzem, pláne, hogy én személy szerint hülyeségnek tartom a házasságot (bocsánat attól, akinek ez esetleg rosszul esne, de ez a véleményem), szóval én biztos nem fogok férjhez menni soha, akkor most én ne is szeretkezzek soha sem a párommal? Már nem úgy mennek a dolgok, mint régen, nem házasodik meg mindenki és sztem ez így jó, mert gyakran a házasságban a felek évek után már csak azért maradnak együtt, mert ott az a papír, ott az esküjük, pedig közben már semmit sem éreznek egymás iránt. A másik meg, hogy ha valaki csak akkor szeretkezhet, ha már megházasodott és csak a férjével, feleségével, akkor valószínűleg elég korán elkötelezné magát (és az sincs kizárva, hogy csak a szex miatt) és aztán hamar megunja a férjét, feleségét, rájön, hogy már nem kell neki és ezért lép félre.
A házasság inkább csak egy papír, hiszen két ember anélkül is szeretheti egymást, és anélkül is lehet boldog családjuk.
Nah a lényeg a kérdezőnek pedig az, hogy nyugodtan engedd meg neki, hogy ott aludjon, bízz a fiadban, hogy jól nevelted fel és védekeznek, ha arra kerülne a sor. :)
18 évesen ??:O:O
ENGEDD MEG NEKII, HAGY ALUDJON OTT AZ A LÁNY :)
Ha 15 éves lenne azt mondanám hogy nem.. dee 18 évesen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!