Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megengednétek a fiatoknak,...

Megengednétek a fiatoknak, hogy a barátnőjével aludjon?

Figyelt kérdés
Van egy 18 éves fiam, aki meghívta a barátnőjét hozzánk, három napig aludna nálunk. Megengedjem neki vagy megtiltsam?
2010. aug. 11. 21:17
 81/121 anonim ***** válasza:
91%
Hidd el már nem szűz! 18éves, fiú...mit akarsz még?
2010. aug. 11. 22:25
 82/121 anonim ***** válasza:
69%
De sok hülye van...:D Jól rácsesztek halál után, hogy nem vár majd ott tárt karokkal isten bácsi...de legalább kihagytál x évet jó dugás nélkül, mert hülyeségekben hiszel. A gyenge embereket mindig be lehet hülyiteni, de ezek meg is érdemlik.
2010. aug. 11. 22:30
 83/121 anonim ***** válasza:
28%
Ez nem prűdség!Épp,hogy megvédi a gyermekét a kiégéstől!
2010. aug. 11. 22:30
 84/121 anonim ***** válasza:
63%

Anyu,nem te írtál?:D

Nah,remélem nem...Öcsém is 18 éves,eddig cseszegették,hogy tuti bu#i,mert nincsen nője,nem jár el sehová,kb. 2-3 hónapja talált egy csajt(mint kiderült nemrég már jártak),mikor először megkérdezték a szüleinket,hogy mi lenne ha?nemet mondtak,de második alkalommal,kb. 2-3héttel később már megengedték.Nem mintha csajszit féltették volna,neki volt már 2éve pasija sz öcsém előtt.Nekem nem engedték,hogy ott aludjon régen a pasim(már elköltöztem,az élettársammal és a kislányunkkal lakom),de szerintem nem azért,mert féltettek,hogy mi lesz,hanem mert zavarta őket,hogy ott van valaki a házukban.Főleg,hogy az első pasit nem is bírták...utána meg inkább nem vittem többet,hanem én mentem.Szóval ígyis-úgyis megtörténik majd,ha amiatt félsz...Ha csak szimplán zavar....te tudod.

Másnak:ugyan olyan hülye vagy,mint a pap,ki keresztelte a kislányukat,jött a dumával,hogy hát nem vagyunk házasok,ezt hogyan gondoltuk,meg mi az,hogy gyerekünk van?!Aztán mikor a zsebbe lett nyúlva,akkor már csak annyit mondott,hogy a gyerek ne bűnhődjön a szülei bűneiért,megkereszteli...Jah...egy pap.Igen sokra ment azzal,hogy nem ke..élt,mégis szemétláda lett,lenyúlja mások pénzét,aztán pap...Jah,és én nagyon nem érzem magam bűnösnek,akkor Isten ne teremtsen farkat,meg pi#át,csak esküvő után jelenjenek meg az emberen,ha bűn neki a szex...A sok válás meg lehet amiatt is,hogy nincsen sex esküvőig,aztán jön az esküvő,kiderül,hogy huh,ez milyen jó,mással is ilyen jó???Akkor meg már esküvő előtt próbálja ki,aki így gondolkozik.Mellesleg meg:régen nem volt válás,meg férreke#élés,meg házasság előtti szex...ha azok a szénakazlak mesélni tudtak volna régen...azért nem váltak csak el,mert örültek,ha volt pénz...

2010. aug. 11. 22:31
 85/121 anonim ***** válasza:
96%

22:30-as,igen jó:D :D

Megvédi a kiégéstőőőől?Miért a sexből ki lehet égi?!Azta...

2010. aug. 11. 22:33
 86/121 anonim ***** válasza:
95%
Én 15 vagyok, de többet alszok a barátnömmel együtt, mint külön, ő 14 és még nem volt köztünk szex.
2010. aug. 11. 22:40
 87/121 anonim ***** válasza:
83%

A szex két emlős állat párosodása. Mivel van fogamzásgátlás, meg óvszer a nemi betegségek ellen, ezért nincs már olyan jelentősége, hogy kivel, mert elkerülhető a zabigyerek.

A szexet a gyerekért csinálnánk, de manapság meg inkább azért mert jó. Kiégni tőle? Attól kiégsz, ha eszel vagy szarsz?

2010. aug. 11. 22:47
 88/121 anonim ***** válasza:
94%
háháááá:D
2010. aug. 11. 22:50
 89/121 anonim ***** válasza:
88%
attól függ mert ha a kislány még csak 14-15 éves elgondolkodnák rajta. de ha már 16-17 éves akkor rendben. De ha ezt mondjuk egy 15éves lány irta volna h szeretne a barátjánál aludni akkor már rég egy kis ku.va lenne
2010. aug. 11. 23:11
 90/121 anonim ***** válasza:
94%
Elgondolkodnék nem elgondolkodnák sorry.
2010. aug. 11. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!