Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megengednétek a fiatoknak,...

Megengednétek a fiatoknak, hogy a barátnőjével aludjon?

Figyelt kérdés
Van egy 18 éves fiam, aki meghívta a barátnőjét hozzánk, három napig aludna nálunk. Megengedjem neki vagy megtiltsam?
2010. aug. 11. 21:17
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 101/121 anonim ***** válasza:
92%

Nem olvastam vegig a valaszokat, mert tobb, mint 100 van, de leirnam, amit gondolok. Szerintem is baj a nagy liberalizmus, de attol, hogy megtiltod, ugyanugy meg fog tortenni. Ha nem akkor es ott, akkor maskor es mashol. Sajnos ilyen a legtobb fiatal. Nem tudsz mit tenni. En orulok, hogy vartam.

24/N

2010. aug. 12. 04:51
 102/121 anonim ***** válasza:
96%

Még este írta valaki nekem,hogy attól, hogy hittanra járok, nem tisztul meg a lelkem. Na most. 2 és fél éve van barátom. Nagyon szeretjük egymást. Egy komoly kapcsolathoz ez is hozzátartozik. Mégsem vagyok qva.nem azért alszom ott, hogy együtt legyünk. Mert jó mellette ébredni. Nézni, ahogyan alszik.A másik. az egyik nagymamám is vallásos.És mégse mondja azt apáméknak, hogy úristen házasság előtt. Csak annyit, védekezzünk.Mégse vagyok kiélt.Huszonévesek vagyunk.

Na mindegy...

2010. aug. 12. 07:46
 103/121 anonim ***** válasza:
83%
Nem is tudom. Ha párommal vártam volna a házasságig szex terén, akkor nagy döbbenés lett volna, mert vannak fétisei. És ha én azt nem tudtam volna tolerálni és házasság után derül ki? Hogy nekem nincs kedvem belemenni a kis játszadozásiba? Akkor mehetünk válni rögtön? Vicces.
2010. aug. 12. 08:21
 104/121 anonim ***** válasza:
95%

Megengedném. Nincs benne semmi rossz. Legalább megismered a lányt.

16 évesen jöttem össze a barátommal (akkor 22 volt), és pár hónap után már együtt aludtunk. Semmi nemi érintkezés nem volt, de persze megtörtént egyszer.

Mai napig együtt vagyunk, tombol a szerelem és tervezzük a jövőnket.

Lehet, hogy ez egyeseknek nem elfogadott, de nem érzem magam kiégettnek, és a világon nincs annál jobb érzés, mint amikor a szerelmével lehet az ember éjjel-nappal, láthatja őt, hozzá érhet, átölelheti, na már csorog a könnyem. :) (nem kell hozzá szex, ráadásul az én párom egyesek szerint nem férfi, mert heti egyszer szeretkezünk, szóval biztos nem "azért" van velem)

20/L

2010. aug. 12. 08:35
 105/121 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem is nagyban függ attól, hogy hány éves a lány. De attól még, mert együtt szeretnének aludni, nem biztos, hogy mást is akarnak most. De ha akarnak is, szerintem egy 18 éves fiúnak már megbocsátható:)

22L

2010. aug. 12. 10:40
 106/121 anonim ***** válasza:
34%
Ilyen gyökér anyám lenne, öngyilkos lennék...F/19
2010. aug. 12. 14:46
 107/121 A kérdező kommentje:
Nem engedtem meg neki.
2010. aug. 13. 15:14
 108/121 anonim ***** válasza:
93%

Mért nem engedted meg neki?

Ám én is vallásos vagyok:)

van barátom már 2 éve 18vagyok és még nem feküdtünk le gondoltunk rá de ráér házasság után is:)

2010. aug. 13. 20:13
 109/121 anonim ***** válasza:
0%
Jól tetted,hogy nem engedted meg.
2010. aug. 13. 20:19
 110/121 A kérdező kommentje:
Azért, mert hátha akkor utána megint kér valamit, aztán megint. De említettétek, hogy akkor elmennének máshova, de azt se nagyon akarom, úgyhogy egyelőre akkor itthon tartom valahogy, valami kifogásokkal.
2010. aug. 13. 21:20
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!