Megengednétek a fiatoknak, hogy a barátnőjével aludjon?
18 évesek nem 15 mit vársz tőlük hogy majd nem szexelnek,egy fiatal szerlems pár akik szeretik egymás szexelnek legfeljebb nem tudsz róla,a fiad meg tuti már nem szűz meg a lány se ugy hogy azt már nem tudod megkadályozni,legfeljebb elmarod magadtól a fiadat.Tudod rossz érzés lesz mikor választás elé álitod te vagy a lány és normális 18 éveshez méltó élet és ő nem téged választ és költözik inkább egy lyukba .Én 18 évesen veszítettem el párommal és szüleink nem rinyáltak forumon hogy hogy tudnák megakadályozni.Hanem elfogadták hogy ez a normális egy kapcsoltban.Az a nem normális ha még egy év után se érnek egymáshoz,na ott gáz van.De ott sajna a szülök hülye félre nevelése a probléma,akik azt sugalják hogy szex csúnya bűnős dolog nem szabad élvezni csak a gyerek nemzésre való esküvő után.Na az ilyen anyáknak sose volt egy jo orgazmusok és irigyek a 18 éves felnőtt fiuk lányuk nemi életére vagy ami majd lesz nekik,mert megakadályozni nemtudod kivéve ha levágod a fiad nemiszervét ,mondjuk ő még akkor is kitudja elégíteni a barátnőjét szájjal.úgy hogy ez veszett fejsze nyele,De kérlek lene vágd neki.
De most őszintén szerinted fiad mikor szexelhet aludhat a barátnőjével ird le kiváncsi vagyok?
28N
Miért nem engedted meg neki? Sok a 3 nap? Vagy élből nem tetszik a dolog?
Tudod, hogy a fiad most csalódni fog benned? Főleg, amiket írtál, jaj...
Micsoda rosszindulatú válaszadók itt előttem. Jó szándékú aggódó anya a kérdező, és micsoda válaszok.
Gondolom, miken aggódsz. Kérdezd csak ki nyugodtan a fiadat, élnek-e nemi életet. Ez ugyan nem tartozik rád, de nem is titok szerintem. Ha tőlem megkérdezné a gyerekem, élek-e, megmondanám neki én is (megtörtént).
Ha már túlvannak rajta, úgyis mindegy. Ha meg nem, kérdezd meg a szándékairól, és közösen döntsetek, mi legyen. Az is lehet, hogy ott alszik a lány, külön szobában. Légy a kérdéssel tapintatos, és inkább terelgesd meg tanácsold, mint tiltsd. Ilyen korban az semmilyen kérdésben nem túl célravezető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!