Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megengednétek a fiatoknak,...

Megengednétek a fiatoknak, hogy a barátnőjével aludjon?

Figyelt kérdés
Van egy 18 éves fiam, aki meghívta a barátnőjét hozzánk, három napig aludna nálunk. Megengedjem neki vagy megtiltsam?
2010. aug. 11. 21:17
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 111/121 anonim ***** válasza:
96%
Aztán ne gyere ide, hogy jaj utál a fiam, jaj elköltözött...
2010. aug. 13. 21:32
 112/121 anonim ***** válasza:
80%
Ja otthoni tartod 18 éves felnőtt bezárod talán kifogások milyenek?Iskolába se mehet se boltba se se hova?Szegény majd a parkba lehet a nőjével.Tudod mit vágd le a fiad p*csét,és tépd ki a szivét,jo anya vagy és a fiad hogy reagált,tuti kiadkadt,már szerintem azt tervezi hogy tud elmenekülni tőled,és miért nem aludhat a bnőjével 18 évesen,veled aludjon vagy legyen b*zi?Esetleg maszturbáljon?Vagy várjon esküvőig aztán ha nem jó a szex játrjon szeretőzni,amúgy meg a fiad valószinű már rélg nem szűz csak tojik fejedre,és megoldja a tiltásod ellenre de dugd homokba a fejed,meg tiltsd zárd el a szerelmétel egy felnőtt férfit majd elmegy és öreg korodra rád szarik egyet.
2010. aug. 13. 21:42
 113/121 anonim ***** válasza:
94%
ne zárd be. viszont nyugodtan felmehetne hozzátok. most ne aludjon a barátnöje ott de legyenek együtt. viszont a barátnője hány éves?
2010. aug. 13. 22:12
 114/121 A kérdező kommentje:
Szintén 18.
2010. aug. 13. 22:51
 115/121 anonim ***** válasza:
94%
hát akkor meg simán lehet én speciel azt hittem h 15 körül lehet de ha 18 akkor simán meglehet neki engedni
2010. aug. 13. 22:53
 116/121 anonim ***** válasza:
80%

18 évesek nem 15 mit vársz tőlük hogy majd nem szexelnek,egy fiatal szerlems pár akik szeretik egymás szexelnek legfeljebb nem tudsz róla,a fiad meg tuti már nem szűz meg a lány se ugy hogy azt már nem tudod megkadályozni,legfeljebb elmarod magadtól a fiadat.Tudod rossz érzés lesz mikor választás elé álitod te vagy a lány és normális 18 éveshez méltó élet és ő nem téged választ és költözik inkább egy lyukba .Én 18 évesen veszítettem el párommal és szüleink nem rinyáltak forumon hogy hogy tudnák megakadályozni.Hanem elfogadták hogy ez a normális egy kapcsoltban.Az a nem normális ha még egy év után se érnek egymáshoz,na ott gáz van.De ott sajna a szülök hülye félre nevelése a probléma,akik azt sugalják hogy szex csúnya bűnős dolog nem szabad élvezni csak a gyerek nemzésre való esküvő után.Na az ilyen anyáknak sose volt egy jo orgazmusok és irigyek a 18 éves felnőtt fiuk lányuk nemi életére vagy ami majd lesz nekik,mert megakadályozni nemtudod kivéve ha levágod a fiad nemiszervét ,mondjuk ő még akkor is kitudja elégíteni a barátnőjét szájjal.úgy hogy ez veszett fejsze nyele,De kérlek lene vágd neki.

De most őszintén szerinted fiad mikor szexelhet aludhat a barátnőjével ird le kiváncsi vagyok?

28N

2010. aug. 13. 23:44
 117/121 anonim ***** válasza:
96%
szegény fiad. sajnálom. te is tipikus olyan anya vagy aki féltékeny a fia barátnőjére. nembaj, majd fel fog tűnni mikor elhúz otthonról.. ilyen anyám lenne kirohannék a világból. 18 éves felnőtt emberről van szó, és kifogásokkal akarod otthon tartani, atyavilág.
2010. aug. 14. 05:00
 118/121 anonim ***** válasza:
94%

Miért nem engedted meg neki? Sok a 3 nap? Vagy élből nem tetszik a dolog?

Tudod, hogy a fiad most csalódni fog benned? Főleg, amiket írtál, jaj...

2010. aug. 14. 08:54
 119/121 anonim ***** válasza:
50%

Micsoda rosszindulatú válaszadók itt előttem. Jó szándékú aggódó anya a kérdező, és micsoda válaszok.

Gondolom, miken aggódsz. Kérdezd csak ki nyugodtan a fiadat, élnek-e nemi életet. Ez ugyan nem tartozik rád, de nem is titok szerintem. Ha tőlem megkérdezné a gyerekem, élek-e, megmondanám neki én is (megtörtént).

Ha már túlvannak rajta, úgyis mindegy. Ha meg nem, kérdezd meg a szándékairól, és közösen döntsetek, mi legyen. Az is lehet, hogy ott alszik a lány, külön szobában. Légy a kérdéssel tapintatos, és inkább terelgesd meg tanácsold, mint tiltsd. Ilyen korban az semmilyen kérdésben nem túl célravezető.

2010. aug. 16. 23:17
 120/121 anonim ***** válasza:
100%
És szerinted még nem dugtak? Te még el vagy tévedve öreganyám.
2010. aug. 16. 23:27
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!