Megengednétek a fiatoknak, hogy a barátnőjével aludjon?
Hány földhözragadt pasi van itt, akinek a szex nem több egy jó dugásnál, kb. annyi, mint egy jó paprikás csirke! Na ezek sose fogják megérteni, miért jó a házasságig várni a szex-szel. Ez egy jóval nagyobb nagy egész része, ami rejtve marad a szemük elől.
Mi vártunk a házasságig (amit nem halogattunk agyon, ahogy ma szokás), 15 éve vagyunk boldog házasok. Egyikünknek sem jut eszébe kikacsingatni, noha nekem lett volna rá alkalmam, nem akartam élni vele. Nekem így jó.... Képzeld, tudom, mi az orgazmus.
Sose hagytak el, sosem voltak kétségeim afelől, szeret-e a férjem, nem kellett gondolkoznom, elég jó vagyok-e az ágyban, megütöm-e az elődeim mércéjét, neki sincs teljesítménykényszere, jó együtt, élvezzük nagyon. Az a sok fene tapasztalat együtt jár ám csalódással, elhagyással vagy elhagyottsággal, ezek nem maradnak nyom nélkül. Mi összenőttünk lélekben, összeszoktunk testileg, égy teljesen egymáshoz tartozunk úgy, hogy nem tartoztunk máshoz soha. Ritka jó érzés így élni.
Isten jót akart, amikor azt mondta, hogy ne paráználkodj. Csakhogy ez így önmagában a magatokfajta romlott gondolkodású embereknek érthetetlen és logikátlan. Ahhoz, hogy megértsük, tudni kell azt, milyennek képzelte Isten eredetileg az embert. Ahhoz már mindannyian igen messze vagyunk, mert eltévesztettük az eredeti célt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!