Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Megengednétek a fiatoknak,...

Megengednétek a fiatoknak, hogy a barátnőjével aludjon?

Figyelt kérdés
Van egy 18 éves fiam, aki meghívta a barátnőjét hozzánk, három napig aludna nálunk. Megengedjem neki vagy megtiltsam?
2010. aug. 11. 21:17
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 91/121 anonim ***** válasza:
100%
nem mind1 az neked. mert te örülnél ha a 18 éves fiad be vinne a házadba egy 14 éves lányt?
2010. aug. 11. 23:15
 92/121 anonim ***** válasza:
96%
Miért ha haza nem viheti majd nem viszi máshova szerinted motel,park, lépcsőház kretívak a fiatalok.
2010. aug. 11. 23:28
 93/121 anonim ***** válasza:
95%
Engedném neki inkább mint 1 parkban vagy bárhol csinálják és egyébként szerintem sem jelenti feltétlenül azt hogy csinálják.
2010. aug. 11. 23:30
 94/121 anonim ***** válasza:
95%
Fontos kérdés, hány éves a kislány. Ha <14, akkor lehet van oka a hezitálásnak :)
2010. aug. 12. 00:05
 95/121 anonim ***** válasza:
25%

Hány földhözragadt pasi van itt, akinek a szex nem több egy jó dugásnál, kb. annyi, mint egy jó paprikás csirke! Na ezek sose fogják megérteni, miért jó a házasságig várni a szex-szel. Ez egy jóval nagyobb nagy egész része, ami rejtve marad a szemük elől.

Mi vártunk a házasságig (amit nem halogattunk agyon, ahogy ma szokás), 15 éve vagyunk boldog házasok. Egyikünknek sem jut eszébe kikacsingatni, noha nekem lett volna rá alkalmam, nem akartam élni vele. Nekem így jó.... Képzeld, tudom, mi az orgazmus.

Sose hagytak el, sosem voltak kétségeim afelől, szeret-e a férjem, nem kellett gondolkoznom, elég jó vagyok-e az ágyban, megütöm-e az elődeim mércéjét, neki sincs teljesítménykényszere, jó együtt, élvezzük nagyon. Az a sok fene tapasztalat együtt jár ám csalódással, elhagyással vagy elhagyottsággal, ezek nem maradnak nyom nélkül. Mi összenőttünk lélekben, összeszoktunk testileg, égy teljesen egymáshoz tartozunk úgy, hogy nem tartoztunk máshoz soha. Ritka jó érzés így élni.

Isten jót akart, amikor azt mondta, hogy ne paráználkodj. Csakhogy ez így önmagában a magatokfajta romlott gondolkodású embereknek érthetetlen és logikátlan. Ahhoz, hogy megértsük, tudni kell azt, milyennek képzelte Isten eredetileg az embert. Ahhoz már mindannyian igen messze vagyunk, mert eltévesztettük az eredeti célt.

2010. aug. 12. 00:33
 96/121 anonim ***** válasza:
91%
Én nő vagyok 28 és páromal havonta egyszer találkozunk,tudod milyen jo a szex,és nem misszionáris pózról beszélek hanem kielégítő szexről.És még nem vagyok a neje de leszarom mert évek óta boldogok vagyunk igy.Én itt ő Londonban.És havonta ha haza jön egy két napig ki se mászunk az ágyból,sajnos sokan nem is tudják mi az az orgazmus.Amúgy hiszek Istenben,imádkozni is szoktam,de nem vagyok képmutató szentfazék és nem fulladok bele a rózsafűzérbe.
2010. aug. 12. 00:40
 97/121 anonim ***** válasza:
91%
Hát képzeld,én nem pasi vagyok,pedig kiosztottalak előrébb,hanem nő,és attól,hogy 3 emberrel lefeküdtem még nem vagyok qrva,nem vagyok kiélt,és mégis élveztem.Mind pasim volt egyébként.Ezek szerint te félsz a csalódástól?Azt osztod,hogy együttjár sokmindennel,csalódással,stb...ezek az élet részei.Ezekből tanulunk,mi lenne velünk a csalódások nélkül,jesszusom...Nektek meg nincsen így problémamegoldó készségetek bizonyos tereken,nem volt miből tanulnotok,úgyhogy ne ossz minket,mert te meg szánalmas vagy!Akkor biztosan keresztet vetettél,hogy nem vagyok házas és gyerekem van.De nem baj, a papot is kiröhögtem...
2010. aug. 12. 01:16
 98/121 anonim ***** válasza:
84%
"Eltévesztettük az eredeti célt"...pfff,te jó ég!Mit is?Jah,akkor Isten miért is teremtett minket?Menjetek,sokasodjatok,népesítsétek be a Földet...Mint az állatok,csak azért szexeljünk,hogy utódokat nemzzünk...Jah,ez tényleg tök "isteni"...szép volt...Miben vagytok összenőve egyébként?A sekélyes kis lelketek gyanánt,amiben nincsen semmi összehasonlítás,tapasztalat?Szerintem sokkal jobba összekötődik egy pár,aki már volt együtt,párkapcsoltaban voltak,jöttek-mentek emberek körülöttük,néha szézmenttk,néha összetalálkoztak megint,tanultak a hibákból(és ehhez igenis más emberek is kellenek),majd mikor már a múltbeli hibákból tanulva ismét összejönnek,és együttmaradnak.Sokkal jobban megbecsülik egymást.
2010. aug. 12. 01:23
 99/121 anonim ***** válasza:
72%
Meg nem tartoztatok máshoz...Miért ,nem tudná elfelejteni a kis szent-lelked,hogy nem csak te voltál?Ez az élet rendje aranyom,el kell fogadni a múltat,és túllépni rajta.Nem a szex miatt maradtál ki dolgokból,hanem a kimaradt dolgok,amiket kivált,hiánya által szinte lelki szegény lehetsz...
2010. aug. 12. 01:29
 100/121 anonim ***** válasza:
93%
100.!!!!!!!!!!!! YEEEE
2010. aug. 12. 01:37
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!