Megengednétek a fiatoknak, hogy a barátnőjével aludjon?
Figyelt kérdés
Van egy 18 éves fiam, aki meghívta a barátnőjét hozzánk, három napig aludna nálunk. Megengedjem neki vagy megtiltsam?2010. aug. 11. 21:17
21/121 anonim válasza:
Liberalizmus az, ha nem akarja a szülő, hogy valahol a parkban történjen meg az első alkalom? A fia FELNŐTT EMBER! 18. életévét betöltötte. Ebben semmi liberalizmus nincs. Az lenne liberalizmus, ha 14 éves lenne a fia.
22/121 anonim válasza:
Szerintem szállásold el a lányt egy külön szobában,ha van rá lehetőség.aztán ha ők átvándorolnak egymáshoz,az az ő dolguk.Én annak idején cikinek éreztem,hogy a pasim szobájából jövök ki reggel.
23/121 anonim válasza:
21:33 Úgy gondolod hogy 18 évesen az ember felnőtt???
Közel nem felnőtt tudom magamról hidd el. Mert te biztos nem csináltál hülyeséget 18 évesen :D
24/121 anonim válasza:
utolsó:pontosan!Mondjuk nekem nem volt 18 évesen komoly barátom, csak 20, de apu megengedte, mert megbízott bennem ennyi. Most meg 2 és fél éve van egy komoly kapcsolatom, nagymamám nagyon szereti, apu is, szóval ez most egy olyan dolog, ha megtiltja, megteszik máshol. És az mennyivel jobb? Miért hiszik azt néhányan, hogy azért akarnak együtt aludni, hogy ..? Már leírtam, szóval...
25/121 anonim válasza:
18 éves, nagykorú, ha dugni akar joga van hozzá, maximum azért tilthatod meg mert nem akarod kifizetni a lány étkezését
20/L
26/121 anonim válasza:
21:34 nem vagyok hülye csak ésszerűen gondolkozok :)
27/121 anonim válasza:
Persze. Már 18, nem kisgyerek, nyugodtan engedd meg neki.Meg amúgy is, ha együtt alszanak az jelenti azt, hogy ott más is lesz, de ha mégis, már elég idős hozzá, már nagykorú.
Én 16 évesen aludtam először a barátommal, mégsem volt semmi 18 éves koromig, csak aludtunk egymás mellett, mert úgy jobb volt és megnyugtató. Szóval nem kell egyből arra gondolni, hogy lesz valami, de ha mégis, az sem gond. Ennyi idősen már ne tiltsd meg ezt neki.
28/121 anonim válasza:
Tiltsd meg majd elmennek hotelbe,amugy szexelni nemcsak este ágyban lehet.Tilds neki meg majd lelép albérletbe a lánnyal,és tojnak rád.
29/121 anonim válasza:
Naná! Csak vegyél nekik kotont.
30/121 anonim válasza:
Utolsó, én is ezt mondtam. Annyira jó mellette ébredni ha ott vagyok. Nézni ahogyan alszik.., a tudat, hogy ott van mellettem.Nem azért járnak együtt, hogy megdugja(gondolom én)Bár én már elmúltam 20.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!