Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lehet a megoldás ha a...

Mi lehet a megoldás ha a gyerekem utálja a párom?

Figyelt kérdés

Hosszú sztori. 14 év után váltam, nem volt harmadik, nem volt cirkusz, "szépen" váltunk. Fiam 13,lányom 6 éves volt. Egy helyen maradtunk, a gyerekek sokat voltak apánál. 3 év után megismerkedtem valakivel. Összeköltöztünk, házat vettünk, született egy közös gyerekünk. A fiam nem költözött velünk, apjához ment. Nem vesztünk össze, ennek inkább gyakorlati okai voltak és ő akkor a 18at töltötte.

A lányom kamaszodni kezdett és egyre több lett a konfliktus a párom és közte. Igazából hülyeségek miatt. Pl. Rászólt a párom, hogy csendesebben mert alszik a kicsi... Törölje fel maga után a fürdőt... Ne hagyja az ajtóban a cipőjét. De ezekből a piti dolgokból mindig nagy és csúnya osszeveszések kerekedtek. A párom jó ember, nem bántja a lányom, nem is hagynám. De a lányom gyűlöli, nem fogadja el, semmibe nézi. Idén elköltözött az apjához, de nem nyíltan. Először csak hétvégéről volt szó, aztán pár napról, végül egy fél évig nem jött haza. Most két hónapja lakik itthon, de megint áll a bál.

Nem tudom mi lenne a jó megoldás. Ő azt szeretné ha elköltözne a párom ami nyilván nem járható út. Ha a lányom költözik el azt én nehezen viselem, rányomja a bélyegét a mindennapokra és a kapcsolatomra és nem vagyok biztos benne, hogy jó lenne neki. Ha itthon marad depressziós és mindig balhé van. Ez se jó. Nem tudom mit kéne tenni. Tényleg. Mintha választani kéne vagy a párom vagy a gyerekem. És ha csak egy pasiról lenne szó ez nem is lenne kérdés, de ő a párom, a gyerekem apja, egy család vagyunk évek óta. Tehát nem választhatok.

Mit gondoltok mi lenne a jó megoldás?

2020. aug. 21. 08:51
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/75 anonim ***** válasza:
Az igaz, de tényleg nem értem miért csak az egyik félt nézik mások.
2020. aug. 23. 12:55
 72/75 anonim ***** válasza:
Amúgy a kérdéseket a kérdezőnek tettem fel.
2020. aug. 23. 13:01
 73/75 anonim ***** válasza:
51%
60-as igazad van. Ha nem ért valamibe egyet rögtön pszichológus?
2020. aug. 23. 13:14
 74/75 anonim ***** válasza:
2%
Köszönöm, hogy valaki egyetért velem.
2020. aug. 23. 13:18
 75/75 anonim ***** válasza:
66%
Kíváncsi lennék, valójában mit mond a nevelőapa, és hogyan viselkedik a lányoddal, főleg, amikor nem vagy otthon és nem hallod. Érdekes, mindenben hiszel a párodnak, de a lányod mindig hazudik? Hmm ezen azért gondolkodj el.
2020. aug. 23. 13:35
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!