Több olyan feleséggel, feleség kérdésével találkoztam, akinek a férjétől nem lehet gyereke. De mi a megoldás?
Hát ez így nekem elég meredek.
Nőként mondom, hogy ez esetben a beültetésbe belemennék, de hogy egy idegen pasival kelljen hozzá lefeküdnöm, az már nem tetszik. Ez persze a meddő nő oldaláról nézve.
De ha az én párom közölné ezt, hogy természetes módon "segítene", akkor már szedhetné is a cuccát.
27/N
Szerintem ostoba ötlet, de semmi közöm hozzá. Ebb egy házasság, egy kapcsolat tönkre mehet.
Persze gondolom a másik ffi akinek a "szolgaltatásait" igénybe veszik nincs kapcsolatban..de a másik kerdésnél már kifejtettem,mhogy könnyebb előtte erről besélni, hgy persze beleegyezik, scak legyen gyerek, utána viszont sok buktatója van..
Szerintem a megoldás a meddőségi program, spermadonor, ha a jővel minden rendben, akkor inszeminációval ejtik teherbe, ha a férfinek egyáltalan nem lehet.
Nekünk kezeléssel lett babánk, emiatt egy átlagemberhez képest jóval több olyan párt ismerek, akik meddőségi problémákkal küzdenek, mégsem találkoztam egyetlen ilyen esettel sem. Kivétel nélkül az összes olyan nő ismerősöm, akiknél a férfi betegsége miatt nem sikerült természetes úton a terhesség, vállalta a lombik programot, vagy ha az sem hozott eredményt, akkor akár a gyermektelenséget is.
Attól, hogy olvasunk egy-egy ilyen sztorit, vagy ismer valaki egy ilyen nőt, még nem kell általánosítani. Szerintem ez nagyon ritka, kirívó eset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!